Hiç bu kadar fark olanı duymadım ben,yani doktorum tecrübesizliği de diyemem çünkü onlar için işin en kolay kısmı ölçüm,aşırı bir göbeğim falan da yok ki diyeyim acaba ondan mı net ölçüm yapamadı,biraz idrara sıkışık olmak lazimmis aslında o zaman daha net görülüyor deniyor ama bilemiyorumo kadar fark oluyor muymuş yaben de bu zamana kadar vajinal ultrason yaptırdım. 8+4'üm. acaba ne zamana kadar vajinal ultrason olmalı? karından ne kadar büyüyünce doğru sonuç çıkar? yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar sorsun bence :)
Devlette randevu alıp yazdirabilirsij veya kendi doktoruna rica edip yazdirabilirsin,bir de doktoruna en az iki tane yazmasını rica et ki bir süre kullanabilesinKızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Devlette nasıl yazdircam. Bu crinone u kadın dogumcu yazması. Gerekiyormuş. Bi dahaki sefer oksapari 2 aylık rapor çıkartcam dedi doktorDevlette randevu alıp yazdirabilirsij veya kendi doktoruna rica edip yazdirabilirsin,bir de doktoruna en az iki tane yazmasını rica et ki bir süre kullanabilesin
Yazmayı unutmuşum yani devletteki kadın doğum doktoruna yazdır ya da kendi doktoruna rica et,özele gidiyorsundur bence doktorunda yazarDevlette nasıl yazdircam. Bu crinone u kadın dogumcu yazması. Gerekiyormuş. Bi dahaki sefer oksapari 2 aylık rapor çıkartcam dedi doktor
Bu ilaçlar da süresi bitmeden yazdiramiyorsun
Kızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Bende bi kaç gün eksik olanını gördüm ama seninki kadarınıda duymadım baktırıp rahatladığın iyi olmuş.. cihazmı çok eski acabaHiç bu kadar fark olanı duymadım ben,yani doktorum tecrübesizliği de diyemem çünkü onlar için işin en kolay kısmı ölçüm,aşırı bir göbeğim falan da yok ki diyeyim acaba ondan mı net ölçüm yapamadı,biraz idrara sıkışık olmak lazimmis aslında o zaman daha net görülüyor deniyor ama bilemiyorum
Bursa Medicana Hastanesi'ne gidiyorum burdaki iyi hastanelerden cihaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum,7+0 da da kendi tüp bebek doktoruma gitmiştim o zaman da günüyle uyumluydu ama yine alttan bakilmisti,bilemiyorum neden o kadar fark oldu.Bende bi kaç gün eksik olanını gördüm ama seninki kadarınıda duymadım baktırıp rahatladığın iyi olmuş.. cihazmı çok eski acaba
Bursa Medicana Hastanesi'ne gidiyorum burdaki iyi hastanelerden cihaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum,7+0 da da kendi tüp bebek doktoruma gitmiştim o zaman da günüyle uyumluydu ama yine alttan bakilmisti,bilemiyorum neden o kadar fark oldu.
Yani bir kaç dk bile olsa inanılmaz stres panik oldum,o korkuyu yaşamaktansa direk vajinal baktırmak çok daha mantıklı yani,beni 12. Haftada çağırdı eğer o zamanda bir sıkinti hissedersem doktoru değiştiririm artık.cihazdan değil doktorlardan kaynaklı bence. burda ultrason görüntülerini paylaşanlardan anladığım kadarıyla kimisi görüntüyü büyütmeden ölçüm yapıyor. benim tüp bebek doktorum iyice yakınlaştırıp alıyordu ölçüsünü.
bir sonraki kontrolde yine vajinal ultrason isterim ben valla. neyse onu ölçsünler işte.
Yani bir kaç dk bile olsa inanılmaz stres panik oldum,o korkuyu yaşamaktansa direk vajinal baktırmak çok daha mantıklı yani,beni 12. Haftada çağırdı eğer o zamanda bir sıkinti hissedersem doktoru değiştiririm artık.
Senin bir dahaki kontrol hangi hafta?
Hangi ildesin sen? Ben transferden sonra 8. ve 10. Gün kan verdim sonra da 7+0 da gittim yani kese görmeye bile gitmedimdoktor seçmek çok zormuş ya
ben geçtiğimiz cuma bir doktora başladım gebelik takibi için 1 ay sonraya çağırdı... ben bekleyemem 1 ay ya, en çok iki haftada bir gidiyorduk, alışmıştım bebişi görmeyebaşka bir doktora haftaya cumaya randevu aldım ben de valla
Hangi ildesin sen? Ben transferden sonra 8. ve 10. Gün kan verdim sonra da 7+0 da gittim yani kese görmeye bile gitmedimdirek kese kalp bir arada gordum,tüp bebek doktorum iki hafta sonra tekrar kontrol dedi 9+0 da gittim o doktorum da üç hafta sonra gel dedi,bence yirminci haftaya kadar üç haftada bir gitmek ideal gibi,Allah'ım o haftaları göstersin inşallah
Bence de bir ay çok uzun bir süreç ama üç hafta ideal gibiistanbuldayım. ben de işte ikinci kan testinden 10 gün sonra kese için gittim, sonraki hafta da kalp atışı için gittim. iki hafta sonrasına ilk gebelik takibi için farklı doktora gittim, o da 1 ay sonrasına çağırdı... ama 2 hafta sonrasına başka doktora gidicemçocuğumu görmeden 1 ay dayanamam
Kızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Bagli oldugun aile hekimine yazdirabilirsin canim ilaclarini ben öyle yapiyorumKızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Merhaba benmde 15 gün sonucun 1165 çıktı şu an tek korkum ya kese oluşmazsa çift embriyoydu bnmdeBen de sizler gibi tatlı heyecanlı stresli bir beklemedeyim. Güzel düşüncelerden ayrılmamaya çalışıyorumhaftaya cuma da benim ultrason günüm. Bi şey merak ettim tek kese göründüyse bu tek mi olduğunu gösteriyor değer yüksek olsa da, benim iki embriyoydu 13. Gün değerim de 1196