Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Midesi bulanan veya hala aralıklı olarak adet sancısı gibi sancı çeken var mı aramızda ? Kolay kusabilen biri olsam her gün çıkartırdım herhalde
Arada kısa süreli ağrılarım var benimde. Sanırım yakında bulantımda olacak. Hafiften hissetmeye başladım

Prolutex iğne kullanıyorum ben göbekten sabah-akşam bir şikayetim yok ama kızlar çok pahalı 140 tl kutu içinde 7 adet var bir hafta da 2 kutu gidiyor. Valla başka bi muadili olsa sevinirdim ama doktora da bir şey diyemiyorum bu gerekliyse diye

Mrb benim 5.gün emriyosuydu 13.gun kan testinde sonucum 660 cikti ikizmidir acaba bi bilginiz varmi

Benimde tek ti 13gun kan sonucum 660 cikti ikiz olabilirmi acaba
Benim de 14. Gün 1285 tek transferdi ama kese görmeye gittiğimizde bişey daha gördü ama ne olduğunu anlamadı bence tek kese benim ben öyle düşünüyorum değeriniz güzel çıkmış bunu anca usg gittiğinizde öğrenebilirsiniz . Hcg yanıltıyor

Hanimlar merhaba benim 3.tüp bebek deneyimim ve 1tane embriyo transfer edildi. İlk günü saymassak 8.gun kan degerim 27.8 12.günüm 48.08 sizce düşükmü ilerliyor? Dr. İlk gunler kan degere gore konusmak dogru degil dedi ama ben cok korkuyorum . bir hafta sonraya cagirdi brni nasil beklicem o gune kadar hic bi fikrim yok

Ben onu onu ilk transfer hazırlığında kullandım gerçekten maddi anlamda çok zorluyor devlet karşılamıyor bence dr konuşup değiştirebilirsiniz anlayacaktır bence ki bende onun paydası olmamıştı kalçadan olanı vermişti

Hm tek olsada raziyim allah hepimizin kucagina almayi nasip eder insallah

Cnm icini ferah tut bazilarinin öyle olabiliyo daha sonra kani yükseliyo normal o 3.haftaya kadar anca yukselir

Benimde tek ti 13gun kan sonucum 660 cikti ikiz olabilirmi acaba
Benim 13. Gün test sonucu 1196’ydı ama bugün tek olduğunu öğrendim. Beta hcg değeri ikiz olup olmadığını tek başına göstermez ama senin olabilir demişti doktorum ama olmadı, kese usg’sini bekleyin o zaman net sonuç alırsınız

Kızlar günaydın .... Cumartesi sabah sabah kan ter içinde uyandım .... yine düsük olduğunu gördüm rüyamda ..... hem de yine bacaklarımdan kanlar aka aka .... nasıl bir kabustu bu sefer psikolojim herseye hazır diyordum ama değilmiş .... bir sıkıntı olursa nasıl kaldıracağım bilmiyorum .... çok travmatik oluyor .... olmayacaksa baştan olmasın , tutmasın diyorum .... tam psikolojik olarak havaya girmeye başlamışken .... hem de çok kötü şekilde olunca etkisi aylarca geçmiyor .... su 15 gün nasıl geçecek .....

Canimmm kendini yipratma eger nasibinde yoksa olmaz ama varsa da kanamalida olsa Rabbim nasip eder o yuzden tevekkul etmek lazim ne verirse hayirdandir deyip hayatimiza bakmamiz gerekiyo..gecer canim ne 15ler gecer omur geciyo. Insallah guzel dusun bolca zikir cek gonlunu ferahlat

canım rüyalar tersine çıkarmış üzülme bilinç Altımıza maalesef engel olamıyorsun iste... inş su gibi geçsin su zamanda bizde bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavusalım

ya kızlar forumdaki diğer başlıkları okuyorum kese gördükten sonra gebeliği sağlıksız ilerleyen ve bebeğini kaybeden o kadar çok kişi var ki 6 yıldır bekliyorum Allah korusun ya kaybedersem diye çok korkuyorum siz de çok endişeli misiniz?

şimdi okudum ben de aynı korkuları taşıyorum ne olacak bilmiyorum Allah hepimize isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......

Canlarim simdi dr ciktim Elhamdulillah kese gelismis bebek 3mm 5+6 gunluk yaziyo kagitta be isik gibi kalbi yanip sonuyo esime gosyerdi yaa duygularim tarifi yok ne kadar sukretsek az Allahim hepinize bu duyguyu yasatsin ♡ hepiniz cok seviliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…