Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Cnm annen ya da kayinvalidene bieaksaydi. Yalnız kalmasaydin ben eşim işten gelme kadar daraliyom. Ev beni darliyor kendimi sokağa atiyom valla
Beni evdeki 2 kedi ve komşularım eşim gelene kadar idare ediyor beni .... ama eşimle geçirdiğim vakit kadar eğlenemiyorum... gülüyoruz şakalaşıyoruz... bugün nöbetçi :KK43:((((

Gunaydin kızlar,bugün hiç iyi değilim grip oldum:KK43: basım çok fena zonkluyor bir taraftan bulantı ilaci aldığım halde kusuyorum,bugün rapor aldım okula gitmedim ama sanırım gidip bir serum almam lazım
Geçmiş olsun :KK43:((((( bol portakal ye .... yataktan çıkmamaya çalış evdeyken .... ateşin var mı?

Maşallah hepimiz iyi olalım inşallah. Benim de ara ara kasıklarımda ve rahmimin bulunduğu bölgede iğne batması gibi sızlamalar oluyor. O da normaldir herhalde. Benim asıl sıkıntım ilk öğrendiğim zamandan beri akıntım bir türlü bitmedi. Şeffaf ve açık sarı arasında sanki yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım oluyor. Bu normal mi sizce? Doktora da geçen sormayı unuttum.
Şeffaf akıntı bende de en baştan beri vardı .... sarı yeşil iltihaplı kokulu değilse sorun yok , yine de doktoruna sorarsın bir dahakine .... progesteronun etkisi sanırım ....

Geçmiş olsun :KK43:((((( bol portakal ye .... yataktan çıkmamaya çalış evdeyken .... ateşin var mı?
Hastaneye geldik şimdi serum falan takarlar galiba,ateşim 37.2 çok yüksek değil ama zaten gribe yeni yakalandim,bir de midem çok kötü ilaç aldığım halde kusuyorum😔

Arkadaşlar bugün bir dönüm noktası daha yaşadık ve oğlumuz olacağını öğrendik 🥰 ikili testte ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür 🙏 umarım kanda da sorun çıkmaz... sonuç ve kontrol haftaya cumaya...
Allah hepimize sağlıklı doğmalarını nasip etsin çok çok içten diliyorum 🙏
Harikasın !!!! Hiçbir sıkıntı çıkmayacak Allah’ın izniyle.... içini ferah tut , yarın tüp bebek doktoruma gidecektim ben de ; cinsiyet konusunda fikir söyleyebilir o zaman ? 😍 Transfer tarihin kaçtı ?

Hastaneye geldik şimdi serum falan takarlar galiba,ateşim 37.2 çok yüksek değil ama zaten gribe yeni yakalandim,bir de midem çok kötü ilaç aldığım halde kusuyorum😔
Hastaneye gitmek mantıklı olmuş, onlar gerekeni yaparlar merak etme , insallah en kısa zamanda toparlarsın.... bence akşama bile biraz rahatlamış olursun ....

Bugün bebişimi görmeye gittik çok şükür iyiymiş:nazar: Ölçümleri normal çıktı. Kafayı indirmiş kaldırmıyordu yukarıya.Uğraştırdı biraz doktor amcasını😄 Cinsiyet için erken ama %60 kız olabilir dedi😍
Süper ; güzel haberler üstüste geldi .... şimdilik %50-%50 yiz bir kızımız bir oğlumuz var 😋😋

Harikasın !!!! Hiçbir sıkıntı çıkmayacak Allah’ın izniyle.... içini ferah tut , yarın tüp bebek doktoruma gidecektim ben de ; cinsiyet konusunda fikir söyleyebilir o zaman ? 😍 Transfer tarihin kaçtı ?

İnşallah kuzum 🙏 transfer 17 aralık, embriyo 5. Gündü.
Valla doktorlar bi takım tahminlerde bulunuyorlar bana %80 erkek dedi. Bence iyi bir rakam kesinliği açısından :)

İnşallah kuzum 🙏 transfer 17 aralık, embriyo 5. Gündü.
Valla doktorlar bi takım tahminlerde bulunuyorlar bana %80 erkek dedi. Bence iyi bir rakam kesinliği açısından :)
Bakalım, ben ikisine de hazırım :)))) ama eşim erkeğe pek hazır degil 😂😂 o bir prensesi olsun istiyor 😂
Anneannem bebek battaniyesine başlamış.... bana sormuştu camgöbeği rengi dedim ortada 😋

Arkadaşlar bugün bir dönüm noktası daha yaşadık ve oğlumuz olacağını öğrendik :nazar: ikili testte ultrasonda birşey çıkmadı çok şükür 🙏 umarım kanda da sorun çıkmaz... sonuç ve kontrol haftaya cumaya...
Allah hepimize sağlıklı doğmalarını nasip etsin çok çok içten diliyorum 🙏
Gözün aydın canım. İnşallah hep iyi haberlerini alalım bebeklerimizin:nazar:

Geçmiş olsun. Serum iyi fikir evde atlatması daha uzun sürüyor. Ilık sıvı alabilirsin. Bal ve limon koyup içtim ben.

Bakalım, ben ikisine de hazırım :)))) ama eşim erkeğe pek hazır degil 😂😂 o bir prensesi olsun istiyor 😂
Anneannem bebek battaniyesine başlamış.... bana sormuştu camgöbeği rengi dedim ortada 😋

Ay tabii deli misin ilk çocuk ne olursa olsun kafasındayım ben de. Eşimi ilk kez ağlarken gördüm bugün, o erkek istiyordu :KK70:

mint yeşil de çok güzel unisex bir renk :KK200: ay ben şimdi hastane çıkışı alcam hemen:rolleyes:

Kızlar kasik ağrınız var mı? Benim dün sol bugün sağ kasigim ağrıyor,bebek sağda çünkü başından beri orda hissediyorum,öyle dayanilmayacak gibi bir ağrı değil,adet ağrısı gibi de değil,bel ağrısı da yok,yinede kasik ağrısı insanin moralini bozuyor

Kızlar kasik ağrınız var mı? Benim dün sol bugün sağ kasigim ağrıyor,bebek sağda çünkü başından beri orda hissediyorum,öyle dayanilmayacak gibi bir ağrı değil,adet ağrısı gibi de değil,bel ağrısı da yok,yinede kasik ağrısı insanin moralini bozuyor
Hep var ki o 🙄🙄🙄🙄 o yüzden evden dışarı bile çıkamıyorum korkudan bugün öyle oldu .... iyice psikolojim bozuluyor benim de o garip hissiyattan ... önemli birsey degil ama sinir bozucu ... şöyle biraz karnımız büyüse de hareketleri hissedip rahat etsek 😃 hafif kasık ağrıları aslında beklenen şeyler

Hep var ki o 🙄🙄🙄🙄 o yüzden evden dışarı bile çıkamıyorum korkudan bugün öyle oldu .... iyice psikolojim bozuluyor benim de o garip hissiyattan ... önemli birsey degil ama sinir bozucu ... şöyle biraz karnımız büyüse de hareketleri hissedip rahat etsek 😃 hafif kasık ağrıları aslında beklenen şeyler
Benim önceki haftalara oranla arttı ondan merak ediyorum,belki de bebek buyudikce rahimde genisliyordur..Sanırım yirminci haftalar civarı hareketler hissediliyor,Allah'ım hayırlısıyla göstersin o haftaları☺️

X