Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Yok ama yaş 35 ve eşimin spermlerinde sıkıntı vardı bir de tam tersi var bunu dile getirmek istemiyordum ama ekşi sözlükte nifty testi başlığındaydı galiba tam tersi örneği de okudum , 3000 tl vermişler , ultrason test herşey normal demiş çocuk down sendromlu doğmuş ((((
Bir de eşim geçen bu testi konuşurken ya bir tanesinde sıkıntı çıkarsa ne yapacaksın dedi .... ağlamaklı oldum ....

Hepsi kabulüm biraz da o yüzden doğuma kadar rahat olayım kafasındayım sanırım. Yani öğrendiğinde kararın aldırmak olacaksa tabi ki yaptır ama senin de örnek verdiğin gibi yanılma payları olabiliyo

İnşallah Allah in izniyle olmayacak kötü olanı düşünme lütfen bizim de çocuklarımız sağlıklı Bi şekilde dünyaya gelecekler. Allah onları bize verdiyse Bı sebebi var. Seneye bu zamanlar başka şeyler konuşuyor olucaz emin ol. Diş i çıkıyor uyumuyor ateşleniyor diycez. Böyle güzel şeyler düşün

ben de 35 yaş, tam sınırdayım. kesinlikle yaptıracağım. ailelerimizde genetik bozukluk olan yok ama ne olur ne olmaz. valla ben zaten bu tür testleri mecburi biliyordum, olmadığını yeni öğrendim...

Canım karından usg de biraz farklılık olabiliyomuş bebişler daha yeterince büyük olmadığı için ve net olmadığı için oluyor. Hatta geçen hafta benim doktorumda karından üç gün eksik söylemişti sonra dediki sen şimdi bunu takarsın ben bi vajinal ölçüyüm tam olsun dedi vajinal ölçüden tam günü gününe çıktı. O yüzden ona çok takılıp stres olma

bir oh cektim bakmıyorum hiçbir yere

Daha çok erken degil mi zaten ? Ben 20. Haftadan önce birsey almam diye düşünüyorum .... ama internetten bakıyorum bol bol motive ediyor o ayrı
Bi konu da fikrine ihtiyacım var bu gün Protestan iğne yapıldıktan sonra iğne yeri çok fazla kanadı şimdi de karnım ağrıyor doktor problem yok dedi ama aklım takıldı yaa

Bi konu da fikrine ihtiyacım var bu gün Protestan iğne yapıldıktan sonra iğne yeri çok fazla kanadı şimdi de karnım ağrıyor doktor problem yok dedi ama aklım takıldı yaa
Karın bölgesine mi yapmıştın? Kan sulandırıcı kullanıyor muydun?

Yok kalçadan yaptırdım kan sulandırıcı kullanıyorum evet ama kasıklarım ağrıyor şehir dışındayım tedirginim
Progestanla alakası yoktur agrının canım merak etme , kanama da kan sulandırıcının etkisi ama ona yapacak birsey yok ((( hepsi bebekleri korumak için ..... Ağrıya gelince ; benim hala oluyor bel agrısı kasık agrısı... herhalde gebelik boyunca da ara ara olacak .... ama normalde hissettiğin agrılardan çok şiddetliyse yakınlardaki bir devlet hastanesine gidebilirsin belki için rahat etmesi icin ?

Arkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu

Gittim canım elimden gelse doktorun odasında yatıcam ama hala kanama alanı bitmedi
Eğer bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa içini ferah tut canım dinlenerek geçer bendede kanama olduğu için baya araştırdım kanaması olup sağlıklı doğum yapan bi çok kişi var

Arkadaşlar bu haftaki doktor kontrolünde kadın doğumcu estrofem i kesmemi söyledi ama Bn tüp bebek doktorunu aradığımda istemedi sizlerde nasıl oldu
Benim doktorum kalp atışı görüldüğünde kestirdi .... bazı doktorlar sanırım tüm ilaçları 10. Haftaya kadar kullandırtıyor belli bir standart yok sanırım .... ben de su Progestan fitilden bıktım .... sok sok nereye kadar kokusu bıraktığı his akıntısı va hoşuma gitmiyor ....

Merhaba kızlar,hepinizin bebisleri hayırlı olsun,bende tüp bebekle hamileyim çok şükür,inanılmaz bulantım oluyor günde iki kere falanda istifra ediyorum doktorum bulantı hapı yazdı henüz başlamadım ama çevremdeki herkes içsen bile ise yaramaz diyorlar,aranızda bulantı hapı kullanıp faydasını gören var mi? Ya da başka önerisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…