Cnm gece 1 de tüp yaptrdgim özel hastaneye geldik. Tüp doktorumu aradilar. Serum taktılar .yatış verdi doktorum. Ebeler ultrasonla baktı şükür kalbi atiyodu. Çok korktum yine ölcek diye. Okula da gitmicem bugün. Doktor bakacak işteBildiğim kadarıyla oluyor , için rahat edecekse şimdi git .... merkeze çok mu uzaksınız ?2-3 hafta önce Cumartesi ufak bir lekelenme olmustu o zaman gitmiştim ben de .... eşin de içinin rahat etmesini ister .... kötüyü hep uzak tutmaya çalış aklından ...
Çok geçmiş olsun canım,endişelenme bol bol dinlen Allah'ın izniyle bu saatten sonra bir şey olmaz inşallahCnm gece 1 de tüp yaptrdgim özel hastaneye geldik. Tüp doktorumu aradilar. Serum taktılar .yatış verdi doktorum. Ebeler ultrasonla baktı şükür kalbi atiyodu. Çok korktum yine ölcek diye. Okula da gitmicem bugün. Doktor bakacak işte
günaydın Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın miniğin hep seninle olsunn bol bol dinlen kafana takmamaya çalışi hissetmesin bebişin sana sımsıkı sarılsınCnm gece 1 de tüp yaptrdgim özel hastaneye geldik. Tüp doktorumu aradilar. Serum taktılar .yatış verdi doktorum. Ebeler ultrasonla baktı şükür kalbi atiyodu. Çok korktum yine ölcek diye. Okula da gitmicem bugün. Doktor bakacak işte
Evet geçen gittiğimde bir dahaki sefere yapalım demişti doktorum.Cuma ikili test mi yapılacak ?
Kalp atışından önceki hafta görmüştü benimAslında merak ettiğim bebek kalp atışı ile beraber mi görünüyor yoksa öncesinde de görünür mü?
Ben varım canım hem yorgun hem mutsuz. Odadan mutfağa yuruyemiyomKızlar iki gündür o kadar yorgun oluyorum ki,resmen kolum kanadım kalkmiyor,yatak döşek hep uzanayim istiyorum,uzanırken bile yoruluyorum sanki,aranızda benim gibi olan var mı?
Kızlar iki gündür o kadar yorgun oluyorum ki,resmen kolum kanadım kalkmiyor,yatak döşek hep uzanayim istiyorum,uzanırken bile yoruluyorum sanki,aranızda benim gibi olan var mı?
Geçmiş olsun. Sizin nezdinizde tüm arkadaşlardan rica ediyorum lütfen ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayın hemen. Veren O oldukça kalbimizi temiz tutalım, Allah’ın izniyle evladlarımız kucağımıza gelecek illa ki bir günCnm gece 1 de tüp yaptrdgim özel hastaneye geldik. Tüp doktorumu aradilar. Serum taktılar .yatış verdi doktorum. Ebeler ultrasonla baktı şükür kalbi atiyodu. Çok korktum yine ölcek diye. Okula da gitmicem bugün. Doktor bakacak işte
Çok çok geçmiş olsun neyseki bişey yokmuş sevindim bol bol dinlen stresten uzak durmaya calis bu pek mümkün değil biliyorum ama napcanKızlar sabah kendi doktorum baktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş rapor verdi dinlenir dedi..9+1olmusuz. Ne diyo bu resim bi bakar misiniz
Valla burada gümbür gümbür kalbi atıyorKızlar sabah kendi doktorum baktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş rapor verdi dinlenir dedi..9+1olmusuz. Ne diyo bu resim bi bakar misiniz
Ben iyice şeyini çıkardım son 2 gündür 12de uyanıyorum (geç kalkmaktan nefret eden bir insandım) .... ben bulantı ilacının yan etkisi diye düşünmüştüm .... su 2 hafta geçsin ilk trimester bitsin hepimiz rahat edeceğiz insallah .... 2. Trimester gebeliğin balayı dönemiKızlar iki gündür o kadar yorgun oluyorum ki,resmen kolum kanadım kalkmiyor,yatak döşek hep uzanayim istiyorum,uzanırken bile yoruluyorum sanki,aranızda benim gibi olan var mı?
Ay çok sağolun kızlar valla.beni de artık kötü tecrübesi olan biri olarak bu şekilde aranızda idare edin nolurValla burada gümbür gümbür kalbi atıyoralttaki kalp atışlarını gösteriyor .... çok geçmiş olsun ....
Sende de kilo var mı ?Ay çok s
Ay çok sağolun kızlar valla.beni de artık kötü tecrübesi olan biri olarak bu şekilde aranızda idare edin nolur
Valla rahatladım şükür bi de alttan bakınca tam günü gününe de tuttu...ne ara 9 olmusum anlamadım.
68 im cnm.diğer doktor karindan bakmjstiSende de kilo var mı ?
Valla benim hala zor görünüyor68 im cnm.diğer doktor karindan bakmjsti
Benim de kilo 68,bana da karından ve vajinal bakıldığında 10 gün fark vardı,demekki bizim karın yagimiz çok fazla68 im cnm.diğer doktor karindan bakmjsti
Bebişler büyüyüp karnımız gerildikçe gününü yakalarlarBenim de kilo 68,bana da karından ve vajinal bakıldığında 10 gün fark vardı,demekki bizim karın yagimiz çok fazla
valla kızlar benim alt göbeğim 60 kiloyken bile vardı şu an 73 kiloyum ve 10+1 iken 10+4 ölçüldü bebekBenim de kilo 68,bana da karından ve vajinal bakıldığında 10 gün fark vardı,demekki bizim karın yagimiz çok fazla