Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Bebişler büyüyüp karnımız gerildikçe gününü yakalarlar 😃 konu açılmışken ; çatlak için birsey kullanmayı düşünüyor musunuz ?
Cnm daha çatlak yok benim...bi de çok asagida benim bu bebek.nerdeyse vajinaya yakın üstten bakınca çok aşağı iniyorlar. Senin çatlama başladı mı. Evet göbek var bnm ama bebek çok asagidaki😂

Merhaba! Okuyorum sizin yorumlarınızı bende 25 ocakta 5.ci gün 2 ebrio transfer edildi
9. Gün 70.51
11.gün 110.66
13.gün 181.55
16. Gün 675.65
17. Gün 947.80 Yavaş ilerledi değer sonra birden yükseldi pazartesi gel dedi doktorum kese için sizce değerler nasıl ve kalp atışı duyarmıyım çok korkuyorum 🙏🙏🙏🍀😘

Bebişler büyüyüp karnımız gerildikçe gününü yakalarlar 😃 konu açılmışken ; çatlak için birsey kullanmayı düşünüyor musunuz ?
Kullanırım büyük ihtimal ama karnimiz biraz büyüdükten sonra mi şuan mi başlamak lazım🤔 inşallah anneme çekerim beş çocuk doğurmuş ama maşallah bembeyaz karnı hemen hemen hiç çatlak yok

valla kızlar benim alt göbeğim 60 kiloyken bile vardı şu an 73 kiloyum ve 10+1 iken 10+4 ölçüldü bebek:KK48: artık vajinal bakılsaydı kim bilir kaç ölçülecekti:confused: bu hafta çok karbonhidrata düştüm ama, et yemekten ve sebze yıkamaktan gına geldi maalesef:kızgın:
Oyy maşallah de ☺️ ayy et gormek istemiyorum çok pis tiksindim,benim üç öğün peynirli tost

Merhaba! Okuyorum sizin yorumlarınızı bende 25 ocakta 5.ci gün 2 ebrio transfer edildi
9. Gün 70.51
11.gün 110.66
13.gün 181.55
16. Gün 675.65
17. Gün 947.80 Yavaş ilerledi değer sonra birden yükseldi pazartesi gel dedi doktorum kese için sizce değerler nasıl ve kalp atışı duyarmıyım çok korkuyorum 🙏🙏🙏🍀😘
Maşallah gayet güzel artmış darısı kese ve kalp atışını görmeye insallah

Aranızda en kilolu benimdir ben bile karından muayeneye başladım bende ölçü tam çıktı bende şaşırdım 😂😂 cihazlarında etkisi sanırım biraz 😄
Ben hiç kusmadım bulantıda yok sadece çoğu şeyden tiksiniyorum. Kahvaltıyı çok yapıyorum ve seviyorum 😃 bulantı sağlıklı ilerlediğini gösterirmiş hamileliğin insan neden bende yok diyecek kadar kafayı sıyırıyor bazen 😄😄

valla bende çatlak yok suan kızlar ama bende tedavi aşamasında 56 dan yattığım süre boyuncada 59a çıktım yaklasık bir aydır 59 um göbek bendede var hemde 2 katlı daha çok erken ama hamile göbeği gibi gözüküyor 😋 benim cildim mevsimsel bu aralar pıl pul dökülüyor çatlak önlemek amaçlıda bebek yağı kullanıyorum

Benim vücut hamile şeklini aldı valla. Saklayacak kıyafet bulamıyorum. Önceki haftalarda lastikli alt giysiler aldım zaten. Rahat ettim iyi oldu. Kilo benimde var ama gayet iyi görünüyor karından minnağım

Bende 1 kilo aldım şuana kadar. Geçen hindistan cevizi yağı aldım önümüzdeki ay kullanmaya başlayayım diyorum

valla kızlar benim alt göbeğim 60 kiloyken bile vardı şu an 73 kiloyum ve 10+1 iken 10+4 ölçüldü bebek:KK48: artık vajinal bakılsaydı kim bilir kaç ölçülecekti:confused: bu hafta çok karbonhidrata düştüm ama, et yemekten ve sebze yıkamaktan gına geldi maalesef:kızgın:
Evet bende 70 kilo oldum maalesef şimdiden. Karından bakıldı hep vajinal hiç bakılmadı. Son adet tarihimle uyumlu çıkıyor hatta bir yada 2 gün önde çıkıyor. Kesinlikle katılıyorum vajinal bakılsa kaç gün önde çıkar kimbilir 😂😂😂

Cnm daha çatlak yok benim...bi de çok asagida benim bu bebek.nerdeyse vajinaya yakın üstten bakınca çok aşağı iniyorlar. Senin çatlama başladı mı. Evet göbek var bnm ama bebek çok asagidaki😂
Henüz başlamadı ama başlamadan önce elastikiyeti arttırmak için kullanmak lazım diye düşünüyorum ama ona bile üşeniyorum :KK43:((( bu haftasonu ile kendimi bakıma alacağım 😂😂

Kullanırım büyük ihtimal ama karnimiz biraz büyüdükten sonra mi şuan mi başlamak lazım🤔 inşallah anneme çekerim beş çocuk doğurmuş ama maşallah bembeyaz karnı hemen hemen hiç çatlak yok
Bu işte genetik önemli ; şanslısın o zaman .... ama ben kendi adıma ayni şeyi söyleyemeyeceğim .... annem bir beni dogurmus durur durur karnından beni sorumlu tutar burdan sen çıktın bir kere diye (bana hamileyken o da 20 kilo almış da 😅, normalde kendine çok dikkat eder) .... çatlaklar başlamadan cildi nemlendirmek lazım

Aranızda en kilolu benimdir ben bile karından muayeneye başladım bende ölçü tam çıktı bende şaşırdım 😂😂 cihazlarında etkisi sanırım biraz 😄
Ben hiç kusmadım bulantıda yok sadece çoğu şeyden tiksiniyorum. Kahvaltıyı çok yapıyorum ve seviyorum 😃 bulantı sağlıklı ilerlediğini gösterirmiş hamileliğin insan neden bende yok diyecek kadar kafayı sıyırıyor bazen 😄😄
Yok daha neler .... olmasın ya .... hamileliğin keyfini çıkart böylece .... ben de 2 hapla çözdüm sayılır 😋😋 kahvaltıda ne tercih ediyorsun ? Ben bir de sunu farkettim ; evde daha çok midem bulanıyor , dışarıdayken birseylerle uğraşırken çok hissetmiyorum ....

Benim vücut hamile şeklini aldı valla. Saklayacak kıyafet bulamıyorum. Önceki haftalarda lastikli alt giysiler aldım zaten. Rahat ettim iyi oldu. Kilo benimde var ama gayet iyi görünüyor karından minnağım
Ben de ilk defa bugün pentinin hamile çorabını giyindim 😍 sütyen külot da almam gerekecek herhalde yakın zamanda ; üst taraf da büyüdü 🙄

Ben de ilk defa bugün pentinin hamile çorabını giyindim 😍 sütyen külot da almam gerekecek herhalde yakın zamanda ; üst taraf da büyüdü 🙄

valla dün iş çıkışı LCW'ye uğradım hamile reyonuna :rolleyes: kot pantolonlar baya rahat ama almadım üstüne uzun giymek gerek gene o kasıktan bele penye olan kısmı kapatması için... zaten tayt&uzun üst giymekten gına geldiği için bi heves gidip denedim ama sonuç hüsran... 40 bedene çıkmışım, külotlu çorapta 2 numaraydı 3e çıktı şimdiden :kızgın:
2. ve 3. trimesterde daha da kilo alınca neler olcak bakalım... :KK49:
PS: bunu da sabah kahvaltıda zeytinli açma gömerken yazmam......................

Gunaydin kızlar,bir kaç gündür çok acikiyorum,geceleri karnım gurulduyor resmen on okinci hafta içindeyim acaba bebek yavas yavaş bizden mi besleniyor ondan mı bu acıkma🤔

Gunaydin kızlar,bir kaç gündür çok acikiyorum,geceleri karnım gurulduyor resmen on okinci hafta içindeyim acaba bebek yavas yavaş bizden mi besleniyor ondan mı bu acıkma🤔

o 2 gecedir bende de oluyor. gece 2'de uyanıp baklava yemişliğim olunca hemen kuru incir falan aldım eve bi daha aynısı olmasın diye :KK70:12. haftada plasenta çalışmaya başlıyor diye okumuştum, belki de ondandır... ama gece uyanmalarından bıktım, dün gece iyice sinir olmayada başladım uyuyamama halime. bu sefer iyice uykum kaçtı:sinirli:

o 2 gecedir bende de oluyor. gece 2'de uyanıp baklava yemişliğim olunca hemen kuru incir falan aldım eve bi daha aynısı olmasın diye :KK70:12. haftada plasenta çalışmaya başlıyor diye okumuştum, belki de ondandır... ama gece uyanmalarından bıktım, dün gece iyice sinir olmayada başladım uyuyamama halime. bu sefer iyice uykum kaçtı:sinirli:
Ben kendimi tutuyorum şimdilik bir şey yemiyorum geceleri.

Ben de gece en az üç kere tuvalete kalkiyorum,o sebeple uykum çok bölünüyor ama şükür hemen daliyorum😄

Ya benim önde değil transferim 19 aralıkta oldu çift keseydi sanırım ufak olan tuttundu cumartesi 10 haftalık olcaz hiç dr sormak aklıma gelmedi.. o açlık hissi bende 3 haftadır var hep açım hep bu nedenle minik minik sık sık yemeğe çalısıyorum midem el verdikçe bu arada hiç protein beslenemiyorum bir düzene oturtamadım henüz🐛🐛🐛

Ya benim önde değil transferim 19 aralıkta oldu çift keseydi sanırım ufak olan tuttundu cumartesi 10 haftalık olcaz hiç dr sormak aklıma gelmedi.. o açlık hissi bende 3 haftadır var hep açım hep bu nedenle minik minik sık sık yemeğe çalısıyorum midem el verdikçe bu arada hiç protein beslenemiyorum bir düzene oturtamadım henüz🐛🐛🐛
O düzen olayı ben de hiç yok üç öğün peynir ekmek,arada ceviz,badem, fındık yiyebiliyorim Allah'tan 😔

X