Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar normal hayata ne zaman doncez. Ben hiç iyi değilim. Sabah iyi olsam öğlen kötü hissediyom .ağrım yok ama içim iyi değil .tadım tuzum yok.yemek yapamiyom yiyemiyom
Ben biraz daha iyiyim ; aramızda 10 gün var sanırım .... kilo aldığım icin zorlanıyorum bazı şeylerde ama Ağrı bulantı duygu dalgalanmaları kalmadı gibi .... tabiki hamile kalmadan önceki gibi degilim aşırı hareketli bir insandım ama normale döndüm gibi 2-3 hafta daha sabır .... güneşli havalarda dışarı çıkın .... iyi geliyor .... sevdiğiniz insanlarla görüşün .... sevdiğiniz şeylerle ilgilenin .... benim yapmaya çalıştıklarım bunlar ....

kızlar bugün fetal dna için tüm kontaklarımı kullandım ve bir sonuca vardık :rolleyes: teyzem tıp fakültesinde öğretim görevlisi, kadın doğum hocasına sonuçlarımı göstermiş o fetal dna ya gerek yok demiş. ben tüp bebek doktoruma sordum ek bulgular yoksa o da gerek yok dedi. fakat gebelik takibi yapan doktorlar hep bunu öneriyor. sanırım diğer tarama testlerinden daha kesin sonuç verdiği için bunu standart haline getirmeye çalışıyorlar dediler hocalar. yaptırıyorum yani lafın kısası. iyice kafam bulandı, yaptır kurtul moduna girdik biz....

Kızlar haftaya pazartesi 2li test sonucuma bakıp cinsiyeti soyleyecek doktor simdiden aşırı heycanlanmaya başladım normalde doktora gitmeden 2 gun önce ruyalarima kadar girerdi ama bu sefer hem test sonucu hem cinsiyet hemen bu hafta bitsin istiyorum

kızlar şu mesajımı cevaplayarak yazın bi kim ne zaman transfer oldu, tahmini doğum tarihi bebeğin cinsiyeti ne ? İkiz mi tek mi? Hangi şehirdesiniz?
ben yarın oturup yeni bir başlık açacağım ilk mesaja yazacağım herkesi 🤣
Bir de konu için bi fikriniz var mı? Tüp bebek galibi hamileler 2019 transfer-2020 doğum gibi birşey olur mu sizce??
Antalya Aralık 24 transfer. tahmını 11.09.2020 dogum. Bugun benzetti kız 👧

kızlar şu mesajımı cevaplayarak yazın bi kim ne zaman transfer oldu, tahmini doğum tarihi bebeğin cinsiyeti ne ? İkiz mi tek mi? Hangi şehirdesiniz?
Bir de konu için bi fikriniz var mı? Tüp bebek galibi hamileler 2019 transfer-2020 doğum gibi birşey olur mu sizce??
Bende katılabilir miyim 😊
13 ocak transfer
İkiz, cinsiyet belli değil
4. Deneme ile gelen çifte mutluluk 🙆

Kızlar benim ağrılarım hiç dinmiyo galiba bebegin eşi biraz aşağıdaymış 😥kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki ağlamaktan oldu sanki böyle eşim gitti gideli hergun o kadar çok ağlıyorum ki

Kızlar benim ağrılarım hiç dinmiyo galiba bebegin eşi biraz aşağıdaymış 😥kendimi o kadar suçlu hissediyorum ki ağlamaktan oldu sanki böyle eşim gitti gideli hergun o kadar çok ağlıyorum ki
Merhaba ben sizin durumunuzu normal görmüyorum. Eşiniz Allah göstermesin ama sağ sadece uzak kalmak insanı bu kadar etkilememesi gerekiyor. Destekmi alsanız her gün ağlamak falan normal değil. Vücudunuzda bu durumdan malesef ki etkilenir. Bilmediğim için soruyorum eşiniz asker falanmı onun içinmi üzüntünüz eğer öyle ise kusura bakmayın yorumum için. Fakat karnınızdaki bebek size emanet kendinizi suçlu hissedersiniz sizinle alakalı olsun olmasın bir sorun olursa. Doktorunuzun izni dahilinde ise gezip tozup yorulmadan alışveriş yapsanız. Sevdikleriniz ile zaman geçirseniz bence açılırsınız.

Transfer:19 Aralık
Tahmini Doğum tarihi:5 Eylül
İlk deneme, tek gebelik.
İstanbul’da yaşıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤪

ne güzel yorumlar yazmışsınız,hepinizin allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin..ben bugün 4 testimi yaptırdım cok yavaş ilerliyor dua edin benim gibi belli olmayanlara:KK43:

Kızlar crinone jeli bıraktıktan ne kadar süre sonraya kadar jelin kalıntısı gelmeye devam etti bide özel bölgenizde sertlik oluşan oldu mu

Kızlar ben 8. Günü kan testi yaptırdım lekem gelmişti 36 çıkmıştı 10. Günü yaptık 35 çıktı değeri birden yükselen var mı? Çok korkuyorum.. benim gibi olan varmı

Merhaba :KK25:
Ben de aranıza bugün katıldım İkinci tüp bebek denemem 7. gün kan testi 38 10. gün kan değeri Yani bugün 207 çıktı 🥰🧿 Doktorum değerin güzel artmış bir daha kan vermene gerek yok 15 gün sonra kese için gel dedi bu süreçte herhangi bir şey olabilir mi kızlar çok korkuyorum ben bunu fark edebilir miyim peki Burada beraber bekleyeceğiz artık🤭

Kızlar tsh için ilaç kullanan varmı aranızda ben euthrox kullanıyorum hamilelikten sonra Nasıl oluyor bu ilaç dozu bilen varmı

X