Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Bende inanamıyorum hemde bir tane isterken iki tane ne kadar şükretsek az. Gerçi ben hala riskli gebelik grubundayım. İnşallah vaktinde doğarlar, dediğin gibi doğumlarını da konuşuruz

Yazın düsük yaptığımda hastanede yatıyordum , bir arkadasım aramıştı , ben çocuğun kalbi atsın diye dua ederken arkadaşımın avukat arkadası erkek arkadaşından hamile kalmış kürtaj yaptırmakla uğraşıyordu .... ve arkadasım ikimizin ortasındaydı... çok ironik bir dönemdi .... hayat garip .....

Kızlar ben de başlarda sadece bulantı ve öğürme oluyordu; ancak son birkaç gündür kusmalarım başladı. Bugun limon kokluyorum ve iyi geldiğini fark ettim. Burnumdan nefes almayınca da iyi geliyor, çok garip birde gazoz bana çok iyi geldi. Ne kraker ne mısır ne patates akşamları her şeyi çıkarıyordum bugun kusmadan yatabildim şükür. Limon kolonyası koklamak da iyi geldi ancak malum çok abartmamak lazım limonla idare ediyorum birazcık da tadına bakıyorum falan. Bana doktor metpamid diye bir hap vermişti ama yine kustum bi tane içtim daha da içmedim öyle olunca. İlac zararsız da olsa bulabiliyorsanız bünyeniz müsaade ediyorsa alternatifinizi bulun

Hanımlar hanımlar artık bebişler büyüdü karnımızdan kabak gibi gözüküyor zaten daha ne vajinali yakında elleri ayakları elimizle hissedicez inşallah kesin bilgi yayalım
Öyle diyorsun ama hala benim karnımdaki yağlardan dolayı fark çıkıyor hayalim 52 kg ile hamile kalmaktı 70le hamile kaldım

Kızlar benim bugün jeli sokarken ve wc de siyah gibi küçük bişeyler geliyor gibi ip gibi..Karnım da azar azar ağrıyor. Yine öldü içimde sanırım düşük mi yapıcam ben ya.bıktım. nolur bişey soyleyin

Ya dur nerden çıkardın ... bende de çok nadir oluyor ama nokta kadar .... çok mu yoğun oluyor ? Daha önceki düşügünde bu kadar ileri haftada mıydın ki? Başka belirtiler olmustur o zaman? Hemen kötü düşünme lütfen ... kontrolün ne zaman bir daha?

9 haftalikti o da ...siyah ve hani akıntı olur ya o akıntı benim siyah olmuş ip gibi leke gibi değil. Netten okudum düşük yaziyolar. Karnım da ağrıyor.

Kalbi durmuş dicekler yine yikilcam. Yarın gel sabah kürtaj dicekler. Kalp ten gidicem artık .devlet hastanesinde acil de kadın doğumcu oluyor mu ki.gitsek

Kalbi durmuş dicekler yine yikilcam. Yarın gel sabah kürtaj dicekler. Kalp ten gidicem artık .devlet hastanesinde acil de kadın doğumcu oluyor mu ki.gitsek
Bildiğim kadarıyla oluyor , için rahat edecekse şimdi git .... merkeze çok mu uzaksınız ? 2-3 hafta önce Cumartesi ufak bir lekelenme olmustu o zaman gitmiştim ben de .... eşin de içinin rahat etmesini ister .... kötüyü hep uzak tutmaya çalış aklından ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…