- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
Benim canım doktorumda Semra kahramanTabiki kendi doktorumu öneririm. Semra Kahraman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim canım doktorumda Semra kahramanTabiki kendi doktorumu öneririm. Semra Kahraman
Beni evdeki 2 kedi ve komşularım eşim gelene kadar idare ediyor beni .... ama eşimle geçirdiğim vakit kadar eğlenemiyorum... gülüyoruz şakalaşıyoruz... bugün nöbetçi ((((Cnm annen ya da kayinvalidene bieaksaydi. Yalnız kalmasaydin ben eşim işten gelme kadar daraliyom. Ev beni darliyor kendimi sokağa atiyom valla
Geçmiş olsun ((((( bol portakal ye .... yataktan çıkmamaya çalış evdeyken .... ateşin var mı?Gunaydin kızlar,bugün hiç iyi değilim grip oldum basım çok fena zonkluyor bir taraftan bulantı ilaci aldığım halde kusuyorum,bugün rapor aldım okula gitmedim ama sanırım gidip bir serum almam lazım
Şeffaf akıntı bende de en baştan beri vardı .... sarı yeşil iltihaplı kokulu değilse sorun yok , yine de doktoruna sorarsın bir dahakine .... progesteronun etkisi sanırım ....Maşallah hepimiz iyi olalım inşallah. Benim de ara ara kasıklarımda ve rahmimin bulunduğu bölgede iğne batması gibi sızlamalar oluyor. O da normaldir herhalde. Benim asıl sıkıntım ilk öğrendiğim zamandan beri akıntım bir türlü bitmedi. Şeffaf ve açık sarı arasında sanki yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım oluyor. Bu normal mi sizce? Doktora da geçen sormayı unuttum.
Hastaneye geldik şimdi serum falan takarlar galiba,ateşim 37.2 çok yüksek değil ama zaten gribe yeni yakalandim,bir de midem çok kötü ilaç aldığım halde kusuyorumGeçmiş olsun ((((( bol portakal ye .... yataktan çıkmamaya çalış evdeyken .... ateşin var mı?
Harikasın !!!! Hiçbir sıkıntı çıkmayacak Allah’ın izniyle.... içini ferah tut , yarın tüp bebek doktoruma gidecektim ben de ; cinsiyet konusunda fikir söyleyebilir o zaman ? Transfer tarihin kaçtı ?Arkadaşlar bugün bir dönüm noktası daha yaşadık ve oğlumuz olacağını öğrendik ikili testte ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür umarım kanda da sorun çıkmaz... sonuç ve kontrol haftaya cumaya...
Allah hepimize sağlıklı doğmalarını nasip etsin çok çok içten diliyorum
Hastaneye gitmek mantıklı olmuş, onlar gerekeni yaparlar merak etme , insallah en kısa zamanda toparlarsın.... bence akşama bile biraz rahatlamış olursun ....Hastaneye geldik şimdi serum falan takarlar galiba,ateşim 37.2 çok yüksek değil ama zaten gribe yeni yakalandim,bir de midem çok kötü ilaç aldığım halde kusuyorum
Süper ; güzel haberler üstüste geldi .... şimdilik %50-%50 yiz bir kızımız bir oğlumuz varBugün bebişimi görmeye gittik çok şükür iyiymiş Ölçümleri normal çıktı. Kafayı indirmiş kaldırmıyordu yukarıya.Uğraştırdı biraz doktor amcasını Cinsiyet için erken ama %60 kız olabilir dedi
Harikasın !!!! Hiçbir sıkıntı çıkmayacak Allah’ın izniyle.... içini ferah tut , yarın tüp bebek doktoruma gidecektim ben de ; cinsiyet konusunda fikir söyleyebilir o zaman ? Transfer tarihin kaçtı ?
Bakalım, ben ikisine de hazırım :)))) ama eşim erkeğe pek hazır degil o bir prensesi olsun istiyorİnşallah kuzum transfer 17 aralık, embriyo 5. Gündü.
Valla doktorlar bi takım tahminlerde bulunuyorlar bana %80 erkek dedi. Bence iyi bir rakam kesinliği açısından :)
Gözün aydın canım. İnşallah hep iyi haberlerini alalım bebeklerimizinArkadaşlar bugün bir dönüm noktası daha yaşadık ve oğlumuz olacağını öğrendik ikili testte ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür umarım kanda da sorun çıkmaz... sonuç ve kontrol haftaya cumaya...
Allah hepimize sağlıklı doğmalarını nasip etsin çok çok içten diliyorum
Geçmiş olsun. Serum iyi fikir evde atlatması daha uzun sürüyor. Ilık sıvı alabilirsin. Bal ve limon koyup içtim ben.Hastaneye geldik şimdi serum falan takarlar galiba,ateşim 37.2 çok yüksek değil ama zaten gribe yeni yakalandim,bir de midem çok kötü ilaç aldığım halde kusuyorum
Bakalım, ben ikisine de hazırım :)))) ama eşim erkeğe pek hazır degil o bir prensesi olsun istiyor
Anneannem bebek battaniyesine başlamış.... bana sormuştu camgöbeği rengi dedim ortada
Hep var ki o o yüzden evden dışarı bile çıkamıyorum korkudan bugün öyle oldu .... iyice psikolojim bozuluyor benim de o garip hissiyattan ... önemli birsey degil ama sinir bozucu ... şöyle biraz karnımız büyüse de hareketleri hissedip rahat etsek hafif kasık ağrıları aslında beklenen şeylerKızlar kasik ağrınız var mı? Benim dün sol bugün sağ kasigim ağrıyor,bebek sağda çünkü başından beri orda hissediyorum,öyle dayanilmayacak gibi bir ağrı değil,adet ağrısı gibi de değil,bel ağrısı da yok,yinede kasik ağrısı insanin moralini bozuyor
Benim önceki haftalara oranla arttı ondan merak ediyorum,belki de bebek buyudikce rahimde genisliyordur..Sanırım yirminci haftalar civarı hareketler hissediliyor,Allah'ım hayırlısıyla göstersin o haftalarıHep var ki o o yüzden evden dışarı bile çıkamıyorum korkudan bugün öyle oldu .... iyice psikolojim bozuluyor benim de o garip hissiyattan ... önemli birsey degil ama sinir bozucu ... şöyle biraz karnımız büyüse de hareketleri hissedip rahat etsek hafif kasık ağrıları aslında beklenen şeyler