bende yiyorum ama maalesef eskiden fayda ediyordu ama artık etmiyor zeytinyağı gibi sağlıklı bir yağdan tiksindim k inciride yiyordum ama Bi fayda görmedim bir ara düzene girmişti kayısı ile sonra alışkanlık oldu sanırım.. belimin ağrısından pek yürüyüş yapamıyorum havalarda soğuk Dr hasta olma dedi offf yarın görsem bebeğimi birazdahamı rahatlıcam neYa ben birkaç gün üst üste kuru kayısı yiyince kabızlığa baya iyi geldi. Üstüne hemen su içtim tabii
Aynen bende önceden o kadar iyiydim ki millet duyduğundan beridir kötüyüm o sancı bende de oluyor korkutmayım sizi ama adet sancısıyla bişeyler atma isteği olmuştu o zaman kanamam olmuştu şimdi sadece sancı oluyor o da korkutmuyor beniKızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Kötü düşünme canım ara ara bende de oluyor,dün hatta sağ kasigima bir ağrı girdi çok korktum bende,bir de her ay regl dönemimizde ağrı olması normal acaba senin o günlere mi denk geldi?Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Kaç haftalik oldun? Zaten ilerleyen haftalarda bulantı azalır normal bir seyBende bi konu da fikrinizi almak istiyorum bulantımın tiksinmenin yanmanın yerini mide ağrısıaldı bir de migren atağı bu normal mi acaba doktora da daha 2 hafta var acaba bu gün gitsem mi içim içimi yiyor bişey oldu mu acaba diye
İnşallah önemli bişey yoktur ağrı insanı korkutuyor. Bende hareket ettikçe ağrım arttığı için çoğunlukla dinleniyorumKızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Ya illaki kişiden kişiye değişir bilgilendirme olayı ama biz burda genelde protein ağırlıklı beslenmeyi anlatıyoruz. Bol değil kaliteli beslenmeyi anlatıyoruz. Peynir yoğurt tüketimini günlük fındık ceviz badem yemeleri gerektiğini söylüyoruz kısaca. Bu arada İstanbuldayım ben. Türkiye geneli heryerde aynıdır sistem diye düşünüyorum.Beslenme icin ne öneriyorsunuz? Çok pis kopya çekerimbir de bu kadar güzel ve sıkı takip İstanbul’da da geçerli mi ?
İçini ferah tut, ağırlar normal tabii ki ama aksi ters birşey hissediyorsan git görün mutlaka.. yine de negatif düşünme bence birşey yoktur.Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Geçen gün bende adet başlangıcı gibi sancı hissettim. Sonra hesapladım normal adet zamanlarımmış. Demek ki dedim hissedilecek böyleKötü düşünme canım ara ara bende de oluyor,dün hatta sağ kasigima bir ağrı girdi çok korktum bende,bir de her ay regl dönemimizde ağrı olması normal acaba senin o günlere mi denk geldi?
normalde adet nezaman oluyordun canım adet gününe denk geliyor olabilirmi bu aralar?Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım varkasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla (( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim insallah sıkıntılı birşey yoktur nerden peydah oldu bu agrı anlamadım nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm sabırlar diliyorumGüzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Benimde yarın ölçülecek inş. Bakalım ne durumdayız her kontrol stresKızlar bugün kontrolüm vardı 11+6 günüyle uyumluydu ama ense ve burun olcemedi doktor,eliyle yüzünü kapatmıştı ondan burnunu olcemedi,ense de net ölçülmedi,karın yagimdanmisvajinal bakmadı bu defa haftaya gel bakalim dedi bir de idrara sıkışık olmak lazimmis,ona göre gel dedi,ayy yine kafamda deli sorular bir sıkıntı yoktur değil mi? Olsa söylerdi değil mi?verilen fotolarda da hiç net değil zaten ama bir hafta daha stres