Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Canim daha önce düşüğünüz olmuş muydu, doktor bana sadece çok ağır kaldırma dedi, onun dışında işe gidiyorum yemek yapıyorum, dışarı da çıkıyorum yapmamalı mıyız
Benim doktorumda evde dinlenmemi söyledi, zaten biraz fazla ayakta kalıp iş yapsam kasıklarımda ağrı oluyo. Bu durumda çalışanları tebrik etmek lazım 😊

Sizin gördüğünüz otomatik sisteme düşen birsey olabilir mi acaba ? Vajinal ultrasonun sistem üzerinden raporlandırıldıgını görmemiştim daha önce... özel hastane mi?
Evet özel hastane normalde tahlil sonuclarimi gördüğüm yerde birde radyoloji sonuclari var ordan ultrasondan yaptigi islem ölçümü eger doktor kaydederse görebiliyorum

Kizlar folikasit kullaniyor musunuz.
Doktorum bana soylemedi ama zaten ben hamile kalmadan oncede kullaniyordum suan devam ediyorum

Kızlar ya Cumartesi çağırdı beni doktorum. Yani 23.gün oluyor. İnşallah gelişimi iyiyse keseyle beraber kalp atışı görülme ihtimali de var dimi?

Kızlar ya Cumartesi çağırdı beni doktorum. Yani 23.gün oluyor. İnşallah gelişimi iyiyse keseyle beraber kalp atışı görülme ihtimali de var dimi?
Insaallah duyulur ama duyulmazsa da endişe etme 23 u biraz erken gibi canım, ben kese icin 20.gün gitmistim kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdi

Kizlar folikasit kullaniyor musunuz.
Doktorum bana soylemedi ama zaten ben hamile kalmadan oncede kullaniyordum suan devam ediyorum
folik asit bizim için çok önemli devam et canım Dr gittiğinde ilaçlarını tekrarlatmıyormu? benimki her gittiğimde tekrarlattırıyor atladığım bir birsey varmı yalnıs kullanım varmı diye🤨acaba beni salak falanmı sanıyor Dr diyorum diyoruö🤣🤣🤣🤣

X