Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Çok sevindim :) testler icin çağırılmak benim için level atlamak :) birinci trimester virajını dönmüş gibisiniz :) darısı kalanlarımızın başına 😃
Bu kontrolünüzde sizi de çağırırlar artık 2-3 hafta sonrası için hiç merak etmeyin güzel olacak herşey :) ben sürecin başından beri olumlu düşünmeye dikkat ediyorum lütfen siz de öyle yapın. Hatta transfer oldum odama geldim, içeriye girince eşime direkt “Biz geldik” dedim:) tabi olumsuz olma ihtimali olduğunu hep biliyordum ona da hazırdım. Ne demişler güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır.. iyi düşünelim iyi olsun.

Ya bi de arkadaşlar bir şey soracağım. galiba bulaşık makinesinde elektrik kaçağı vardı bugün azıcık elektrik çarpar gibi oldu parmağımı, böyle ısırılmış gibi oldu yani. Bişey olmamıştır dimi bebişe?

Merhaba arkadaslar, cuma gunu test gunumdu beta degerim 97 cikti, 5.gun embriyosuydu.. ancak bugun agrim ve kanama var:KK43: yarin tekrar kan verecegim, ama yasayanlar bilir mutlaka kimyasal gebelik mi geciriyorum acaba:KK43:
Takibini yap.
Her ihtimal olabilir ancak zamanla belli olur.

Kizlar merhaba ben keseyu gorunce doktorum estrofemi biraktirdi fakt tup bebek doktorum degil o il disinda ve ulasamiyorum. Fakat estrofemi biraktiktan sonra crinone jel hep siyah geldi persembeden bugune kadar. Basina boyle birsey gelen varmi korkmalimiyim. Ama lekelenme falan yok tek crinone jel siyah

Gunaydinlar bugün 8+5 olduk Allah nasip ederse pazartesi kontrolumuz var ama dunden beri bel agrim başladı sizde de agri oluyor mu

İlk takip kontrolüne gittik hafta sonu. Doktorumuzla tanıştık. Çok şükür normal seyrindeymiş gidişat:nazar: 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şimdi yeni bir endişeli bekleyiş. Rabbim miniklerimizi korusun

Gunaydinlar bugün 8+5 olduk Allah nasip ederse pazartesi kontrolumuz var ama dunden beri bel agrim başladı sizde de agri oluyor mu
Bulantı , bel agrısı , kasık agrısı , lekelenme hepsi oluyor .... ama iyiye veya kötüye yormamak lazım , haftaya Pazartesi mi kontrol ?

Bulantı , bel agrısı , kasık agrısı , lekelenme hepsi oluyor .... ama iyiye veya kötüye yormamak lazım , haftaya Pazartesi mi kontrol ?

İlk takip kontrolüne gittik hafta sonu. Doktorumuzla tanıştık. Çok şükür normal seyrindeymiş gidişat:nazar: 2 hafta sonra tekrar çağırdı. Şimdi yeni bir endişeli bekleyiş. Rabbim miniklerimizi korusun
Süper ! Sizin adınıza çok sevindim , 2 hafta sonrası icin birsey istedi mi veya sunu yapacağım bunu yapacağım dedi mi ? Süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum ....

Süper ! Sizin adınıza çok sevindim , 2 hafta sonrası icin birsey istedi mi veya sunu yapacağım bunu yapacağım dedi mi ? Süreç nasıl ilerliyor merak ediyorum ....
Teşekkür ederim darısı başınıza. ilaçlarda biraz değişiklik yaptı. Istediği tahliller vardı. Normal hayatınıza devam edin dedi. Özellikle sormuştum dinlenerek mi geçireyim diye bu süreyi. Sanırım iki hafta sonrada ikili test ve ayrıntılı ultrason için gün verir

Teşekkür ederim darısı başınıza. ilaçlarda biraz değişiklik yaptı. Istediği tahliller vardı. Normal hayatınıza devam edin dedi. Özellikle sormuştum dinlenerek mi geçireyim diye bu süreyi. Sanırım iki hafta sonrada ikili test ve ayrıntılı ultrason için gün verir
Amin 🙏🏻 İkiz mi tek mi ? Neden özellikle dinlenmeyi sordunuz ? Bir sıkıntı var mıydı?

Amin 🙏🏻 İkiz mi tek mi ? Neden özellikle dinlenmeyi sordunuz ? Bir sıkıntı var mıydı?
Tek konulmuştu. Çevre baskısı yüzünden sordum eşimde duysun istedim. Ne zaman biraz dışarıya çıksam dikkat et, çok ayakta kalma, yürüme diye söylüyordu yakınlarım. Sağ olsun onlarda iyi niyetli ama bende endişe ediyordum tabii. Doktor daha çok enfeksiyon üzerinde durdu. Istemedikleri bir durum. Kontrol ettir dedi ara ara.

Allah daim etsin insallah bu güzel haberlerini 😊
Suan nekadarliksin ne gibi belirtilerin var doktorun ilaclarina nasil devam ettirdi

Allah daim etsin insallah bu güzel haberlerini 😊
Suan nekadarliksin ne gibi belirtilerin var doktorun ilaclarina nasil devam ettirdi
Amin canım hepimizinkini. Çok belirtim kalmadı aslında. Göğüs ağrısı vardı baştan ama ilaçların etkisiydi sanırım. Arada hafif bulantım ve mide ekşimesi oluyor. 8+5 oldu bugün. Tüp bebek doktorum estrofemi azaltarak kestirmişti zaten. Şimdiki doktorumda jel yerine iğneye geçti. Bir hapım var ona devam. Ayrıca kan sulandırıcı ve folic asit var kullandığım

Bende simdilik hic bulantı kusma yok sadece hafif göğüs hassasiyeti var okadar ama dun bel agrim oldu
Evet haftaya pazartesi insallah hersey yolundadir 😊
İçin rahat etmiyorsa bu hafta git kontrole ? Doktoruna açıp belim çok agrıyor normalde agrımıyordu gibi birsey desen hayır gelme demez diye düşünüyorum

Amin canım hepimizinkini. Çok belirtim kalmadı aslında. Göğüs ağrısı vardı baştan ama ilaçların etkisiydi sanırım. Arada hafif bulantım ve mide ekşimesi oluyor. 8+5 oldu bugün. Tüp bebek doktorum estrofemi azaltarak kestirmişti zaten. Şimdiki doktorumda jel yerine iğneye geçti. Bir hapım var ona devam. Ayrıca kan sulandırıcı ve folic asit var kullandığım
Ayni benimde 8+5 bugün 😊
Benimde kontrolüm pazartesi kalp atisini duyduktan 3 hafta sonra cagirdi o yuzden aşırı heycanliyim
Bakalım bizde neler degisicek ya da devam edecek

İçin rahat etmiyorsa bu hafta git kontrole ? Doktoruna açıp belim çok agrıyor normalde agrımıyordu gibi birsey desen hayır gelme demez diye düşünüyorum
Aklima gelmedi degil tabi bana kalsa bugün gidecektim ama esim izin vermedi biraz akisina birak diye nezaman cagirdiysa ozaman git bence diye bende oyle yapicam galiba 🙄

X