Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Benim de rapor yüzünden işyerimde herkes biliyordu.... hatta eşimden bile önce duydular kötü olan tarafı kahrolası çenem yüzünden ikizi de söylemiştim

Kızlar , ses soluk çıkmadı bugun, herkesler iyi mi??
Perşembe’leri işe gidiyorum sadece ; dahil olduğum bir proje var onu takip ediyorum hepten de işimden kopmamış oluyorum beni mutlu ediyor , Perşembe her zaman en yoğun günümdü hala öyle :)))) çok çok şükürler olsun bugün iyiyim .... iştahım da açılıyor yavaş yavaş .... bulantım hepten geçti gibi çok az hissettiriyor kendini , acaba teke düştüğüm icin mi yoksa gerçekten artık ilk 3 aylık periyod bitiyor buna mı bağlı bilmiyorum ama çok mutluyum normalde yemeği seven bir insan olduğum icin su da içebiliyorum şimdilik 1-1,5 tl arası ama sıcaklık arttıkça artar diye düşünüyorum .... Cumartesi tüp bebek doktorumda kontrolüm var (herhalde son kez olur) Progestan fitili bıraktırır mı diye merak ediyorum valla sıkıldım orama günde 3 posta birşey sokmaktan... iğne bana göre daha rahat .... telefondaki uygulamada bugünlerde krampların normal olduğu, kalsiyum ve magnezyum takviyesi alınabileceği yazmış doktoruma soracağım bir ara çünkü özellikle kasıklarımda batma şeklinde Ağrı oluyor uykudan da uyandırabiliyor aynı kramp gibi .... sanırım bu kadar yine çenem düştü bir dokun bin ah işit şaka bir yana bugünlerimize şükürler olsun ... bir tek günler geçmiyor şöyle hayırlısıyla 5-6 ayı görseydik .... bir de herkes diğer bebeği soruyor içeride öyle kalacak mı almayacaklar mı diye .... keske ben de emin olabilsem sorun yaratmayacağına ....

Maşallah hepimiz iyi olalım inşallah. Benim de ara ara kasıklarımda ve rahmimin bulunduğu bölgede iğne batması gibi sızlamalar oluyor. O da normaldir herhalde. Benim asıl sıkıntım ilk öğrendiğim zamandan beri akıntım bir türlü bitmedi. Şeffaf ve açık sarı arasında sanki yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım oluyor. Bu normal mi sizce? Doktora da geçen sormayı unuttum.

Benim progestan fitili günde bi kereye düşürdük, bi iki hafta sonra bırakabilirsin dedi. Diğer ilaçlarıda bıraktım sadece multivitamin ve d vitamini alıyorum. Ağrılarda yürümezsem baya azaldı. İnşallah yavaş yavaş normal düzene döneriz

Sende benim gibi 13. Hafta içindesin,jeli yedinci haftadan sonra bire düşürdüler 12. Hafta itibariyle tamamen biraktirdilar .
Bana da doktorum multivitamin ve d vitamini verdi sadece onları alıyorum.

Keşke benim de o kadar sürse en geç iyi ihtimalle 15 ağustos dedi bana. Temmuz 15ten sonra bile bekleyebilirsin dedi. O yüzden erken doğum en büyük korkum artık

Bana jeli ve estrofemi 10. Hafta bıraktırdı, progestan iğne ve kan sulandırıcı filan devam, 12. Haftada herşey yolunda giderse bırakırsın dedi.. hayırlısı :) iğne artık çok acı veriyor, yer kalmadı popom hep beze bebekler sağlıklı olsun da anaları çeker sıkıntıları :) yeterki Allah sağlıkla kucaklarımıza aldırsın

Kızlar ya ben geceleri hep mal gibi uyaniyorum ya uyku düzeni diye bişey yok.akşam 9 da uyuyup kaliyorum iğne ve jeden dolayi gece zombi gibiyim

Benimde eşim yurtdışına gitti kndimi ewe kapattım istemsizce sürekli ağlıyorum umarım bebeğime zararım olmaz kızlar çok ağrım oldu bgn kasık ve batma şeklinde

Cnm sen almanya da mıydın

Benimde eşim yurtdışına gitti kndimi ewe kapattım istemsizce sürekli ağlıyorum umarım bebeğime zararım olmaz kızlar çok ağrım oldu bgn kasık ve batma şeklinde
Cnm annen ya da kayinvalidene bieaksaydi. Yalnız kalmasaydin ben eşim işten gelme kadar daraliyom. Ev beni darliyor kendimi sokağa atiyom valla

Cnm sen almanya da mıydın
Evet , Almanya’dayım ben.
Yalnız kalsan nolcak kız, moralini bozma. Ben hergün şöyle bi kısa yürüyüşe çıkıyorum temiz hava almaya, arkadaşlarımı kahveye çağırıyorum ya da ben gidiyorum azıcık oturmaya-hergün değil ama-
Burada kimsem yok benim, bütün ailemiz Türkiye’de, sadece arkadaşlarım var :)

Kızlar ya ben geceleri hep mal gibi uyaniyorum ya uyku düzeni diye bişey yok.akşam 9 da uyuyup kaliyorum iğne ve jeden dolayi gece zombi gibiyim
Bende neredeyse bütün akşamı uyuyarak geçiriyorum. Her gece mutlaka uyanıyorum maalesef. Uyanık kalma sürem değişiyor sinir oluyorum uyandığım için

Gunaydin kızlar,bugün hiç iyi değilim grip oldum basım çok fena zonkluyor bir taraftan bulantı ilaci aldığım halde kusuyorum,bugün rapor aldım okula gitmedim ama sanırım gidip bir serum almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…