Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

ya kızlar forumdaki diğer başlıkları okuyorum kese gördükten sonra gebeliği sağlıksız ilerleyen ve bebeğini kaybeden o kadar çok kişi var ki :KK43: 6 yıldır bekliyorum Allah korusun ya kaybedersem diye çok korkuyorum siz de çok endişeli misiniz?
Canim o tarz topikleri okuma ben okumuyorum, güzel düşünelim güzel olsun bak pozitif olmayan keseyi göremeyen de bir sürü kişi var ama sen onlardan değilsin

Olumsuzluklar benimde hep aklımda arkadaşlar ama düşünmeyelim. Biribirimize güç olalım. Hepimiz yıllardır bu anı bekliyoruz. Şimdi pozitifi görmüşüz işte ohhh misss hamileyiz. Bugünlerin keyfini çıkaralım olumluya odaklanalım. İyi olsun her şey inşallah dualarla kader bile değişirmiş bol bol dua edelim

Canimmm kendini yipratma eger nasibinde yoksa olmaz ama varsa da kanamalida olsa Rabbim nasip eder o yuzden tevekkul etmek lazim ne verirse hayirdandir deyip hayatimiza bakmamiz gerekiyo..gecer canim ne 15ler gecer omur geciyo. Insallah guzel dusun bolca zikir cek gonlunu ferahlat
Yorumunu okuyup 2-3 saat daha uyudum sayende huzurla .... en başta tevekkül gerekiyor .... çok sevindim keseye 😍

Canimmm kendini yipratma eger nasibinde yoksa olmaz ama varsa da kanamalida olsa Rabbim nasip eder o yuzden tevekkul etmek lazim ne verirse hayirdandir deyip hayatimiza bakmamiz gerekiyo..gecer canim ne 15ler gecer omur geciyo. Insallah guzel dusun bolca zikir cek gonlunu ferahlat
Yorumunu okuyup 2-3 saat daha uyudum sayende huzurla .... en başta tevekkül gerekiyor .... çok sevindim keseye 😍

şimdi okudum ben de aynı korkuları taşıyorum :KK43: ne olacak bilmiyorum Allah hepimize isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah......
Amin , insallah .... insallah hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırız ve bu günler coooooook geride kalır....

Canimsinnnnn ne guzel yapmissin.. tevekkul tevekkul insallah elimizden geleni yaptik hayirlisiyla Rabbime emanetiz hepimiz.. hepimiz icin dualarim insallah hepimiz gorcez duycaz o guzel sesi dunyanin en guzel anneleri :KK200: :anneadayı: :nazar:

Kızlar günaydın .... Cumartesi sabah sabah kan ter içinde uyandım .... yine düsük olduğunu gördüm rüyamda ..... hem de yine bacaklarımdan kanlar aka aka .... nasıl bir kabustu bu sefer psikolojim herseye hazır diyordum ama değilmiş .... bir sıkıntı olursa nasıl kaldıracağım bilmiyorum .... çok travmatik oluyor .... olmayacaksa baştan olmasın , tutmasın diyorum .... tam psikolojik olarak havaya girmeye başlamışken .... hem de çok kötü şekilde olunca etkisi aylarca geçmiyor .... su 15 gün nasıl geçecek .....
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak güzel şeyler düşünmenin bu durumda ne kadar zor olduğunu biliyorum ve herkes sevinçle bakarken biz sevinemiyoruz bile 1 mı 2 mı diye sorup duruyorlar bana önemi mı var ki tek yada çift sağlıklı olsunda sağlıkla kucağima alayım da gerisi boş...yine de iyiyi düşünüp Rabbim den gelene razıyız... elimizden birşey gelmez şuan iyi düşünüp iyi olayım diyorum🤲

Kızlar günaydın .... Cumartesi sabah sabah kan ter içinde uyandım .... yine düsük olduğunu gördüm rüyamda ..... hem de yine bacaklarımdan kanlar aka aka .... nasıl bir kabustu bu sefer psikolojim herseye hazır diyordum ama değilmiş .... bir sıkıntı olursa nasıl kaldıracağım bilmiyorum .... çok travmatik oluyor .... olmayacaksa baştan olmasın , tutmasın diyorum .... tam psikolojik olarak havaya girmeye başlamışken .... hem de çok kötü şekilde olunca etkisi aylarca geçmiyor .... su 15 gün nasıl geçecek .....
Seni o kadar iyi anliyorumki geceleri defalarca uyanip kendimi kontrl ediyorum hafif islaklik oldugu zaman aklim cikio elimle surekli kontrol ediyorum kendimi. Dedigin gibi ruyalarimi söylemiyorum bile. Allah yardimcimiz olun insallh bugunleri atlatirizda birdaha o kötü gunleri yaşamayiz

Canlarim simdi dr ciktim Elhamdulillah kese gelismis bebek 3mm 5+6 gunluk yaziyo kagitta be isik gibi kalbi yanip sonuyo esime gosyerdi yaa duygularim tarifi yok ne kadar sukretsek az Allahim hepinize bu duyguyu yasatsin ♡ hepiniz cok seviliyosunuz 😘😘😘
Gözün aydın canım:nazar: Rabbim bekleyen herkese görmeyi nasip etsin

Günde 2-3 defa iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum ben de .... günlük ped enfeksiyon riski nedeniyle kullanmak istemedim geçen sefer kullanmıştım ....

Günde 2-3 defa iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorum ben de .... günlük ped enfeksiyon riski nedeniyle kullanmak istemedim geçen sefer kullanmıştım ....
Canimcimmm ped kullanma bencede ben bez almistim onu parcalara ayirdim ise giderken cozum olarak oyle yapiyorum pamuklu bez hem sonucta 4 ay oldu galiba pedi birakali tamamen kimyasal cunku.

X