Gerçekten çok üzüldüm Rabbim diğerini size bağışlasın. Sanırım hissettiniz açıkçası kuruntu olmasını diledim hiç beklemiyordumGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Güzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
diyecek birsey bulamıyorum çok üzüldüm canım Allah'ım sabır versin...Güzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Canım ya inan çok uzuldum hiç beklemiyordum Allahim diğer miniğini bağışlasın size sag salim onu kucağıniza alin inşallahGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Ah kuzum, Allah sabır versin önce, sonra da diğer bebeğine güç kuvvet versin sağlıkla kucağına al inşallahGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Yaaa çok üzüldüm canım benim. Rabbim diğerine sağlık sıhhat versin inşallah. Üzme kendini nolur diğerini düşün o da üzülmesinGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Inan cok üzüldüm daha okur okumaz şaşkınlık gecirdim Allahim sana diger evladi bağışlasın bundan sonrasina cok dikkat et insallah evet bende nazara cok inaniyorum bende kendim cok kisiye soylemeden herkes anlar oldu artik .Güzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Gecmis olsun.Rabbim kalan bebeģine saglik versin. Ikiz gebeliklerde anomali olabiliyor. Vucud ayiklamis. Sonrasi daha zor olabilirdi.Hepinize çok teşekkür ediyorum .... iyi ki varsınız .... ilk şoku atlattım , yapacak birşey yok , Allah önce anne olarak bizlere ve bebeklere güç kuvvet versin .. arkadasım 7.8. Ayda da olabilirdi erken olması daha iyi oldu bak diye teselli etti .... doğru ama ben iyice paranoyak oldum , hep kanama olmamasına güveniyordum şimdi her an tetikte mi olacağım bilmiyorum .... sadece son 2 gündür insan gibi yaşadım( zaten ondan önce olmuş olan) yani 1 aydır hasta gibi hep yattım ne yapabilirdim başka bilmiyorum .... benimle alakalı degil biliyorum ama yine de kendimi suçlamayı ve niye diye sormayı durduramıyorum .... ultrasondan biraz anlamama ragmen inkar mekanizması devreye girdi bir daha bakar mısın lütfen ne olur dedim .... inanmak istemedim gözümün önündeydi orada duruyordu ama bir tanesi vik vik yerinde duramazken diğeri öyle asılı kalmıştı kalp sesi hiç yoktu yarım saat uğraştık ama yoktu ....
bende sağa sola dönüp uyumak bebeğe kan akışını daha hızlı sağlarmış diye okumustum düz yatmak kan akışını yavaşlatır yazıyordu illaki sola dönüp yatın diye bir yazı okumadım yan yatmak diye yazmışlar sadece kafam karıştı suanKızlar uyku pozisyonu önemli mi diye doktoruma sormayı unuttum,netten bakınca sola doğru yatmak gerekiyormuş ama ben gece uykuluykek çok dönüyorum hiç fark etmiyorum,sanırım sağa yatınca kan akışıyla alakalı bir sıkıntı olabiliyormuş,acaba ilerleyen haftalarda mi l sıkıntı yoksa şimdiden dikkat etmek gerekir mi?
Ben sormuştum bunu da , çünkü yüzüstü dışında uyuyamıyordum... 1. Trimesterdan sonra demişti (12. Haftadan sonra önem kazanıyor )Kızlar uyku pozisyonu önemli mi diye doktoruma sormayı unuttum,netten bakınca sola doğru yatmak gerekiyormuş ama ben gece uykuluykek çok dönüyorum hiç fark etmiyorum,sanırım sağa yatınca kan akışıyla alakalı bir sıkıntı olabiliyormuş,acaba ilerleyen haftalarda mi l sıkıntı yoksa şimdiden dikkat etmek gerekir mi?
Canım inanki çok üzüldüm rabbim diğerine ömür versin inşallah ne desem boş üzülme densede uzulunuyo bende ilk hamileliğimde atan kalp birden durmuştu kelimelerin bittiği yerdeyim diğer bebeğini düşün enazindan seni hayata bağlayan bi meleğin var onun için uzulmemeye gayret etHepinize çok teşekkür ediyorum .... iyi ki varsınız .... ilk şoku atlattım , yapacak birşey yok , Allah önce anne olarak bizlere ve bebeklere güç kuvvet versin .. arkadasım 7.8. Ayda da olabilirdi erken olması daha iyi oldu bak diye teselli etti .... doğru ama ben iyice paranoyak oldum , hep kanama olmamasına güveniyordum şimdi her an tetikte mi olacağım bilmiyorum .... sadece son 2 gündür insan gibi yaşadım( zaten ondan önce olmuş olan) yani 1 aydır hasta gibi hep yattım ne yapabilirdim başka bilmiyorum .... benimle alakalı degil biliyorum ama yine de kendimi suçlamayı ve niye diye sormayı durduramıyorum .... ultrasondan biraz anlamama ragmen inkar mekanizması devreye girdi bir daha bakar mısın lütfen ne olur dedim .... inanmak istemedim gözümün önündeydi orada duruyordu ama bir tanesi vik vik yerinde duramazken diğeri öyle asılı kalmıştı kalp sesi hiç yoktu yarım saat uğraştık ama yoktu ....
Çok üzüldümGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Sol tarafa yatmak bebeğin ana damar üzerine yaptığı baskıyı rahatlatır ama şu an çok küçük olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorumbende sağa sola dönüp uyumak bebeğe kan akışını daha hızlı sağlarmış diye okumustum düz yatmak kan akışını yavaşlatır yazıyordu illaki sola dönüp yatın diye bir yazı okumadım yan yatmak diye yazmışlar sadece kafam karıştı suan
10+5 haftadayız kasık ağrılarım da arttı korkuyorumKaç haftalik oldun? Zaten ilerleyen haftalarda bulantı azalır normal bir sey