Benim de rapor yüzünden işyerimde herkes biliyordu.... hatta eşimden bile önce duydularBenimki de çok anlayışlı, geçen sefer soruyordu bende anlatıyordum düşük olunca o da çok üzüldü.. bu sefer hiç sormayacağım dedi, sormadı da gerçekten.. bizde daha söylemedik., bir sonraki randevu da iyi geçerse söyleyeceğim İnşallah o zaman.
yalnız iş yerinde herkes duydu ☹ İstemeden oldu ama rapor alınca bir de devamlı kusuncaanlaşıldı..
Allah kucağımıza aldırsın sağlıkla, tek duam bu cümlemiz için :)
iyi akşamlar kızlar ben bugun halsiz ve yorgun hissediyorum ve mide bulantılı geçti günümKızlar , ses soluk çıkmadı bugun, herkesler iyi mi??
Perşembe’leri işe gidiyorum sadece ; dahil olduğum bir proje var onu takip ediyorum hepten de işimden kopmamış oluyorum beni mutlu ediyor , Perşembe her zaman en yoğun günümdü hala öyle :)))) çok çok şükürler olsun bugün iyiyim .... iştahım da açılıyor yavaş yavaş .... bulantım hepten geçti gibi çok az hissettiriyor kendini , acaba teke düştüğüm icin mi yoksa gerçekten artık ilk 3 aylık periyod bitiyor buna mı bağlı bilmiyorum ama çok mutluyum normalde yemeği seven bir insan olduğum icinKızlar , ses soluk çıkmadı bugun, herkesler iyi mi??
Ben de bulantı,yorgunluk bir de üstüne grip eklendi bugünKızlar , ses soluk çıkmadı bugun, herkesler iyi mi??
Sende benim gibi 13. Hafta içindesin,jeli yedinci haftadan sonra bire düşürdüler 12. Hafta itibariyle tamamen biraktirdilar .Benim progestan fitili günde bi kereye düşürdük, bi iki hafta sonra bırakabilirsin dedi. Diğer ilaçlarıda bıraktım sadece multivitamin ve d vitamini alıyorum. Ağrılarda yürümezsem baya azaldı. İnşallah yavaş yavaş normal düzene döneriz
İkiz olduğu için biraz daha devam edelim dediSende benim gibi 13. Hafta içindesin,jeli yedinci haftadan sonra bire düşürdüler 12. Hafta itibariyle tamamen biraktirdilar .
Bana da doktorum multivitamin ve d vitamini verdi sadece onları alıyorum.
Bende öyle düşünüyorum. Eylül başı görünüyor ama 40 haftadan önce gelir muhtemelen Allah’ın izniyleBen sınırdayım mesela ; 7 Eylül diyor da bana Ağustos ortası olur gibi geliyor
Cnm sen almanya da mıydınBana jeli ve estrofemi 10. Hafta bıraktırdı, progestan iğne ve kan sulandırıcı filan devam, 12. Haftada herşey yolunda giderse bırakırsın dedi.. hayırlısı :) iğne artık çok acı veriyor, yer kalmadı popom hep bezebebekler sağlıklı olsun da anaları çeker sıkıntıları :) yeterki Allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın
Cnm annen ya da kayinvalidene bieaksaydi. Yalnız kalmasaydin ben eşim işten gelme kadar daraliyom. Ev beni darliyor kendimi sokağa atiyom vallaBenimde eşim yurtdışına gitti kndimi ewe kapattım istemsizce sürekli ağlıyorum umarım bebeğime zararım olmaz kızlar çok ağrım oldu bgn kasık ve batma şeklinde
Evet , Almanya’dayım ben.Cnm sen almanya da mıydın
Tabiki kendi doktorumu öneririm. Semra KahramanGünaydın kızlar İstanbulda tüp bebek için önerebileceğiniz güzel bi doktor varmı Bi arkadas ım için,
Bende neredeyse bütün akşamı uyuyarak geçiriyorum. Her gece mutlaka uyanıyorum maalesef. Uyanık kalma sürem değişiyor sinir oluyorum uyandığım içinKızlar ya ben geceleri hep mal gibi uyaniyorum ya uyku düzeni diye bişey yok.akşam 9 da uyuyup kaliyorum iğne ve jeden dolayi gece zombi gibiyim