Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ben üç öğün sadece peynir ekmek yiyorum arada meyve,başkada hiç bir şey yiyemiyorum😔 geçen eşim çok zorladı balık ye diye,bir iki lokma yedim,Allah'ım nasıl tiksindiysem hafızamdan silmek istiyorum o anları o derece yani,normalde çok severim balığı..
Bulantı,kusma hormonlardan da yemeklerden tiksinmenin sebebi ne acaba🤔 resmen salçalı baharatlı şeyleri görmeye tahammülüm yok o kadar tiksiniyorum.
Bende Salçalı soslu baharatlı seylerin kokusunu dahi duymak bile istemiyom. İğrenç geliyor Salçalı yemekler

bendede durumlar aynı et yumurta ve balıktan tiksinmiş durumdayım kokuları parfüm dahi kaldıramıyorum midem bir kötü bir iyi karnım hep aç yesemde aç yemesemde su içmekten içim lıngır lıngır nohut falan tüketiyorum içimi bastırsın diye onların sağlıkları yerinde olsunda su 3 ayı Bi atlatabilsek sağlıkla şükür suan benim 2 haft. bir kontrollerim🤲🤲

Bir balıktan soğudum sanırım ben. Düşünmek bile iyi gelmiyor. Eşim markette peşimde geziyor onu ister misin? bunu yer misin? Ay dedim iyi ki sen hamile değilsin yanmıştık. Benim canımın istediği hiçbir şey yok şimdilik

Albatros2 Albatros2 bu şekilde bide 9.Haftaya yeni girmiş gebeler sizinde mi ultrason görüntünüz boyleydi
Size iki tane mi transfer edilmişti bilmiyorum ama diğeri belki ikinci keseye ait olabilir .... zamanla kaybolur öyleyse de içinde embriyo yoksa.... kanama alanı olsa da kaybolur ; benim başta çok ufak bir kanama alanı da vardı sonra kayboldu ...

Albatros2 Albatros2 bu şekilde bide 9.Haftaya yeni girmiş gebeler sizinde mi ultrason görüntünüz boyleydi
Benim 7+5 t böyleydi, altta bir boş kese var, doktor canını sıkma o kendi kendine gider dedi. Sıkıntılı birşey söylemedi.

Sende içini ferah tut, bölünen kese bebeğe zarar vermeden erirmiş. Doktorun ne dedi ? Birşey mi dedi de canın sıkıldı???

Eklentiler

• 4C20FF70-A084-4298-A7BA-6FB62ECB6428.jpeg
    4C20FF70-A084-4298-A7BA-6FB62ECB6428.jpeg
    62 KB · Görüntüleme: 50
Zofer normalde çok kuvvetli bir bulantı önleyici , kemoterapi alanlarda ilaç tedavisinin yan etkisine karşı veriliyor ve çok etkilidir .... ama bende o bile işe yaramadı :KK43:(((( patates süper ; ben de fırında patates filan yedim ama devamlı patates de yemek istemiyorum daha şimdiden top gibi oldum :KK43: nohutu hiç denemedim onu nasıl tükettiniz ?
Su içemediğim için serum demişiniz yaa ben de ne su ne yumurta ne ceviz yiyemiyorum bi zararı olur mu acaba yaa

Su içemediğim için serum demişiniz yaa ben de ne su ne yumurta ne ceviz yiyemiyorum bi zararı olur mu acaba yaa
Vücudun susuz kalması iyi değil, eğer az su içtiğini , sıvı aldığını düşünüyorsan doktoruna danış. O zaman bildiğim serum takıp sıvı desteği veriyorlar. Allah yardımcımız olsun..

Günde minimum 1,5-2 litre su öneriyorlar , ben içemedigim gibi sabahları kusmaya başlamıştım .... ama doktoruna mutlaka danış ... mesela bana kendi doktorum her gün yumurta yemeye çalış demişti ... cevizi ben kendim internette bir videoda gördüm ama en sağlıklı bilgiyi kendi kadındogum doktorundan alırsın .... eğer sağlıksız beslendiğini ya da beslenemedigini düşünüyorsan doktoruna önerilerini sorabilirsin .... yumurta olmaz peynir olur peynir olmaz yoğurt olur et olur tavuk balık ama bir şekilde bildiğim kadarıyla protein almak gerekiyor .... hem bebek hem de kendi sağlığımız icin .... azar azar herseyden yemek gerekiyor sebze meyve vs... öyle 1-2 haftadan birsey olmaz belki ama bu 9 ay sürecek uzun bir maraton o yüzden için rahat değilse doktorla hatta doktorunun yönlendirmesiyle diyetisyenle bile görüşebilirsin devlet hastanelerinin bile diyetisyen bölümü oluyor bildiğim kadarıyla .... ben doktorumun verdiği ilaçla biraz bulantı işini düzene koydum gibi

Benim 7+5 t böyleydi, altta bir boş kese var, doktor canını sıkma o kendi kendine gider dedi. Sıkıntılı birşey söylemedi.

Sende içini ferah tut, bölünen kese bebeğe zarar vermeden erirmiş. Doktorun ne dedi ? Birşey mi dedi de canın sıkıldı???
Kanama alanı gibi değil ama takip edeceğiz dedi Bn de biraz sıkıldım açıkçası

Benimde beslenme konusu facia.. yumurta ve etten tiksindim bende.. peynir yoğurt yiyip oradan protein almaya çalışıyorum
Ben üç öğün sadece peynir ekmek yiyorum arada meyve,başkada hiç bir şey yiyemiyorum😔 geçen eşim çok zorladı balık ye diye,bir iki lokma yedim,Allah'ım nasıl tiksindiysem hafızamdan silmek istiyorum o anları o derece yani,normalde çok severim balığı..
Bulantı,kusma hormonlardan da yemeklerden tiksinmenin sebebi ne acaba🤔 resmen salçalı baharatlı şeyleri görmeye tahammülüm yok o kadar tiksiniyorum.
Bende ayni durumdayim.ne yersem cikariyorum ama bebek icin herseyden az az alip cikarmaya razi oluyorum. 2 gundur maden suyuna limon sıkıp iciyorum o son yedigimi biraz tutuyor deneyin isterseniz. Gecici cozumler ama su surecte elden baska bisey gelmiyor. Doktorum ilac vermedi gecmeyecek dedi. Bebegimizin hatrina katlanicaz😁

Kızlar mrblar. Siz halimden anlarsınız belki başına gelen olmuştur. Benim transferin 11.günü 373 15.günü 2479 çıktı hcg. Doktorum bi daha kan istemedi. 16.günde keseyide gördük zaten. Bugün 20. günüm. Ben iğne için gittim farklı bi hastaneye, gitmişkende beta baktırayım dedim. Farklı labaratuvarlar olduğu için farklı çıkabilir sonuç dedi eşim ama dinlemedim tabi. Benim 15. gün 2479 çıkan değerim 20.gün 8825 çıkmış. Hesapladım iki güne bir %60tan azıcık fazla artış olmuş. Sizce normal mi? 5+4 oluyorum. Hcg yükselmesi azalıyor zamanla biliyorum ama yinede kuşku düştü içime.

Kızlar mrblar. Siz halimden anlarsınız belki başına gelen olmuştur. Benim transferin 11.günü 373 15.günü 2479 çıktı hcg. Doktorum bi daha kan istemedi. 16.günde keseyide gördük zaten. Bugün 20. günüm. Ben iğne için gittim farklı bi hastaneye, gitmişkende beta baktırayım dedim. Farklı labaratuvarlar olduğu için farklı çıkabilir sonuç dedi eşim ama dinlemedim tabi. Benim 15. gün 2479 çıkan değerim 20.gün 8825 çıkmış. Hesapladım iki güne bir %60tan azıcık fazla artış olmuş. Sizce normal mi? 5+4 oluyorum. Hcg yükselmesi azalıyor zamanla biliyorum ama yinede kuşku düştü içime.
Sonucunuz iyi keseyi gördükten sonra keşke hiç kendinizi strese sokmasaydınız :) yaptırmamış gibi hayatınıza devam edin 😊

Sonucunuz iyi keseyi gördükten sonra keşke hiç kendinizi strese sokmasaydınız :) yaptırmamış gibi hayatınıza devam edin 😊
Teşekkür ederim. Bende öyle düşüneyim diyorum. 9 gün sonraya randevum var. Kalp atışı için. Allah izin verirde kalp atışını duyarsak daha rahat olucam sanırım. 🤲 🥰

Teşekkür ederim. Bende öyle düşüneyim diyorum. 9 gün sonraya randevum var. Kalp atışı için. Allah izin verirde kalp atışını duyarsak daha rahat olucam sanırım. 🤲 🥰
Hepimiz bu stresli dönemden geçtik ve hala geçiyoruz kalbinizi ferah tutun inş duyucaksınız hiç kötü düşünmeyin 🥰🥰

Şu süreçte öğrendiğim en büyük şeylerden biri sabır heralde.. ve kesinlikte doktorların yönlendirmesine uymak lazım. 10. Gün diyorsa o gün yaptırmak testi, yeter kan testi yaptırma kontrole gel diyorsa onu dinlenemek lazım. Aksi gerçekten insana gereksiz stres ve mutsuzluk yüklüyor..
unutmayalım ki, nasibi varsa karnımızdakilerin, zaten doğacaklar.. nasibi yoksa, biz ne kadar çabalarsak da boşa.. o yüzden sabır ve dua Bu süreçte öğrendiğim En iyi 2 ilaç :)

Değerleriniz güzel başlamış ve katlamış sonrasında baktirmaniza hiç gerek yokmuş aslında,ben bu defa 8. Ve 10. Gün kan verdim yedinci haftaya kadarda hiç gitmedim doktora,kese görmeye bile gitmedim,boşuna stres diye,direk kese kalp bir arada en mantıklısı geldi,tabi o bekleme sürecinde aşırı ağrı,kanama olsaydı giderdim ihmal etmezdim ama şükür bir şey olmadı direk kese kalp en güzeli oldu.

Değerleriniz güzel başlamış ve katlamış sonrasında baktirmaniza hiç gerek yokmuş aslında,ben bu defa 8. Ve 10. Gün kan verdim yedinci haftaya kadarda hiç gitmedim doktora,kese görmeye bile gitmedim,boşuna stres diye,direk kese kalp bir arada en mantıklısı geldi,tabi o bekleme sürecinde aşırı ağrı,kanama olsaydı giderdim ihmal etmezdim ama şükür bir şey olmadı direk kese kalp en güzeli oldu.
Banada 11.ve 15.gün bakıldı sadece. Gerek görülmedi 15.günden sonra kese görünür artık denildi çok şükür göründüde. 18ine randevu aldım kalp atışı için. Bu sabah saçma bi iş yapmış oldum. Farklı bi labaratuvarda baktırdım zaten. Fark olur çıkan sonuçta. İnşallah kalp atımını duyarız bizde sizin gibi. 🤲❤️

X