Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Günaydın kızlar. Valla sağlık ocağına ben gidiyorum kaç seferdir ebeye kan vermek için tam kan tahlili ve TSH için burda 3 gün sabahtan kan veriliyor. Bu gün doktor olmuyo bi gün şu olmuyor. Hiç ilgilenmiyorlar bana da bilgi veren yok.ben kendi kendimi takip ettirmeye calisiyom ama doktor 2 hafta önce cepten arayip kayıt etmem lazım dedi ama hiç öyle güzel takip yapan yok.

Ben de gezinme bulantim aklıma gelmiyor dışarda yemek yemek çok güzel ama Evimi sevmiyorum. ..çok sıkılıyor um .doktor 3 gün rapor verdi ya tek başıma hasta gibi hissediyorum.

Ya ben birkaç gün üst üste kuru kayısı yiyince kabızlığa baya iyi geldi. Üstüne hemen su içtim tabii
bende yiyorum ama maalesef eskiden fayda ediyordu ama artık etmiyor zeytinyağı gibi sağlıklı bir yağdan tiksindim k inciride yiyordum ama Bi fayda görmedim bir ara düzene girmişti kayısı ile sonra alışkanlık oldu sanırım.. belimin ağrısından pek yürüyüş yapamıyorum havalarda soğuk Dr hasta olma dedi offf yarın görsem bebeğimi birazdahamı rahatlıcam ne👶👶

Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım var 😢😢 kasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla :KK43:(( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim :KK43: insallah sıkıntılı birşey yoktur :KK43: nerden peydah oldu bu agrı anlamadım :KK43: nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....

Bende bi konu da fikrinizi almak istiyorum bulantımın tiksinmenin yanmanın yerini mide ağrısıaldı bir de migren atağı bu normal mi acaba doktora da daha 2 hafta var acaba bu gün gitsem mi içim içimi yiyor bişey oldu mu acaba diye 😞

Önceden sigara içerdim hamile kaldığımdan beridir ondan da tiksinmiştim içemiyordum istesem de şimdi ama bişey kalmadı bu normal mi acaba ben mi evham yapıyorum

Kızlar günaydın .... bugün sabah erken saatlerden beri adet sancısından fazla bir agrım var 😢😢 kasık agrısı sırt agrısı oluyordu normalde ama bu daha fazla :KK43:(( normalde kontrolüm 10 gün sonraydı ama öğleden sonra arkadaşımın yanına gideceğim :KK43: insallah sıkıntılı birşey yoktur :KK43: nerden peydah oldu bu agrı anlamadım :KK43: nazara inanır mısınız bilmiyorum ama son 1-2 gündür çok insanla paylaştık ....
Aynen bende önceden o kadar iyiydim ki millet duyduğundan beridir kötüyüm o sancı bende de oluyor korkutmayım sizi ama adet sancısıyla bişeyler atma isteği olmuştu o zaman kanamam olmuştu şimdi sadece sancı oluyor o da korkutmuyor beni

Kötü düşünme canım ara ara bende de oluyor,dün hatta sağ kasigima bir ağrı girdi çok korktum bende,bir de her ay regl dönemimizde ağrı olması normal acaba senin o günlere mi denk geldi?

Bende bi konu da fikrinizi almak istiyorum bulantımın tiksinmenin yanmanın yerini mide ağrısıaldı bir de migren atağı bu normal mi acaba doktora da daha 2 hafta var acaba bu gün gitsem mi içim içimi yiyor bişey oldu mu acaba diye 😞
Kaç haftalik oldun? Zaten ilerleyen haftalarda bulantı azalır normal bir sey

İnşallah önemli bişey yoktur ağrı insanı korkutuyor. Bende hareket ettikçe ağrım arttığı için çoğunlukla dinleniyorum

Beslenme icin ne öneriyorsunuz? Çok pis kopya çekerim 😜 bir de bu kadar güzel ve sıkı takip İstanbul’da da geçerli mi ?
Ya illaki kişiden kişiye değişir bilgilendirme olayı ama biz burda genelde protein ağırlıklı beslenmeyi anlatıyoruz. Bol değil kaliteli beslenmeyi anlatıyoruz. Peynir yoğurt tüketimini günlük fındık ceviz badem yemeleri gerektiğini söylüyoruz kısaca. Bu arada İstanbuldayım ben. Türkiye geneli heryerde aynıdır sistem diye düşünüyorum.

Kızlar nazar olayına bende çok inanıyorum,özellikle ikiz anneleri bence belli bir aya kadar en yakınları dışında kimseye bir şey dememeli,ben de üç ay dolmadan aile dışında kimseye bir şey söylemedim,okul arkadaslarima bile bir şey demedim şimdilik,hele şu üç ayı atlatalim zaten karnimiz çıktıkça saklayacak değiliz.

Bazı insanlarin gerçekten kötü niyetli olduklarını düşünüyorum,mesela velilerim yuzume karşı "hocam dördüncü sınıfa kadar mezun edin öyle çocuk yapın" gibi abuk sabuk şeyler bile dediler,bir kaç ay önce biri de hocam kilo almışsın hamile misin? Bazıları sormaya cesaret edemiyorlar karşılaşınca direk gözler gobegimde anlamamak mümkün degil yani,şimdi bu insanlar iyi niyetli mi Allah aşkına,yok yok bilmesin kimse burdan başka bir de aile tabi.

İçini ferah tut, ağırlar normal tabii ki ama aksi ters birşey hissediyorsan git görün mutlaka.. yine de negatif düşünme bence birşey yoktur.
Sağlıksız olan bebekleri vücut zaten eledi bu haftaya kadar..
ama evet, nazara çok inanıyorum ben daha kimseye söylemedim pek.. söylemek de istemiyorum. Daha önce söyledik de ne oldu, nazara geldik üzüldük sonra..
Allah hepimizi bebişlerimizi korusun 😍

Kötü düşünme canım ara ara bende de oluyor,dün hatta sağ kasigima bir ağrı girdi çok korktum bende,bir de her ay regl dönemimizde ağrı olması normal acaba senin o günlere mi denk geldi?
Geçen gün bende adet başlangıcı gibi sancı hissettim. Sonra hesapladım normal adet zamanlarımmış. Demek ki dedim hissedilecek böyle

normalde adet nezaman oluyordun canım adet gününe denk geliyor olabilirmi bu aralar?

evet git bir görün tabii.
biz de burada iyi haberlerini bekliyoruz. sen yine de gönlünü ferah tutmaya çalış :dua: arkadaşların dediği gibi regl zamanın da gelmiş olabilir. kimilerinin 9 ay boyunca regl zamanı böyle oluyormuş diye duymuştum..

Kızlar bugün kontrolüm vardı 11+6 günüyle uyumluydu ama ense ve burun olcemedi doktor,eliyle yüzünü kapatmıştı ondan burnunu olcemedi,ense de net ölçülmedi,karın yagimdanmis😆 vajinal bakmadı bu defa haftaya gel bakalim dedi bir de idrara sıkışık olmak lazimmis,ona göre gel dedi,ayy yine kafamda deli sorular bir sıkıntı yoktur değil mi? Olsa söylerdi değil mi?verilen fotolarda da hiç net değil zaten ama bir hafta daha stres

Güzel birsey söylemek isterdim ama bir tanesinin kalbi durmuş ... melek olup gitmiş .... diğeri iyi görünüyor ama şimdilik ... hıçkırdıgını(veya zıpladı bilmiyorum) gördüm , hiç durmadan hareket ediyordu ....
Ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm sabırlar diliyorum🙁 Yinede iyi tarafından bak bi tanesi seninle çok şükür

Kızlar bugün kontrolüm vardı 11+6 günüyle uyumluydu ama ense ve burun olcemedi doktor,eliyle yüzünü kapatmıştı ondan burnunu olcemedi,ense de net ölçülmedi,karın yagimdanmis😆 vajinal bakmadı bu defa haftaya gel bakalim dedi bir de idrara sıkışık olmak lazimmis,ona göre gel dedi,ayy yine kafamda deli sorular bir sıkıntı yoktur değil mi? Olsa söylerdi değil mi?verilen fotolarda da hiç net değil zaten ama bir hafta daha stres
Benimde yarın ölçülecek inş. Bakalım ne durumdayız her kontrol stres

X