Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durum bende de var ((((( 2 hafta sonraya ışınlanıp direkt hayatımın en güzel melodisini dinlemek istiyorum ....17 Aralık'ta transfer oldum. 10 Ocak'ta ilk ultrasona gideceğiz. Çok sabırsızlanıyorum ya bekledikçe
Kaçıncı gün embriyosuydu ? Mesela 5. Gün embriyosunda 160ın üstünü pozitif kabul edildiğini okudum bir yerde , yani 160ın üstünde bir daha tekrarlamaya gerek yok diyorlar , ama diyelim ki biraz daha düsük ama yine de pozitifse ; bir bakalım daha çok yükselecek mi düşecek mi diye bakma gereği duyuyorlar ....merhaba kızlar bende 14.gün test günümdü 2.ocak beta 471 çıktı dr ikinciye istemedi pazartesi kontrole çağırdı ama benim içim rahat değil kimyasal ve bos gebelik var öyküm de neden böyle yaptı bu Dr neden 2.ye istemedi 471 demek net demek değil ki 2ye katlamasını görmesi gerekmezmiydi içimi ferah tutmaya çalısıyordum ama bu süreçte insan çok yıpranıyor
canım sen az çok biliyorsun beni diğer topiklerden de 3.gün embriyosu 19u transferim test tarihim 2 ocaktı şükür pozitifi gördük ama kafamda deli sorularKaçıncı gün embriyosuydu ? Mesela 5. Gün embriyosunda 160ın üstünü pozitif kabul edildiğini okudum bir yerde , yani 160ın üstünde bir daha tekrarlamaya gerek yok diyorlar , ama diyelim ki biraz daha düsük ama yine de pozitifse ; bir bakalım daha çok yükselecek mi düşecek mi diye bakma gereği duyuyorlar ....
her doktorun yöntemi ve yönlendirmesi farklı oluyor bu forumda okudukça bunu fark ettim ben de. endişelenmemeye çalışın, herkes çok güzel sonuçlar alır inşallahmerhaba kızlar bende 14.gün test günümdü 2.ocak beta 471 çıktı dr ikinciye istemedi pazartesi kontrole çağırdı ama benim içim rahat değil kimyasal ve bos gebelik var öyküm de neden böyle yaptı bu Dr neden 2.ye istemedi 471 demek net demek değil ki 2ye katlamasını görmesi gerekmezmiydi içimi ferah tutmaya çalısıyordum ama bu süreçte insan çok yıpranıyor
Benim Dr herseferinde farklı ilaç farkli yöntem uyguluyor ama bende endişe yaratıyor.. degerin kaç canım senin kaçıncı gün embriyosu banada ikiz olabilir dedi herseyin hayırlısı canlar evet artık huzurla beklemek istiyorum ama endişe kalbimizin her köşesinde seneler harcayanlar var pozitifi görmek için allahım kimsenin kucağını bos bırakmasınben de tek mi ikiz mi çok merak ediyorum, bana da iki embriyo transfer etti doktorum diğerleri gelişim göstermediği ve tek bir adet dondurmak anlamsız olacağı için, ama tek embriyo olarak yazdılar. merakla bekliyorum, hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah
Merhaba arkadaşlar. Bu endişeli bekleyiş umarım güzel haberlerle son bulur. Transferden sonra 17. gündeyim. Doktor kese için haftaya çağırdı. Sanki biraz geç gibi geliyor. Arada başka bir doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim?
Kaçıncı gün embriyosuydu ? Mesela 5. Gün embriyosunda 160ın üstünü pozitif kabul edildiğini okudum bir yerde , yani 160ın üstünde bir daha tekrarlamaya gerek yok diyorlar , ama diyelim ki biraz daha düsük ama yine de pozitifse ; bir bakalım daha çok yükselecek mi düşecek mi diye bakma gereği duyuyorlar ....
Her doktorun tarzı yöntemi farklı aklınıza takılmasın bence ama çok rahatsız ediyorsa 2 gün sonra gidin aynı hastanede kan verin bi sakıncası yok neticede. Benim de 9. Gün test günümdü 257 çıkmıştı sonuç, 2 gün sonra tekrar etmemi istemedi dr 4 gün sonra istedi. Burda çoğu kişi doktorunun isteği ile 2 gün sonra tekrar baktırıyor ama benim farklıydı örneğin sizin de farklı olması normal canınızı sıkmayınmerhaba kızlar bende 14.gün test günümdü 2.ocak beta 471 çıktı dr ikinciye istemedi pazartesi kontrole çağırdı ama benim içim rahat değil kimyasal ve bos gebelik var öyküm de neden böyle yaptı bu Dr neden 2.ye istemedi 471 demek net demek değil ki 2ye katlamasını görmesi gerekmezmiydi içimi ferah tutmaya çalısıyordum ama bu süreçte insan çok yıpranıyor
yazdığın içimi rahatlattı birazda olsunHer doktorun tarzı yöntemi farklı aklınıza takılmasın bence ama çok rahatsız ediyorsa 2 gün sonra gidin aynı hastanede kan verin bi sakıncası yok neticede. Benim de 9. Gün test günümdü 257 çıkmıştı sonuç, 2 gün sonra tekrar etmemi istemedi dr 4 gün sonra istedi. Burda çoğu kişi doktorunun isteği ile 2 gün sonra tekrar baktırıyor ama benim farklıydı örneğin sizin de farklı olması normal canınızı sıkmayın
çok tesekkür ederim biraz olsun içim rahatladı çok doğru söyledikleriniz ama insan bazı duygularına engel olamıyor bende sağlıkla sorunsuz haberler almak istiyorum hepimizin temennisi bu zaten allahım sağlıklı mutlu haberler versin bizlere sağlıkla kucaklarımıza alalımHer doktorun tarzı yöntemi farklı aklınıza takılmasın bence ama çok rahatsız ediyorsa 2 gün sonra gidin aynı hastanede kan verin bi sakıncası yok neticede. Benim de 9. Gün test günümdü 257 çıkmıştı sonuç, 2 gün sonra tekrar etmemi istemedi dr 4 gün sonra istedi. Burda çoğu kişi doktorunun isteği ile 2 gün sonra tekrar baktırıyor ama benim farklıydı örneğin sizin de farklı olması normal canınızı sıkmayın
çok sevindim canım inş kalp atısınıda sağlıklı bir sekilde duyduğunun haberini alırızKızlar benim de bugün kese ultrasonu vardı, bir kese göründü doktorum büyüklüğü gayet güzel 5 haftaya uygun şekilde gelişmiş dedi. Önümüzdeki etap 10 gün sonra kalp atışı Allah’ın izniyle İyi düşünelim iyi olsun sizlerinki de
Maşallah canım Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah tam kaç hafta kaç günlüksünüzKızlar benim de bugün kese ultrasonu vardı, bir kese göründü doktorum büyüklüğü gayet güzel 5 haftaya uygun şekilde gelişmiş dedi. Önümüzdeki etap 10 gün sonra kalp atışı Allah’ın izniyle İyi düşünelim iyi olsun sizlerinki de
Güzel olacak her şey öyle düşün, olumsuz düşünmemeye çalış ben sürekli olumlu telkinlerde bulunuyorum kendime ve yaşadığım günlerin tadını çıkarıyorum. Allah korusun olumsuz bi durum olduğunda zaten çok üzülüyor insan, olumlu olunca da sevinelim di miyazdığın içimi rahatlattı birazda olsun
çok tesekkür ederim biraz olsun içim rahatladı çok doğru söyledikleriniz ama insan bazı duygularına engel olamıyor bende sağlıkla sorunsuz haberler almak istiyorum hepimizin temennisi bu zaten allahım sağlıklı mutlu haberler versin bizlere sağlıkla kucaklarımıza alalım
İnşallah güzelcim hepimize tek tek güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsunçok sevindim canım inş kalp atısınıda sağlıklı bir sekilde duyduğunun haberini alırız
Amin inşallah sen de güzel haberlerini alacaksın. 5 hafta 2 günlük bugün. Son adet tarihinden hesaplanır dedi doktorum bütün sordum.Maşallah canım Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin inşallah ❤ tam kaç hafta kaç günlüksünüz
Belki teki bölünür? İnsallah güzel haberler alırsın ....ben de tek mi ikiz mi çok merak ediyorum, bana da iki embriyo transfer etti doktorum diğerleri gelişim göstermediği ve tek bir adet dondurmak anlamsız olacağı için, ama tek embriyo olarak yazdılar. merakla bekliyorum, hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah
Bende 5+2 keseninizin boyutun söyledi mi aceba hayırlı olsun:)Amin inşallah sen de güzel haberlerini alacaksın. 5 hafta 2 günlük bugün. Son adet tarihinden hesaplanır dedi doktorum bütün sordum.
Teşekkür ederim :) söylemedi, gelişimi haftasına uygun dedi ben de detay pek sormam ama ultrason çıktısında 7,7 cm gibi bi değer var o mudurBende 5+2 keseninizin boyutun söyledi mi aceba hayırlı olsun:)
Teşekkür ederim :) söylemedi, gelişimi haftasına uygun dedi ben de detay pek sormam ama ultrason çıktısında 7,7 cm gibi bi değer var o mudur
[/QUOT