Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim

Hiç bu kadar fark olanı duymadım ben,yani doktorum tecrübesizliği de diyemem çünkü onlar için işin en kolay kısmı ölçüm,aşırı bir göbeğim falan da yok ki diyeyim acaba ondan mı net ölçüm yapamadı,biraz idrara sıkışık olmak lazimmis aslında o zaman daha net görülüyor deniyor ama bilemiyorum

Kızlar crinone jel ve okşapar igneniz doktor randevusundan önce bitince reçete olmayınca nasıl aliyorsunuz ilaclarinizı. Benim cumartesi bitecek ilaçlar ..ne yapmaljyim
Devlette randevu alıp yazdirabilirsij veya kendi doktoruna rica edip yazdirabilirsin,bir de doktoruna en az iki tane yazmasını rica et ki bir süre kullanabilesin

Devlette randevu alıp yazdirabilirsij veya kendi doktoruna rica edip yazdirabilirsin,bir de doktoruna en az iki tane yazmasını rica et ki bir süre kullanabilesin
Devlette nasıl yazdircam. Bu crinone u kadın dogumcu yazması. Gerekiyormuş. Bi dahaki sefer oksapari 2 aylık rapor çıkartcam dedi doktor
Bu ilaçlar da süresi bitmeden yazdiramiyorsun

Devlette nasıl yazdircam. Bu crinone u kadın dogumcu yazması. Gerekiyormuş. Bi dahaki sefer oksapari 2 aylık rapor çıkartcam dedi doktor
Bu ilaçlar da süresi bitmeden yazdiramiyorsun
Yazmayı unutmuşum yani devletteki kadın doğum doktoruna yazdır ya da kendi doktoruna rica et,özele gidiyorsundur bence doktorunda yazar

Bende bi kaç gün eksik olanını gördüm ama seninki kadarınıda duymadım baktırıp rahatladığın iyi olmuş.. cihazmı çok eski acaba

Bende bi kaç gün eksik olanını gördüm ama seninki kadarınıda duymadım baktırıp rahatladığın iyi olmuş.. cihazmı çok eski acaba
Bursa Medicana Hastanesi'ne gidiyorum burdaki iyi hastanelerden cihaz kaynaklı olduğunu düşünmüyorum,7+0 da da kendi tüp bebek doktoruma gitmiştim o zaman da günüyle uyumluydu ama yine alttan bakilmisti,bilemiyorum neden o kadar fark oldu.

cihazdan değil doktorlardan kaynaklı bence. burda ultrason görüntülerini paylaşanlardan anladığım kadarıyla kimisi görüntüyü büyütmeden ölçüm yapıyor. benim tüp bebek doktorum iyice yakınlaştırıp alıyordu ölçüsünü.

bir sonraki kontrolde yine vajinal ultrason isterim ben valla. neyse onu ölçsünler işte.

Yani bir kaç dk bile olsa inanılmaz stres panik oldum,o korkuyu yaşamaktansa direk vajinal baktırmak çok daha mantıklı yani,beni 12. Haftada çağırdı eğer o zamanda bir sıkinti hissedersem doktoru değiştiririm artık.

Senin bir dahaki kontrol hangi hafta?

doktor seçmek çok zormuş ya
ben geçtiğimiz cuma bir doktora başladım gebelik takibi için 1 ay sonraya çağırdı... ben bekleyemem 1 ay ya, en çok iki haftada bir gidiyorduk, alışmıştım bebişi görmeye başka bir doktora haftaya cumaya randevu aldım ben de valla

kızlar benimde 2 kese vardı bir hafta sonra gözüktü 2.kese geçen hafta persembe birinin bos olduğunu söyledi diğerininde kalp atısını gördük ama sesini duyamadık Dr çok minik 6.haftada dedi ama benim hesabıma göre 7.haftadaydı ve vajinal baktı benim stresten dudağımda ucuk çıktı cumartesi tekrar randevum var inş kalp sesini duyarız miniğimizindeğişken olabiliyor sanırım bu hafta konuları

Hangi ildesin sen? Ben transferden sonra 8. ve 10. Gün kan verdim sonra da 7+0 da gittim yani kese görmeye bile gitmedim direk kese kalp bir arada gordum,tüp bebek doktorum iki hafta sonra tekrar kontrol dedi 9+0 da gittim o doktorum da üç hafta sonra gel dedi,bence yirminci haftaya kadar üç haftada bir gitmek ideal gibi,Allah'ım o haftaları göstersin inşallah

istanbuldayım. ben de işte ikinci kan testinden 10 gün sonra kese için gittim, sonraki hafta da kalp atışı için gittim. iki hafta sonrasına ilk gebelik takibi için farklı doktora gittim, o da 1 ay sonrasına çağırdı... ama 2 hafta sonrasına başka doktora gidicem çocuğumu görmeden 1 ay dayanamam

Bence de bir ay çok uzun bir süreç ama üç hafta ideal gibi ben Allah korusun ama daha önce kötü bir deneyim yaşadığım için çok sık doktora gitmeye korkuyorum,Allah'ım hepimizin bebislerini korusun,sağlıkla sihhatli doğumlar nasip etsin

Eczaneye söyleyip ücretini ödeyerek aldıktan sonra doktora yazdırdığında eczaneden paranı geri alabilirsin. Eczaneler yardımcı oluyor bu konuda.

Eczaneye söyleyip ücretini ödeyerek aldıktan sonra doktora yazdırdığında eczaneden paranı geri alabilirsin. Eczaneler yardımcı oluyor bu konuda.

Kizlar bisey sorcam dun sabah gittim ic camasirimda kanamayi gordum acik renkti sonra doktora gittim sukur bebek ordaydi ama tek igne verdi oda hala gecmedi kanamam nette okudum hani igneyi surekli kullananlar var. Acaba yine gidip igne yaptirsammi igne daha etkili diyorlar. Doktor bana aksam kanama kesilince crinone jeli kullanirsin dedi ama gecmeyince kanama bende progestron agizdan aldim ne yapsam baska doktorami gitsem tup bebek doktorum degil benim doktorum il disinda

Merhaba benmde 15 gün sonucun 1165 çıktı şu an tek korkum ya kese oluşmazsa çift embriyoydu bnmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…