Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Canim bide kese gelisimine bakiyolar benide bu hafta sirf o yuzden tekrar cagirdi gordu ya bakalim gelisimi nasil diye merak ediyolar gormussun ya icini ferah tut canim benim kalp 6 7. Hafta olurmus zaten
6 hafta bitişinde mi başlangıcında mı ? 😬

İnşallah canım benim :)
Ben hep unutuyorum :KK43: sizin transfer günü ne zamandı ki? Daha erken olabilir bir de ultrason subjektif bir yöntem gerçekten bakandan bakana değişiyor belki Cumartesi bakan fazla ölçmüştür.... 1 mm çok küçük bir birim biliyorsunuz ... bence takılmayın....

Ben hep unutuyorum :KK43: sizin transfer günü ne zamandı ki? Daha erken olabilir bir de ultrason subjektif bir yöntem gerçekten bakandan bakana değişiyor belki Cumartesi bakan fazla ölçmüştür.... 1 mm çok küçük bir birim biliyorsunuz ... bence takılmayın....
14 aralık transferim kendi kliniğim normal dedi 2 hafta sonra kalp atışı için git dedi bende beklemeye karar verdim :)

Hayırlı olsun canım transfer tarihin kaçıydı bugün kaçıncı günündü ve kaç mm gördüler ?
Teşekkür ederim, 14 aralık benimde transfer günümdü 19.gün yani. mm olarak ölçmedi ya bak benimde şimdi aklıma geldi. zaten iki taneyi görünce hepimiz heyecanlandık

Benim aklımda hiç ikiz yoktu 2 tane transfer edilmişti ama beklemiyordum, açıkçası korkuyorumda ikiz gebelikten

Teşekkür ederim, 14 aralık benimde transfer günümdü 19.gün yani. mm olarak ölçmedi ya bak benimde şimdi aklıma geldi. zaten iki taneyi görünce hepimiz heyecanlandık
Aynı gün transfer olmuşuz ya gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur:) usg verdiyse yazar orda ay maşallah ne güzel ikiside sıkı sıkı tutunmuş:)

Valla ne yalan soyleyim canim sikildi yanii bide verirken hic demiyo yani ne bileyim belki alternatif bisey yapilamazmi Allahtan istiyoruz bariz haram bisey o hayvan icim kalkti simdi yaparken hep aklima gelecek kana baksin hocam kullanmasam diycem daha yolun basinda hic olmadi suan 🤦‍♀️
Canım benim doktorum coraspirin verdi. Kan sulandırıcı olarak. Ecopirin de var diye biliyorum

Kızlar benim bugün 10. Günüm kontrolüm vardı beta hcg 270 çok şükür. Gerçi ben 7. Günde idrar testi yapıp görmüştüm çift çizgiyi ama yine de kanda görmek daha garanti 😄 sonunda ben de bu gruba yazabiliyorum yup piiii 😃 doktorum Cumartesi tekrar hcg yaptırmamı söyledi artış hızına bakacakmış. Sonrasinda beklicez artık kese ve kalp atışıniçin. Bu bekleyişler çok zor cidden çok korkuyorum

X