Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

canım direk söyle tedavi süreci deyim Dr bhcg baktırmamı istedi bugun bakılması gerekiyor de bizim burasıda o konuda sorunlu bakmayız demişlerdi bana Dr u aramıstım yanlarında e bakalım o zaman demişlerdi

Hanımlar keseleri transferden kaç gün sonra gördünüz. Benim bugün 14 günüm dün 600 civarı çıktı hcg şükür. Birde vajinal olarakmı keseler görülüyor. Kese ve kalp atışı beraber görmek istersek ortalama kaç gün sonra gitmek lazım. Hepinizi tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inş gebelikleriniz

Cevabınız için teşekkür ederim ama bana verdikleri ultrason görüntüsünde cm yazıyor.Bakalım yarın hayırlı haberler alırım inş.

Değeriniz 3 bin üstü olunca karından görünüyor net olarak

Cevabınız için teşekkür ederim ama bana verdikleri ultrason görüntüsünde cm yazıyor.Bakalım yarın hayırlı haberler alırım inş.
Canım direk keseni işaretleyip ölçmediyse kağıtta yazmaz bide 7 hafta dedi 6 + yok sa 7+ eğer mesela benim 5+1 0.88 mm çıktı

O iştah açılması bende şöyle oldu; açlıkta devamlı midem bulandıgı icin ben de çözümü “devamlı” yemekte buldum 9 ayda hedefim 200 kg

Ben 17.günde gittim 3560 değerle görülmedi vajinal baktığı halde. 2 gün sonra görüldü 2 tane olanlar geç görülebiliyor

Transferden sonra 20. günüm bugün kese göründü. Kalp atışı için de 10 gün sonraya gün verdiğine göre transferden 1 ay sonra gidince her şey belli oluyor galiba. Vajinal ultrason oldu benim. Ben de sizi tebrik ederim

Açıkçası ben de kese kısmını geçip kalp atışını görmek istiyorum .... doktorum aslında önümüzdeki hafta çağırdı ama ben 1 hafta daha beklesem mi şurda kaldı 10-15 gün

Çok merak ediyorsa ben 1200 gittim çok zorlayarak gördü ama bence erken gitme görünmez moralin bozulur bekle biraz öyle git
Ben direk 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum zaten öncesinde gitmekte benim için stres olacak. Çünkü ilaçlara devam ediliyor sonuçta aksi bi durum olmadığı sürece ne kadar geç benim için o kadar iyi
Bende öyle yapacağım en iyisi geç gitmek herşey net olsun. Sonuçta ilaçlara devam şuan doktorluk bir durum yok teşekkür ederim
Açıkçası ben de kese kısmını geçip kalp atışını görmek istiyorum .... doktorum aslında önümüzdeki hafta çağırdı ama ben 1 hafta daha beklesem mi şurda kaldı 10-15 gün
Valla ben kese görsem kalbe stres yapacağım. En iyisi beklemek ben öyle yapacağım en azından.

Burda taze anneleri bulmuşken son birŞey daha sorayım progestan iğneyi 15 tane vuruldum bitti devam etmeye gerek yok denildi doktor tarafından. Sadece progestan için fitile devam edicem endişe ediyorum iğneyi bırakmak konusunda

ben de bırakmak istiyorum doktor hayır kullanacaksın diyor alt üst oldum ilaçlardan

ben de bırakmak istiyorum doktor hayır kullanacaksın diyor alt üst oldum ilaçlardan
Aslında kalçamın heryeri beze oldu o iğneden. Kevgire döndü
Ama yinede ne bilim endişe ediyorum günde dört tane progestan fitil yeterli olurmu acaba diye

Ayni durumdayim ona alternatif yok 12. Haftaya kadar devam dedi yakinda vurulacak yer kalmayacak.bazi yerlerde yine bence iyiyiz kalkamiyorum agridan diyenler gordum cok sukur yinede ama canimda yaniyo yani

Ben hiç iğne kullanmadım sadece Cironene jel kullandım. Dr yeterli dediyse size yetmiştir demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…