Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Yok canım keseyi gördük yalnızca, 13 ocak pazartesi kalp atışı için çağırdı doktor, aslında şanslısınız bulantı vs olmadığı için diyorlar ama varlığından emin olmak istiyoruz kalp atışlarını duyarız da bi nebze rahatlarız insaallah benim doktorum kalp atışından sonra düşük ihtimali yuzde 5 in altına düşüyor dedi
Ayni gün duyacağız ozaman kalp atışını benimde pazartesi randevum insallah Allahin izniyle duyarız 😊

kızlar dün çok tempolu bir gün geçirdim 2 saatlik yola gittik Doktoruma Dr doğumu çıktığı için Rand 2 saat gecikti sabah 8 den aksam 4 e kadar yollardaydım eve geldiğimde 1 TL kadar açık kahverengi sulu su gibi birsey gelmiş
yorgunluktan olusan birsey olabilir i yaşayanınız oldumu🙄keseyi gördüm sevindim ya illa birsey olacak

kızlar dün çok tempolu bir gün geçirdim 2 saatlik yola gittik Doktoruma Dr doğumu çıktığı için Rand 2 saat gecikti sabah 8 den aksam 4 e kadar yollardaydım eve geldiğimde 1 TL kadar açık kahverengi sulu su gibi birsey gelmiş
yorgunluktan olusan birsey olabilir i yaşayanınız oldumu🙄keseyi gördüm sevindim ya illa birsey olacak
Doktoruna söyleseydin canım iğne felan vurdur derdi belki

Dikkat et hemen dinlen guzelce hic bir is yapma yorgunluktan olmustur sıkma canını

Geçmiş olsun fazla yoğun bir gün olduğu için olabilir. Ya da vajinal muayenemi oldunuz. Progestan kullanıyor iseniz telaş yapmayın bence.

Bana doktor bu sıralar lekelenmen olursa kırmızı olmadıkça korkma yerleşme olabilir demişti

Doktor bana agrin sizin cok olursa progestan ignesini gunde 2ye cikar demisti
Kizlar siz progestan igne kullaniomusunuz ?

Dikkat et hemen dinlen guzelce hic bir is yapma yorgunluktan olmustur sıkma canını
bizde aslında günün yoğunluğuna yorduk Dr ev işi yapmak dışarıya çıkmak gezmek yemek yapmak kesinlikle yasak dedi ilk 3 ay evde dinleneceksin dedi uzun bir aradan sonra dısarıya çıkınca hava çarptı yorgunluktan oldu sanırım

Geçmiş olsun fazla yoğun bir gün olduğu için olabilir. Ya da vajinal muayenemi oldunuz. Progestan kullanıyor iseniz telaş yapmayın bence.
Yok karından baktı crino jel kullanıyorum hemen yaptım bugun jel kahverengi olarak geri geldi dünden beride birsey yok şükür ama yasayan varmı dır diye merak ettim tesekkürler

bizde aslında günün yoğunluğuna yorduk Dr ev işi yapmak dışarıya çıkmak gezmek yemek yapmak kesinlikle yasak dedi ilk 3 ay evde dinleneceksin dedi uzun bir aradan sonra dısarıya çıkınca hava çarptı yorgunluktan oldu sanırım
Canim daha önce düşüğünüz olmuş muydu, doktor bana sadece çok ağır kaldırma dedi, onun dışında işe gidiyorum yemek yapıyorum, dışarı da çıkıyorum yapmamalı mıyız

Canim daha önce düşüğünüz olmuş muydu, doktor bana sadece çok ağır kaldırma dedi, onun dışında işe gidiyorum yemek yapıyorum, dışarı da çıkıyorum yapmamalı mıyız
maalesef oldu canım kimyasal ve bundan 6 ay önce bos gebelik yasadım bu nedenle 3 ay Dr çok kısıtlama verdi bana kesinlikle yapmıyorsun dedi ki her Dr hastasına göre farklı metotlar uyguluyor sende bir sorun yoktur belki aman olmasında sadece dikkat et

maalesef oldu canım kimyasal ve bundan 6 ay önce bos gebelik yasadım bu nedenle 3 ay Dr çok kısıtlama verdi bana kesinlikle yapmıyorsun dedi ki her Dr hastasına göre farklı metotlar uyguluyor sende bir sorun yoktur belki aman olmasında sadece dikkat et
Anladım canım çok geçmiş olsun bol bol dinlen sen de hic yorma kendini

Bende de çok fena ağız kuruluğu, gecede 3 kez çişe kalkma, memelerde ağrı, hafif kasık ağrısı mevcut. Sağa sola dönerken de sanki yanlarımda düğüm varmış gibi döndüğümü ordan hissediyorum tuhaf bi şey 😊 bana da her şey serbest dedi doktorum ama her şey minimumda diye de ekledi, ben de yorumlamaya çalışıyorum sadece.

Kızlar ben dün kalbini duydum o kadar kötü moralle gittim ki yani şaşkınlıktan bırak ağlamayı böyle dondum resmen. Ben henüz bişey almadım. Sanırım da 6 aya kadar da almayı düşünmüyorum. Hepsini birden almayı düşünüyorum. Çünkü ben işim gereği doğudayım Allah nasip ederde o günlere gelirsek nerde doğum yapacağıma karar veremedim verdiğimde alışverişe başlayacağım
Gözünüz aydın ne mutlu. İnsan baya rahatlar kalbi duyunca😊 bende pazar gideceğim günler geçmiyor

X