Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım bende keseyi gördüm kalp atısinı bekliyorum transferdn snra kacinci gun görmuş oldun kalp atisınıBi hayırlı haberde benden 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür ama hiç bişey anlamadım ben ama kalp atışı sesini duymak bile çok güzel
Hayırlı olsunBi hayırlı haberde benden 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür ama hiç bişey anlamadım ben ama kalp atışı sesini duymak bile çok güzel
Yaa çok mutlu oldum minikler kıpır kıpır deseneBir güzel haber de benden gelsin o zaman 9+1 de 2 adet 24 mm’lik fındık kurdu var karnımda birisini hareket ederken gördük aynı böyleydi
Canım 4 ocakta olmuştu transferimHayırlısı olsun canım bende keseyi gördüm kalp atısinı bekliyorum transferdn snra kacinci gun görmuş oldun kalp atisını
Benimde 6 ocakta oldu transfer cuma gtcem doktora insallah bende duyarim kalp atısinıCanım 4 ocakta olmuştu transferim
Ayy ne güzel haberler bugun maşallah çok güzel sağlıkla gelsinlerKızlar bugün bende gittim doktora ayyy hareket ediyodu çok güzel birşey gerçekten rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Çok güzel hayırlı olsun , Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de kalp atışı için bekliyorum ama biraz da tedirgin içim. Bundan önce ultrason muayenesinde gitmiş miydiniz ? Transferin kaçıncı gününde ilk muaynenizi oldunuz , sadece kese mi göründü o zaman .Bi hayırlı haberde benden 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür ama hiç bişey anlamadım ben ama kalp atışı sesini duymak bile çok güzel
Cnm ya sen 4 ocak transferle bugün 6+4muydun. ?Bi hayırlı haberde benden 6+4 kalp atışını duyduk çok şükür ama hiç bişey anlamadım ben ama kalp atışı sesini duymak bile çok güzel
Canım karından mi baktı doktor,benim de geçen haftalarda karından baktı sonra vajinal arada on günlük fark vardı,yani bazen karından net ölçüm yapılmıyor,kalp atışı duyulduysa merak etme gelisir inşallahCnm ya sen 4 ocak transferle bugün 6+4muydun. ?
Ee ben 2 ocak transferle dün 6+3dum
Benim çocuk geri sanırım gelismicek of delircem. Yine mi kürtaj olcam ben ya
Evet karında baktı hep .geçen hafta keseyi görünce yine 5 günlük fark vardı ama dün baktığında ultrasonda 7+6 çıktı ama bebek 6+3 cikti..Canım karından mi baktı doktor,benim de geçen haftalarda karından baktı sonra vajinal arada on günlük fark vardı,yani bazen karından net ölçüm yapılmıyor,kalp atışı duyulduysa merak etme gelisir inşallah
Bence alttan baktır hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle bende 9+0 da gittik bebek için 7+4 dedi dünya başıma yıkıldı alttan bakın dedim alttan günüyle uyumlu çıktı,inşallah senin de öyle çıkar,bu stresi her defasında yaşamaktansa gidip alttan baktır benceEvet karında baktı hep .geçen hafta keseyi görünce yine 5 günlük fark vardı ama dün baktığında ultrasonda 7+6 çıktı ama bebek 6+3 cikti..
Ee 10 günlük fark olmuş gelişmiyor bebek
Dur sakin ol ; benim bugün bile karnımdan görmekte zorlandı ; ben de dalga gectim yağlardan görmek zor diye sonra hocanın odasına geçince önünde simit vardı eşine teklif ettim sana vermiyorum dedi 10. Haftada bile karından ölçemedik öyle düşün .... bebekler belli bir boyuta gelene kadar (sanırım 2. Trimester emin degilim ama) alttan ve üstten farklı çıkabiliyor , kendini strese sokma lütfen asıl öyle etkilersin ufaklıgı.... bir de transfere göre hesaplanan sitelere bak istersen , her zaman SAT ile transfer tarihi aynı sonucu vermeyebiliyor ....Kızlar kafama takılan bişey var..dün benim normal adete göre 7+6olmam gerekirken doktor 6+3 dedi...10 günlük fark mi var?
Transferi m 2 ocaktaydi. ..Bu bebek gelişir mi 10 günlük fark varsa
Hadi gözün aydın ben de tam 9+0 da gitmiştim hareket ettiğini tam anlamadım ama minik kollar bacaklar çıkmıştı alttan mi baktirdin?bir daha ki randevun ne zaman bana üç hafta sonra gel dedi ama zaman gecmiyor iki hafta sonra olsaydı keşke,neyse artık okula başladım zaman çabuk geçer nede olsaDur sakin ol ; benim bugün bile karnımdan görmekte zorlandı ; ben de dalga gectim yağlardan görmek zor diye sonra hocanın odasına geçince önünde simit vardı eşine teklif ettim sana vermiyorum dedi 10. Haftada bile karından ölçemedik öyle düşün .... bebekler belli bir boyuta gelene kadar (sanırım 2. Trimester emin degilim ama) alttan ve üstten farklı çıkabiliyor , kendini strese sokma lütfen asıl öyle etkilersin ufaklıgı.... bir de transfere göre hesaplanan sitelere bak istersen , her zaman SAT ile transfer tarihi aynı sonucu vermeyebiliyor ....
Teşekkür ederim biz de anlamadık aslında , bir önceki kontrolde 2 hafta önce ben eşime dedim ben hareket ettiğini gördüm diye eşim saçmalama dedi(benim gördüğüm hareket sıvının içinde süzülmesiydi)... bu sefer biz ikimiz de ağzımız açık ekrana bakıyorduk doktorumuz bakın hareket de etmeye başlamış bir tanesi diyince farkettik sanki böyle ufak bir kurtcuk belden kıvrılır ya öyle kıvrılıyordu hafifçe önce karından baktı ama net göremedi .... sanırım çok kilo aldım o yüzden arkadasım olan doktorum da karından daha küçük ölçmüştü ... başlarda alttan/üstten fark olabiliyor ben de artık öğrendim takılmıyorum .... bana da 3 hafta sonra gel ense kalınlığına filan bakarız dedi .... hatta eşim de çıkışta hemen bana sordu 3 hafta bekleyebilecek misin sen diye .... ben de sorun olmazsa (kanama vs Allah korusun) neden beklemeyeyim dedim zaten son 5 haftada hamilelik boyunca girilecek kadar ultrasona girdim artık biraz nefes almak istiyorum stressiz geçsin istiyorum .... ben de bulantım biraz hafifleyince (1-2 güne kadar geçer diye düşünüyorum artık rutin ilaç alıyorum çünkü) artık işime gücüme odaklanmak istiyorum .... ayda 300 saat çalışan bir insandım çünkü .... 1 aydır evden dışarı çıkmadığım gibi evden de birşey yapamadım çalışmak yerine en güzel ilaç .... evden yapacağım çoğu şeyi ama yeter ki yapabileyim ....Hadi gözün aydın ben de tam 9+0 da gitmiştim hareket ettiğini tam anlamadım ama minik kollar bacaklar çıkmıştı ☺alttan mi baktirdin?bir daha ki randevun ne zaman bana üç hafta sonra gel dedi ama zaman gecmiyor iki hafta sonra olsaydı keşke,neyse artık okula başladım zaman çabuk geçer nede olsa
İşte bu ben pencereyi açıp nefes alıyorum tişört ü giyip balkona oturuyorum arabaya binince çocuk gibi seviniyorum tüm pencereyi açıp gidiyorum doktorlar progestanilaçlar yapıyordur dedilerKizlar ben resmen yanıyorum ya,pencereyi açıp önünde uyumak istiyorum,bugün dondurma yedim o kadar içim yandı ki,ateşim yok normal ama havalar mi sicakladi ben de mi bir tuhaflık var anlamadım,buz gibi su icmek istiyorum,sizlerde de var mı böyle bir durum
Hangi şehirdesiniz yahu 2 gün sonra buralara kar yağacakİşte bu ben pencereyi açıp nefes alıyorum tişört ü giyip balkona oturuyorum arabaya binince çocuk gibi seviniyorum tüm pencereyi açıp gidiyorum doktorlar progestanilaçlar yapıyordur dediler