- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
14 aralıkta 5inci gün embriyosu transfer olmuştumEvet oda geldi aklıma sizin kaçıncı gününüz şükür çok açık kahverengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14 aralıkta 5inci gün embriyosu transfer olmuştumEvet oda geldi aklıma sizin kaçıncı gününüz şükür çok açık kahverengi
Benim doktorumda evde dinlenmemi söyledi, zaten biraz fazla ayakta kalıp iş yapsam kasıklarımda ağrı oluyo. Bu durumda çalışanları tebrik etmek lazımCanim daha önce düşüğünüz olmuş muydu, doktor bana sadece çok ağır kaldırma dedi, onun dışında işe gidiyorum yemek yapıyorum, dışarı da çıkıyorum yapmamalı mıyız
Sizinle aynıyız bende 14 ü 3.gün embriyosu14 aralıkta 5inci gün embriyosu transfer olmuştum
Kalp için ne zaman gideceksiniz? Sağlıkla gelsinler inşallahSizinle aynıyız bende 14 ü 3.gün embriyosu
Pazar günü çağırdı, inşallah hepimizin kiKalp için ne zaman gideceksiniz? Sağlıkla gelsinler inşallah
Benim ki söylemedi 2 tane olduğu için çok küçüktüler galibaKizlar kesenizi gördüğünüz doktor kac mm olduğunu söyledi mi
söylemedi aslında ben sordum 5.4 mm 18.günKizlar kesenizi gördüğünüz doktor kac mm olduğunu söyledi mi
Benim 20inci gün 8.1 mm diKizlar kesenizi gördüğünüz doktor kac mm olduğunu söyledi mi
Masallah ikizlerine ozamanBenim ki söylemedi 2 tane olduğu için çok küçüktüler galiba
Benim de 14’ü 5. Gün embriyosu 2 adet :)Sizinle aynıyız bende 14 ü 3.gün embriyosu
Benimkide soylemedi gayet iyi dedi 4+6ydi ogun baktigimda 19. gunsöylemedi aslında ben sordum 5.4 mm 18.gün
Benimde radyoloji sonuçlarındaBenim 20inci gün 8.1 mm di
Sizin gördüğünüz otomatik sisteme düşen birsey olabilir mi acaba ? Vajinal ultrasonun sistem üzerinden raporlandırıldıgını görmemiştim daha önce... özel hastane mi?Benimde radyoloji sonuçlarında
Crl:gs 10mm yaziodu ondan merak ettim acaba kese mi die
Evet özel hastane normalde tahlil sonuclarimi gördüğüm yerde birde radyoloji sonuclari var ordan ultrasondan yaptigi islem ölçümü eger doktor kaydederse görebiliyorumSizin gördüğünüz otomatik sisteme düşen birsey olabilir mi acaba ? Vajinal ultrasonun sistem üzerinden raporlandırıldıgını görmemiştim daha önce... özel hastane mi?
Insaallah duyulur ama duyulmazsa da endişe etme 23 u biraz erken gibi canım, ben kese icin 20.gün gitmistim kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdiKızlar ya Cumartesi çağırdı beni doktorum. Yani 23.gün oluyor. İnşallah gelişimi iyiyse keseyle beraber kalp atışı görülme ihtimali de var dimi?
folik asit bizim için çok önemli devam et canım Dr gittiğinde ilaçlarını tekrarlatmıyormu? benimki her gittiğimde tekrarlattırıyor atladığım bir birsey varmı yalnıs kullanım varmı diyeacaba beni salak falanmı sanıyor Dr diyorum diyoruöKizlar folikasit kullaniyor musunuz.
Doktorum bana soylemedi ama zaten ben hamile kalmadan oncede kullaniyordum suan devam ediyorum
süperrrrdarısı basımıza sağlıcakla büyüsün bebeğinizin yatağıBenim 20inci gün 8.1 mm di