Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Cnm gece 1 de tüp yaptrdgim özel hastaneye geldik. Tüp doktorumu aradilar. Serum taktılar .yatış verdi doktorum. Ebeler ultrasonla baktı şükür kalbi atiyodu. Çok korktum yine ölcek diye. Okula da gitmicem bugün. Doktor bakacak işte

Çok geçmiş olsun canım,endişelenme bol bol dinlen Allah'ın izniyle bu saatten sonra bir şey olmaz inşallah

günaydın Geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın miniğin hep seninle olsunn bol bol dinlen kafana takmamaya çalışi hissetmesin bebişin sana sımsıkı sarılsın

Günaydın arkadaşlar bende bu sabah sağlık ocağına gittim hem kan sayımı hemde kayıt için. Hemşire baya çıkıştı geç gittiğim için. 14.haftaya kadar mutlaka kayıt yaptırmak gerekiyomuş ceza alıyormuş doktorlar. Gitmediyseniz bi gidin derim

Kızlar iki gündür o kadar yorgun oluyorum ki,resmen kolum kanadım kalkmiyor,yatak döşek hep uzanayim istiyorum,uzanırken bile yoruluyorum sanki,aranızda benim gibi olan var mı?

Kızlar iki gündür o kadar yorgun oluyorum ki,resmen kolum kanadım kalkmiyor,yatak döşek hep uzanayim istiyorum,uzanırken bile yoruluyorum sanki,aranızda benim gibi olan var mı?

ben de bu haftaya kadar öyleydim hatta ofiste her gün yarımşar saat şekerleme yapardım. bu hafta daha iyiyim henüz şekerleme yapmadım gün içinde

Geçmiş olsun. Sizin nezdinizde tüm arkadaşlardan rica ediyorum lütfen ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayın hemen. Veren O oldukça kalbimizi temiz tutalım, Allah’ın izniyle evladlarımız kucağımıza gelecek illa ki bir gün Allah nasip etmeyeceği şeyi gönüle düşürmezmiş

Kızlar sabah kendi doktorum baktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş rapor verdi dinlenir dedi..9+1olmusuz. Ne diyo bu resim bi bakar misiniz
Çok çok geçmiş olsun neyseki bişey yokmuş sevindim bol bol dinlen stresten uzak durmaya calis bu pek mümkün değil biliyorum ama napcan

Kızlar sabah kendi doktorum baktı çok şükür bi sıkıntı yokmuş rapor verdi dinlenir dedi..9+1olmusuz. Ne diyo bu resim bi bakar misiniz
Valla burada gümbür gümbür kalbi atıyor alttaki kalp atışlarını gösteriyor .... çok geçmiş olsun ....

Ben iyice şeyini çıkardım son 2 gündür 12de uyanıyorum (geç kalkmaktan nefret eden bir insandım) .... ben bulantı ilacının yan etkisi diye düşünmüştüm .... su 2 hafta geçsin ilk trimester bitsin hepimiz rahat edeceğiz insallah .... 2. Trimester gebeliğin balayı dönemi

Ay çok s
Valla burada gümbür gümbür kalbi atıyor alttaki kalp atışlarını gösteriyor .... çok geçmiş olsun ....
Ay çok sağolun kızlar valla.beni de artık kötü tecrübesi olan biri olarak bu şekilde aranızda idare edin nolur
Valla rahatladım şükür bi de alttan bakınca tam günü gününe de tuttu...ne ara 9 olmusum anlamadım.

Sende de kilo var mı ?

Benim de kilo 68,bana da karından ve vajinal bakıldığında 10 gün fark vardı,demekki bizim karın yagimiz çok fazla
valla kızlar benim alt göbeğim 60 kiloyken bile vardı şu an 73 kiloyum ve 10+1 iken 10+4 ölçüldü bebek artık vajinal bakılsaydı kim bilir kaç ölçülecekti bu hafta çok karbonhidrata düştüm ama, et yemekten ve sebze yıkamaktan gına geldi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…