Bende inanamıyorum hemde bir tane isterken iki taneYaaa hanımlar nerden nereye? Bu içerik oluşturulduğunda bhcg değerlerimizi yazıp duruyoduk. Bugün şu çıktı bugün bu çıktı diye. Şimdi ikili testi fetal dna yı konuşuyoruz. Çok şükür bugünlere getirene. İnşallah doğumda yaşadıklarımızı yazdığımız günleri de görürüz
Şöyle diyeyim Allah korusun ters bişey çıkarsa aldırma gibi bi düşüncem olamaz. E o zamanda bütün hamileliği o stresle geçirmek istememEşimle bunu tartışıyoruz o da pek yaptırma taraftarı degil .... bilmiyorumkarar vermek çok zor ....
Sanırım ben de yaptırmayacağım. Boşuna stres oluşturmak istemiyorum. Aynı şekilde ters bi durumda sonlandırmaya gönlüm el vermez zaten.Şöyle diyeyim Allah korusun ters bişey çıkarsa aldırma gibi bi düşüncem olamaz. E o zamanda bütün hamileliği o stresle geçirmek istemem
Yazın düsük yaptığımda hastanede yatıyordum , bir arkadasım aramıştı , ben çocuğun kalbi atsın diye dua ederken arkadaşımın avukat arkadası erkek arkadaşından hamile kalmış kürtaj yaptırmakla uğraşıyordu .... ve arkadasım ikimizin ortasındaydı... çok ironik bir dönemdi .... hayat garip .....Benim de yazarken gözlerim doldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kimsenin kucağını boş bırakmasın. Asm de hemşireyim, bugün bir kadın, malesef hamileymişim size kayıt açtırmam gerekiyormuş diye geldi. İçim cız etti. Peşinden 15 yıl sonra ivf le ikizlere gebe kadın geldi gözleri parlıyodu. Allah’ın hikmeti işte ne desek boş.
Güzel soru ; ben de sormayı unuttumİkili testte detaylı ultrason vajinal mı bakılıyor bilen var mı aramızda?
Hanımlar hanımlar artık bebişler büyüdüİkili testte detaylı ultrason vajinal mı bakılıyor bilen var mı aramızda?
Öyle diyorsun ama hala benim karnımdaki yağlardan dolayı fark çıkıyorHanımlar hanımlar artık bebişler büyüdükarnımızdan kabak gibi gözüküyor zaten daha ne vajinali yakında elleri ayakları elimizle hissedicez inşallah kesin bilgi yayalım
Ben 46 kg ile hamile kaldım şuan 47 yimÖyle diyorsun ama hala benim karnımdaki yağlardan dolayı fark çıkıyorhayalim 52 kg ile hamile kalmaktı 70le hamile kaldım
Sende hiç vajinal bakmaya gerek yokmuş kiBen 46 kg ile hamile kaldım şuan 47 yimo yüzden bende kabak gibi görünüyo he
Bende bunu araştırıyorum bu günlerde, bazı durumlarda vajinal oluyormuş. Erken doğum riskine karşı rahim ağzı ölçülüyor oda vajinal oluyo galibaİkili testte detaylı ultrason vajinal mı bakılıyor bilen var mı aramızda?
6+1 de karından kalp atışını gördükSende hiç vajinal bakmaya gerek yokmuş ki
Bende 9. Haftada hala vajinal bakıyoruz6+1 de karından kalp atışını gördük
Ya dur nerden çıkardın ... bende de çok nadir oluyor ama nokta kadar .... çok mu yoğun oluyor ? Daha önceki düşügünde bu kadar ileri haftada mıydın ki? Başka belirtiler olmustur o zaman? Hemen kötü düşünme lütfen ... kontrolün ne zaman bir daha?Kızlar benim bugün jeli sokarken ve wc de siyah gibi küçük bişeyler geliyor gibi ip gibi..Karnım da azar azar ağrıyor. Yine öldü içimde sanırım düşük mi yapıcam ben ya.bıktım. nolur bişey soyleyin
9 haftalikti o da ...siyah ve hani akıntı olur ya o akıntı benim siyah olmuş ip gibi leke gibi değil. Netten okudum düşük yaziyolar. Karnım da ağrıyor.Ya dur nerden çıkardın ... bende de çok nadir oluyor ama nokta kadar .... çok mu yoğun oluyor ? Daha önceki düşügünde bu kadar ileri haftada mıydın ki? Başka belirtiler olmustur o zaman? Hemen kötü düşünme lütfen ... kontrolün ne zaman bir daha?
Kontrol ne zaman ? Yarın hasteneye gitsen ?9 haftalikti o da ...siyah ve hani akıntı olur ya o akıntı benim siyah olmuş ip gibi leke gibi değil. Netten okudum düşük yaziyolar. Karnım da ağrıyor.
Bildiğim kadarıyla oluyor , için rahat edecekse şimdi git .... merkeze çok mu uzaksınız ?Kalbi durmuş dicekler yine yikilcam. Yarın gel sabah kürtaj dicekler. Kalp ten gidicem artık .devlet hastanesinde acil de kadın doğumcu oluyor mu ki.gitsek