Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normalmiş benim de adet sancısı gibi olunca sormuştum doktora, sıkıntı yok yani canını sıkma şekerimKızlar bugün transfer sonrası 19.gün Çarşamba’ya randevum var bugün biraz ağrılarım var hafif normal mi sizce ya
Benimde öyle canım aynı gidiyoruz o zaman senin tek dimi benim 2 embriyo transferi olmuştu dün kontrole gittim keseler daha çok yeni oluşmaya başlamış 2 si tutmuş gibi ama net değil dedi haftaya Çarşamba tekrar gideceğim inşallah o zaman tek yada çift netleşir sonrada kalp atışlarını duyarızAmin inşallah sen de güzel haberlerini alacaksın. 5 hafta 2 günlük bugün. Son adet tarihinden hesaplanır dedi doktorum bütün sordum.
Çok sevindim , insallah güzel haberler katlanarak devam etsin ; hem senin icin hem de grup icin :)İnşallah güzelcim hepimize tek tek güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun
bence artısların güzel canım Dr ne dedi,Kızlar merhaba bende tüp bebek yaptırdım HCG değerlerim biraz yavaş artıyor gibi 7. Gün:36 9.gün:74 11.gün:128 14. Gün:230 çıktı biraz moralim bozuldu sizce nasıl böyle yavaş yükselip sağlıklı gebelik yaşayan varmı
Amin arkadaşım tek isteğim beklentim bu şu anÇok sevindim , insallah güzel haberler katlanarak devam etsin ; hem senin icin hem de grup icin :)
Benim de 2 tane transfer olmuştu, bugün tek kese göründü, dr yüzde 90 tek ama bazen sonradan yerleşenlBenimde öyle canım aynı gidiyoruz o zaman senin tek dimi benim 2 embriyo transferi olmuştu dün kontrole gittim keseler daha çok yeni oluşmaya başlamış 2 si tutmuş gibi ama net değil dedi haftaya Çarşamba tekrar gideceğim inşallah o zaman tek yada çift netleşir sonrada kalp atışlarını duyarız❤
Bana da 2 tane transfer edilmişti kan değerim de yüksekti ama bugün tek kese göründü, dr yüzde 90 tek ama bazen sonradan yerleşmeler, görünenler oluyor dedi. Ben bi tane olacağını düşünüyorum ama her şeye istekliyim yeter ki sağlıklı ilerlesinBenimde öyle canım aynı gidiyoruz o zaman senin tek dimi benim 2 embriyo transferi olmuştu dün kontrole gittim keseler daha çok yeni oluşmaya başlamış 2 si tutmuş gibi ama net değil dedi haftaya Çarşamba tekrar gideceğim inşallah o zaman tek yada çift netleşir sonrada kalp atışlarını duyarız❤
Aynen canım benim tek çift farketmiyor sağlıklı olsun yeterBenim de 2 tane transfer olmuştu, bugün tek kese göründü, dr yüzde 90 tek ama bazen sonradan yerleşenl
Bana da 2 tane transfer edilmişti kan değerim de yüksekti ama bugün tek kese göründü, dr yüzde 90 tek ama bazen sonradan yerleşmeler, görünenler oluyor dedi. Ben bi tane olacağını düşünüyorum ama her şeye istekliyim yeter ki sağlıklı ilerlesin ☺
canımmm mide boşken özellikle daha çok oluyo çubuk kraker var masamda sürekli o iyi geliyo galiba yada leblebi olabilir.adet sancısı değilde 2 gündür belim ağrıyoMidesi bulanan veya hala aralıklı olarak adet sancısı gibi sancı çeken var mı aramızda ? Kolay kusabilen biri olsam her gün çıkartırdım herhalde
HCG 1000 olana kadar 2 günde bir kan vermeye devam et labaratuvar ile ilgili olabilir dedibence artısların güzel canım Dr ne dedi,
Merhaba arkadaşım öncellikle hayırlı olsun sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inş. ben de 6 haftalık olduğum gün kese görmeye gittiğimde kese ölçüm 7,7 cm çıktı doktorum bana kesen küçük dedi ama seninki ile kıyasladığımda aramızda 3 - 4 gün fark var normal gibi geliyor bana ama doktorum küçük dediğinden beri sıkıntı yapıyorum kendime şimdi sizin yazınızı görünce umutlandımTeşekkür ederim :) söylemedi, gelişimi haftasına uygun dedi ben de detay pek sormam ama ultrason çıktısında 7,7 cm gibi bi değer var o mudur
Ben canım bugün 7 hafta oldum benimde mide bulantım gün içinde oluyor ama kusmuyorum öğürmece sadece,adet sancılarım da ara ara oluyor hatta şuanda belim sızlıyor umarım her şey yolundadır yarın doktora gideceğim.Midesi bulanan veya hala aralıklı olarak adet sancısı gibi sancı çeken var mı aramızda ? Kolay kusabilen biri olsam her gün çıkartırdım herhalde
canım sabahları açlıktan sanırım biraz midem bulanıyor ama rahatsız edecek seviyede değil aksine iştahım açıldıadet sancılarım sürekli ara ara oluyor belim çatlayacak gibi göğüsleri çok hassas duyan geliyor suancanı sağolsun daMidesi bulanan veya hala aralıklı olarak adet sancısı gibi sancı çeken var mı aramızda ? Kolay kusabilen biri olsam her gün çıkartırdım herhalde
Merhabalar, bu değer yanlışmış sanırım bi arkadaşımız yazdı özelden. Büyüklüğü Cm değil mm ölçütüne göre olmalıymış. O yüzden siz bunu dikkate almayın. İnşallah normal ilerler her şey, güzel şeyler düşünelimMerhaba arkadaşım öncellikle hayırlı olsun sağlıkla devam etsin gebeliğiniz inş. ben de 6 haftalık olduğum gün kese görmeye gittiğimde kese ölçüm 7,7 cm çıktı doktorum bana kesen küçük dedi ama seninki ile kıyasladığımda aramızda 3 - 4 gün fark var normal gibi geliyor bana ama doktorum küçük dediğinden beri sıkıntı yapıyorum kendime şimdi sizin yazınızı görünce umutlandım
riskli gebeliğim var dr beta hcg baktırmamı istedi filan de yoksa başından atmaya çalışıyolar aile hek ben pek güvenmiyorum sonucuna acil daha güvenli geliyo :) :)Kızlar bende yarın tekrar beta hcg baktırıcam dün 10. Günümdü 270 çıkmıştı doktor 2 gün sonra tekrar baktır dedi. Devlet hastanesinin acilinde baktıranlar duymuştum burada. Ne diyip testi yaptırıyoruz. “Senin acillik durumun yok” deyip azarlamasınlar beni