Canim o tarz topikleri okuma ben okumuyorum, güzel düşünelim güzel olsun bak pozitif olmayan keseyi göremeyen de bir sürü kişi var ama sen onlardan değilsinya kızlar forumdaki diğer başlıkları okuyorum kese gördükten sonra gebeliği sağlıksız ilerleyen ve bebeğini kaybeden o kadar çok kişi var ki6 yıldır bekliyorum Allah korusun ya kaybedersem diye çok korkuyorum siz de çok endişeli misiniz?
Yorumunu okuyup 2-3 saat daha uyudum sayende huzurla .... en başta tevekkül gerekiyor .... çok sevindim keseyeCanimmm kendini yipratma eger nasibinde yoksa olmaz ama varsa da kanamalida olsa Rabbim nasip eder o yuzden tevekkul etmek lazim ne verirse hayirdandir deyip hayatimiza bakmamiz gerekiyo..gecer canim ne 15ler gecer omur geciyo. Insallah guzel dusun bolca zikir cek gonlunu ferahlat
Yorumunu okuyup 2-3 saat daha uyudum sayende huzurla .... en başta tevekkül gerekiyor .... çok sevindim keseyeCanimmm kendini yipratma eger nasibinde yoksa olmaz ama varsa da kanamalida olsa Rabbim nasip eder o yuzden tevekkul etmek lazim ne verirse hayirdandir deyip hayatimiza bakmamiz gerekiyo..gecer canim ne 15ler gecer omur geciyo. Insallah guzel dusun bolca zikir cek gonlunu ferahlat
Amin , insallah .... insallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ve bu günler coooooook geride kalır....şimdi okudum ben de aynı korkuları taşıyorumne olacak bilmiyorum Allah hepimize isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......
Canimsinnnnn ne guzel yapmissin.. tevekkul tevekkul insallah elimizden geleni yaptik hayirlisiyla Rabbime emanetiz hepimiz.. hepimiz icin dualarim insallah hepimiz gorcez duycaz o guzel sesi dunyanin en guzel anneleriYorumunu okuyup 2-3 saat daha uyudum sayende huzurla .... en başta tevekkül gerekiyor .... çok sevindim keseye
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak güzel şeyler düşünmenin bu durumda ne kadar zor olduğunu biliyorum ve herkes sevinçle bakarken biz sevinemiyoruz bile 1 mı 2 mı diye sorup duruyorlar bana önemi mı var ki tek yada çift sağlıklı olsunda sağlıkla kucağima alayım da gerisi boş...yine de iyiyi düşünüp Rabbim den gelene razıyız... elimizden birşey gelmez şuan iyi düşünüp iyi olayım diyorumKızlar günaydın .... Cumartesi sabah sabah kan ter içinde uyandım .... yine düsük olduğunu gördüm rüyamda ..... hem de yine bacaklarımdan kanlar aka aka .... nasıl bir kabustu bu sefer psikolojim herseye hazır diyordum ama değilmiş .... bir sıkıntı olursa nasıl kaldıracağım bilmiyorum .... çok travmatik oluyor .... olmayacaksa baştan olmasın , tutmasın diyorum .... tam psikolojik olarak havaya girmeye başlamışken .... hem de çok kötü şekilde olunca etkisi aylarca geçmiyor .... su 15 gün nasıl geçecek .....
Seni o kadar iyi anliyorumki geceleri defalarca uyanip kendimi kontrl ediyorum hafif islaklik oldugu zaman aklim cikio elimle surekli kontrol ediyorum kendimi. Dedigin gibi ruyalarimi söylemiyorum bile. Allah yardimcimiz olun insallh bugunleri atlatirizda birdaha o kötü gunleri yaşamayizKızlar günaydın .... Cumartesi sabah sabah kan ter içinde uyandım .... yine düsük olduğunu gördüm rüyamda ..... hem de yine bacaklarımdan kanlar aka aka .... nasıl bir kabustu bu sefer psikolojim herseye hazır diyordum ama değilmiş .... bir sıkıntı olursa nasıl kaldıracağım bilmiyorum .... çok travmatik oluyor .... olmayacaksa baştan olmasın , tutmasın diyorum .... tam psikolojik olarak havaya girmeye başlamışken .... hem de çok kötü şekilde olunca etkisi aylarca geçmiyor .... su 15 gün nasıl geçecek .....
Gözün aydın canımCanlarim simdi dr ciktim Elhamdulillah kese gelismis bebek 3mm 5+6 gunluk yaziyo kagitta be isik gibi kalbi yanip sonuyo esime gosyerdi yaa duygularim tarifi yok ne kadar sukretsek az Allahim hepinize bu duyguyu yasatsin ♡ hepiniz cok seviliyosunuz
Benim oluyo canim . ama normalmiş bebek tuttundugu icin sıvı geliomuş.Jelden hariç şeffaf su gibi akıntınız oluyor mu kızlar?
Gerçekten tutunduğu icin miymiş ?Benim oluyo canim . ama normalmiş bebek tuttundugu icin sıvı geliomuş.
Aynen bende bu forumlara sorarknnogrenmiştim . sen test yaptirdinmi kacinci gundesin?Gerçekten tutunduğu icin miymiş ?ben progesteronun yan etkisi diye düşünmüştüm ....
Evet yaptırdım 14. Günümdeyim bugünAynen bende bu forumlara sorarknnogrenmiştim . sen test yaptirdinmi kacinci gundesin?
Canimcimmm ped kullanma bencede ben bez almistim onu parcalara ayirdim ise giderken cozum olarak oyle yapiyorum pamuklu bez hem sonucta 4 ay oldu galiba pedi birakali tamamen kimyasal cunku.Günde 2-3 defa iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum ben de .... günlük ped enfeksiyon riski nedeniyle kullanmak istemedim geçen sefer kullanmıştım ....
Degerlerin kac canim?Evet yaptırdım 14. Günümdeyim bugün
Allah razi Olsun canim benimmm ..Aminnnn tum burdaki kardeslerim guzel Anneler hepsi yasasin saglicakla hepimizin kucagi dolu dolu olsunnnGözün aydın canımRabbim bekleyen herkese görmeyi nasip etsin
10. Gün 451 , 12. Gün 1313Degerlerin kac canim?
Masallah subanallah10. Gün 451 , 12. Gün 1313