Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ben gece yatmadan önce küçük bir avuç beyaz leblebi yiyorum (normalde de çok severim zaten ). İyi geliyor sanki acıkmıyorum gece 🤗🤗 Geçen gece kalkıp ekmek yedikten sonra böyle yapmaya başladım ☺️

O düzen olayı ben de hiç yok üç öğün peynir ekmek,arada ceviz,badem, fındık yiyebiliyorim Allah'tan 😔
şu bulantılı günleri atlatasıya artık bir sekilde idare etcez ben bugun mide bulantı hapı mı içmedim iyi gibiyim zaten 4 gün kullandım ama tiksinti var yemeklere kabızlık sorunu bir yandan iki günde bir bir duphalac içiyorum Allah'ım bebişlerimize sağlık versin ❤️❤️

Gunaydin kızlar,bir kaç gündür çok acikiyorum,geceleri karnım gurulduyor resmen on okinci hafta içindeyim acaba bebek yavas yavaş bizden mi besleniyor ondan mı bu acıkma🤔
Olabilir .... benimse iştahım kapandı , normal olan açılması ama sanırım bilinçaltında kilo almayayım diye kendimi frenliyorum .....

Yok daha neler .... olmasın ya .... hamileliğin keyfini çıkart böylece .... ben de 2 hapla çözdüm sayılır 😋😋 kahvaltıda ne tercih ediyorsun ? Ben bir de sunu farkettim ; evde daha çok midem bulanıyor , dışarıdayken birseylerle uğraşırken çok hissetmiyorum ....
Aslında standart hergün nerdeyse aynı peynir, zeytin, yumurta arada patates kızartması ve beyaz ekmek. Gerçi arada simitler poğaçalar yemiyor değilim ama 😄 bari beyaz ekmek yemeyeyim diyorum Diğer ekmekleri kahverengi kahverengi görmek bile midemi kaldırıyor 😄😄

şu bulantılı günleri atlatasıya artık bir sekilde idare etcez ben bugun mide bulantı hapı mı içmedim iyi gibiyim zaten 4 gün kullandım ama tiksinti var yemeklere kabızlık sorunu bir yandan iki günde bir bir duphalac içiyorum Allah'ım bebişlerimize sağlık versin ❤❤
Aynen benimde bulantı hadi bir tık iyi de tiksinme hala devam ediyor,hele sulu yemek,salçalı yemek görmeye tahammülüm yok:KK43:

Olabilir .... benimse iştahım kapandı , normal olan açılması ama sanırım bilinçaltında kilo almayayım diye kendimi frenliyorum .....
benim de iştahım kapalı,sadece çok çabuk acikiyorum, bence tiksinme devam ettiği için istahimiz kapali,acaba tiksinme de mi bulanti gibi azalıyor zamanla

Kızlar sağlık ocağına takip için çağırılan var mı? Beni bugun aradılar ilk kontrolde ne yapılıyor?

Kızlar sağlık ocağına takip için çağırılan var mı? Beni bugun aradılar ilk kontrolde ne yapılıyor?
canım benide aradılar geçen hafta kalp atısı duyuldumu diye ama çağırmadılar daha önce Doktorum gönderdi tam kan sayımı hemogram falan baktırdım sağlık ocağında 12.haftada sanırım ara beni dedi ebemiz, ❤sadece telefonda bilgi aldı kaç haftalık hangi ilaçları kullanıyorsun hemogram kaç çıktı falan diye kayıt etti sanırım

Bir sağlık ocağı hemşiresi olarak cevap verme hakkını buluyorum 😂 son adet tarihi teyit ediliyor çünkü bazen hastane yanlış girmiş olabiliyor. Sonra tansiyon, nabız, kilo takibi yapılıyor. Eğer orda alınmış bir kan tahliliniz yoksa sabah erkenden gidin ertesi gün tekrar gitmek zorunda kalmazsınız. 2li test hatırlatılıyor. İlk ayda gebelerde beslenme çok önemli olduğu için beslenme konuşuluyor. Gebeliğiniz boyunca toplamda 4 kere aile sağlığı hemşirenizle bu şekilde görüşme yapmanız gerekiyor. Her görüşmenin konusu tabiki farklı, 2.görüşmede Yani izlemde tetanozu konuşacaksınız inşallah ☺️ 😉

He bu arada evet kendi takiplerimi kendim yapıyorum 🤣 kendi kanlarımı da kendim giriyorum ama alamıyorum arkadaşa aldırıyorum 😬😬😬

Bir sağlık ocağı hemşiresi olarak cevap verme hakkını buluyorum 😂 son adet tarihi teyit ediliyor çünkü bazen hastane yanlış girmiş olabiliyor. Sonra tansiyon, nabız, kilo takibi yapılıyor. Eğer orda alınmış bir kan tahliliniz yoksa sabah erkenden gidin ertesi gün tekrar gitmek zorunda kalmazsınız. 2li test hatırlatılıyor. İlk ayda gebelerde beslenme çok önemli olduğu için beslenme konuşuluyor. Gebeliğiniz boyunca toplamda 4 kere aile sağlığı hemşirenizle bu şekilde görüşme yapmanız gerekiyor. Her görüşmenin konusu tabiki farklı, 2.görüşmede Yani izlemde tetanozu konuşacaksınız inşallah ☺ 😉
Bugün gittim tekrar. tamda bunlar oldu 😊 21 hafta çağıracaklar tekrar

şu bulantılı günleri atlatasıya artık bir sekilde idare etcez ben bugun mide bulantı hapı mı içmedim iyi gibiyim zaten 4 gün kullandım ama tiksinti var yemeklere kabızlık sorunu bir yandan iki günde bir bir duphalac içiyorum Allah'ım bebişlerimize sağlık versin ❤️❤️

Ya ben birkaç gün üst üste kuru kayısı yiyince kabızlığa baya iyi geldi. Üstüne hemen su içtim tabii

Progestan igne olan var mi
Popomdaki sertlesen bezelere ne yapabilirim cok canım aciyor artik aksamlari alkollu pamuk dedi yapiyorum ama sadece morlugunu aliyor 😣

Progestan igne olan var mi
Popomdaki sertlesen bezelere ne yapabilirim cok canım aciyor artik aksamlari alkollu pamuk dedi yapiyorum ama sadece morlugunu aliyor 😣
Bende aynı dertten muzdaribim, artık sabrımın gerçekten sonlarını yaşıyorum .. 12. Hafta kontrolü de iyi geçerse bırakabiliriz dedi ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmem.
Bezelerden yeni iğne yapacak yer yok, üstüste de iğne vurmaktan bazen otururken yatarken açısından duramıyorum 😔
Tek duam evlatlarımızın sağlıklı olması, sağlıkla kucağımıza alınca bugünleri unuturuz inşallah..

Kolonya ile masaj yapıyorum akşamları ama hiçbirşey çare olmuyor 😔

Bende aynı dertten muzdaribim, artık sabrımın gerçekten sonlarını yaşıyorum .. 12. Hafta kontrolü de iyi geçerse bırakabiliriz dedi ama o zamana kadar nasıl dayanacağım bilmem.
Bezelerden yeni iğne yapacak yer yok, üstüste de iğne vurmaktan bazen otururken yatarken açısından duramıyorum 😔
Tek duam evlatlarımızın sağlıklı olması, sağlıkla kucağımıza alınca bugünleri unuturuz inşallah..

Kolonya ile masaj yapıyorum akşamları ama hiçbirşey çare olmuyor 😔
Evet tas gibi resmen igne olmak sıkıntı degil hic dert etmiyorum canimin yanmasinida ama igne yapilacak yer kalmadi o sertliklerden dolayi nasil gecer hic birseyde bulamadim internette
Kolonya alkol bende deniorum ama gecmiyor😐

Bir sağlık ocağı hemşiresi olarak cevap verme hakkını buluyorum 😂 son adet tarihi teyit ediliyor çünkü bazen hastane yanlış girmiş olabiliyor. Sonra tansiyon, nabız, kilo takibi yapılıyor. Eğer orda alınmış bir kan tahliliniz yoksa sabah erkenden gidin ertesi gün tekrar gitmek zorunda kalmazsınız. 2li test hatırlatılıyor. İlk ayda gebelerde beslenme çok önemli olduğu için beslenme konuşuluyor. Gebeliğiniz boyunca toplamda 4 kere aile sağlığı hemşirenizle bu şekilde görüşme yapmanız gerekiyor. Her görüşmenin konusu tabiki farklı, 2.görüşmede Yani izlemde tetanozu konuşacaksınız inşallah ☺ 😉
Beslenme icin ne öneriyorsunuz? Çok pis kopya çekerim 😜 bir de bu kadar güzel ve sıkı takip İstanbul’da da geçerli mi ?

Grup süper canlandı ve renklendi ! 😍 bu sefer yetişemiyorum okumaya :)))) ben iyice gezenti oldum 1-2 gündür ... su ayrıntılı ultrasondan sonra işe dönsem mi diyorum ama su anda tadilat vs de var inşaat halinde ortalık .... ailem de kızıyor otur oturduğun yerde yaramazlık yapma diye ama birşeylerle ilgilenince bulantı hissetmiyorum .... evdeyse hep hasta modundayım:KK43:
Bu arada kabızlık yaşayan arkadaşlar ; zeytinyağı veya kuru incir denediniz mi???

X