Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Merhaba kızlar,hepinizin bebisleri hayırlı olsun,bende tüp bebekle hamileyim çok şükür,inanılmaz bulantım oluyor günde iki kere falanda istifra ediyorum doktorum bulantı hapı yazdı henüz başlamadım ama çevremdeki herkes içsen bile ise yaramaz diyorlar,aranızda bulantı hapı kullanıp faydasını gören var mi? Ya da başka önerisi olan?
Ben dün kullandım çok rahatlattı ama sonucta etki süresi kadar .... 😞 hayırlı olsun size de :) kaç haftalık çoğu kişinin 12-14 haftada bitmiş .... ben de bunun icin dua ediyorum ....

Benim doktorum kalp atışı görüldüğünde kestirdi .... bazı doktorlar sanırım tüm ilaçları 10. Haftaya kadar kullandırtıyor belli bir standart yok sanırım .... ben de su Progestan fitilden bıktım .... sok sok nereye kadar 😒😒😒 kokusu bıraktığı his akıntısı va hoşuma gitmiyor ....
Sorma ya bide kaşıntı derdi de var ... tüp bebek doktoru bırakma deyince bırakmadım ben nolur nolmaz die

Ben dün kullandım çok rahatlattı ama sonucta etki süresi kadar .... 😞 hayırlı olsun size de :) kaç haftalık çoğu kişinin 12-14 haftada bitmiş .... ben de bunun icin dua ediyorum ....
Çok teşekkür ederim dokuz haftalık olduk sukur,beşinci haftadan beri bulantı yedinci haftadan beri de istifra var malesef çok değil günde iki defa ama bulantı 24 saat mevcut, bir de hiç bir şey canım istemiyor resmen zorla yemek yiyorum hani bulantımi bastirsin diye,bugünlere şükür asla sikayet etmiyorum ama cidden zormus,Allah hepimize kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin insallah

Kızlar mide bulantısı için soranlar yatak döşek yatan birisi olarak söylüyorum neredeyse 2 haftadır berbattım hastaneye de yattım serumlar aldım. Kafamı kaldıramadım. Dün tüp bebek doktoruma gittim çunku bırdakı doktorlar ne yaptıysa gecmedı. Doktorum Bı hap verdi yarısını gece yatarken dil altı yapıyorum bugun hıc bırseyım kalmadı Çok rahatım yemek yıyebıldım cok sukur ve canım bırseyler istemeye basladı. 2 haftadır agzıma dogru dugun bırsey sokamadım.bır arkadasım da Bı onerı de bulunmuştu doktoruma sordum pek onermedı bitkisel seyler cok kullanma dedı.
Canim kusma sıkligin neydi hastaneye gittiginde. Bende cok yogun kusuyorum bugun cok halsiz kaldim. Esimde doktora gitmek icin yaptigimi dusunuyor😂 gectigimiz haftalarda cok gitmek istemistimde. Ama kusmalarim dayanilacak gibi degil yedigimi cikariyorum. Zorlada olsa yiyorum.

Merhaba yanlış anlamayın lütfen meraktan soruyorum. Anne karnındaki bebeğin Bir rahatsızlığı var ise aldırmak dışında müdahale edilebiliyormu?yoksa bu testler sadece down ya da genetik rahatsızlıklarımı tespit etmek içinmi. İkiz olduğu için testlerin güvenilirliği hakkında sorular var kafamda benimde.
Canım anne karnında hiçbir şekilde tedavisi yok. Ben yaptırmadım sadece iki hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim. Yaptırmama nedenim zorla bebeklerim oldu 3 yıldır bugünleri bekledim. Hamilelik sürecimi stres ile geçirmek istemiyorum. Testler çokta güvenilir değil tek gebelikte bile yanılma varken bizim gibi İkizlerde bu oran daha fazla. Çoğu arkadaşım yaşadı bunu. Bazı annelerde doğum anında şok olmak istemediği için şimdiden hazırlamak adına yaptırmayı doğru buluyor. Ben saygı duyuyorum tabiki haklı olabilirler de erken müdahale edilme şansı daha fazla olabilir. Ama çok fazla test var ikili üçlü dörtlü ayrıntılı bunların hepsini yaptırıp sonucunu beklemeye yüreğim yetmezdi :)) onun için sadece ayrıntılıya gireceğim bi anormallik varsa orda belli ediyor. Nacizane fikrim bu benim.

Canim kusma sıkligin neydi hastaneye gittiginde. Bende cok yogun kusuyorum bugun cok halsiz kaldim. Esimde doktora gitmek icin yaptigimi dusunuyor😂 gectigimiz haftalarda cok gitmek istemistimde. Ama kusmalarim dayanilacak gibi degil yedigimi cikariyorum. Zorlada olsa yiyorum.
Günde 3 kereden fazlaysa gitmen lazım doktorum oyle soyledı ben 5 kere faln cıkaroyordım sımdı Bı hap alıyorum bulantım kesildi

Günde 3 kereden fazlaysa gitmen lazım doktorum oyle soyledı ben 5 kere faln cıkaroyordım sımdı Bı hap alıyorum bulantım kesildi
3 kere kesin kusuyorum ama icim disima cikiyor az once yine cikardim bu sefer kan geldi bogazimdan tahris oldu galiba. Ilac ise yariyorsa bende gideyim

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum,şimdi ben doktora gittim normalde 9+0 olmam lazım ilk defa karından bakıldı ve doktor hanım bana 7+4 dedi o an ki korkumu anlatamam size,hemen alttan bakın dedim yoksa rahat olamam,alttan baktı hemen ve 9+1 olarak ölçüm oldu verdiği kağıtta da 9+1 yazıyor,şimdi benim aklıma takıldı bu doktora ilk defa gittim ve çok iyi bir hastane cihazları iyidir bence,acaba doktorun tecrubesizlivi mi ya da idrara sıkışık değildim benim vucudumla alakali bir şey mi?bu kadar fark normal mi? Eşime doktorumu degissek dedim ama bir kac kez daha gidip öyle karar verelim diyor,siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum,şimdi ben doktora gittim normalde 9+0 olmam lazım ilk defa karından bakıldı ve doktor hanım bana 7+4 dedi o an ki korkumu anlatamam size,hemen alttan bakın dedim yoksa rahat olamam,alttan baktı hemen ve 9+1 olarak ölçüm oldu verdiği kağıtta da 9+1 yazıyor,şimdi benim aklıma takıldı bu doktora ilk defa gittim ve çok iyi bir hastane cihazları iyidir bence,acaba doktorun tecrubesizlivi mi ya da idrara sıkışık değildim benim vucudumla alakali bir şey mi?bu kadar fark normal mi? Eşime doktorumu degissek dedim ama bir kac kez daha gidip öyle karar verelim diyor,siz ne düşünüyorsunuz?

o kadar fark oluyor muymuş ya :olamaz: ben de bu zamana kadar vajinal ultrason yaptırdım. 8+4'üm. acaba ne zamana kadar vajinal ultrason olmalı? karından ne kadar büyüyünce doğru sonuç çıkar? yakın zamanda doktora gidecek arkadaşlar sorsun bence :)

X