Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Arkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Çok geçmiş olsun canım dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersin Allah ım sabır versin herseyin hayırlısını diliyoruz ama üzülmemek insanın elinde değil 😔😔

Çok geçmiş olsun canım dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik elde edersin Allah ım sabır versin herseyin hayırlısını diliyoruz ama üzülmemek insanın elinde değil 😔😔
Amin arkadaşım çok sağol 🙏 üzülmemek imkansız tabi, hayırlısı böyleymiş demeye başladım napayım

Bu kadar kötü haber aldıktan sonra benden güzel bi haber vereyim bari size de biraz içimiz ferahlasın. Bugün itibariyle normal gebelik takiplerine başladık inş. Bebeğimin boyutunu ölçtü doktorum, tam 8 haftalık. Sat’a göre de uyumlu. Gayet güzel sağlıklı görünüyor dedi ve 3 hafta sonra 2li taramaya çağırdı. İnşallah kötü bir haber almadan sonuna kadar gideriz kalan ekiple 🥰 Tabiki kötü haber alanları da en kısa zamanda aramıza bekliyoruz tekrardan gebe olarak inşallah 🤰
Çok sevindim :) testler icin çağırılmak benim için level atlamak :) birinci trimester virajını dönmüş gibisiniz :) darısı kalanlarımızın başına 😃

Ben ilk denememde sonuç kimyasal olunca yıkılmıştım. İkincide negatif sonucu aldım hemen bi ay sonra o zaman ben de kimseyi görmek bir daha dememek bile istemeniştim. Doktorumun isteği ile hemen ikinci ayda tekrar denedim ve sonuç pozitif oldu, bugünlere geldik. Sanırım buraya kadar gelebilmek de önemli diye düşünüyorum ve iki olumsuz sonuçtan sonra kabulleniyor insan. Çünkü hiç olmaması çok daha korkunçtu en azından bana öyle gelmişti. İnşallah sen ikinci kez bunu yaşamayacaksın 🙏 er ya da geç mutlu son olacak dediğin gibi.
Sonucta bunu başarabildiğinizi gördünüz ; bana da kadındogumcular demişlerdi en azından hamile kalabildiğini gördün diye .... biraz daha sabır .... sanki bu süreç bize anneliğin sabrını öğretiyor daha önce de yazmıştım .... güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum .....

Sonucta bunu başarabildiğinizi gördünüz ; bana da kadındogumcular demişlerdi en azından hamile kalabildiğini gördün diye .... biraz daha sabır .... sanki bu süreç bize anneliğin sabrını öğretiyor daha önce de yazmıştım .... güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum .....
İnşallah arkadaşım, duamız isteğimiz bu 🙏

Kızlar merhaba giremiyorum pek buraya arada girdikçe yazmaya çalışıyorum dün yine hastanede tedavi gördüm bulantı kusma için. Tahlil yapıldı 1 hafta içinde 3.kere falan hastaneye yattım bu hafta her birinde 2 şer serum iğneler ve bir sürü tahlil yapıldı. Dün ilk defa crp yüksek çıktı yarın kendı tüp bebek doktoruma gidicem inşallah kötü bir haber değildir.

Benim en baştan beri çok çok az kahverengi lekelenme oluyor ama çok az .... geçen yıl çok büyük bir kanama geçirmiştim(hatta 1 degil 3 defa-sonuncusu aşırı fazlaydı ona rağmen düşmemişti 2 hafta sonrasında geri kaldığını söylediler ve sonunda ilaçla düşürmüştüm)-aslında kanama geçirip çok sağlıklı gebelik geçiren de oluyor kanama geçirmeyip bir bulgu olmadan kaybeden de .... Fairytale2 Fairytale2 dedigi gibi ne yazık ki matematiği yok bu işin :KK43:(((( yani kontrol edilebilir bir süreç degil :KK43: %50-50:KK43: ....
bu seferinde dediğim gibi lekeler vardı geçen Cumartesi tek seferlik bordo şeklinde bir peçete kadar oldu , Salı günü gittiğimde ikisinin de kalp atışını gördü ama biri daha geride .... son 2 gündür karnım agrıyor ama farklı bir agrı.... bugün ilk defa bütün gün dışarıdaydım (oturdum ama) bunu yapmam gerekiyordu çünkü Salı kontrol sonrası işe dönmeyi düşünüyordum ; kendimi denemem gerekiyordu ama cesaretim kırıldı çünkü lekelenme arttı biraz karın agrısı da (bir sıkıntı olmasın diye bütün gebelik yatmam mı gerekiyor anlamadım :KK43:() .... Salı’yı bekliyorum yine .... Salı 8+1 olacak ....
Her gün sende benim gibi elin yüreğinde bekliyorsun galiba benim de Salı kontrolüm var günler geçmiyor sinirden herşeyi parçalamak istiyorum sürekli yatmaktan da sıkıldım ne yapıcam ne edicem şaştım kaldım imkanım olsa da kalp atışını dinleye dinleye gezsem 😭😭

Her gün sende benim gibi elin yüreğinde bekliyorsun galiba benim de Salı kontrolüm var günler geçmiyor sinirden herşeyi parçalamak istiyorum sürekli yatmaktan da sıkıldım ne yapıcam ne edicem şaştım kaldım imkanım olsa da kalp atışını dinleye dinleye gezsem 😭😭
Biraz öyle ..... bunun birsey çözmediğini, bir işe yaramadığını da biliyorum ama evde yatmaktan psikolojim bozuldu .... bilinmezlik insanı yoruyor tabiki .... ama iyi düşünmeye çalışıyorum .... bu aralar mide bulantısından su içemiyorum mesela .... su içemedigim zaman lekelenmem artıyor , herseyi birseylere bağlar oldum.... evde de kitap okumak gibi işle alakalı şeyler yapmak gibi yararlı şeyler yapamıyorum arkadasım kendini strese sokma dedi ama mesela bugün rekor kırdım ..... dün 1 gibi yatmıştım , 11 gibi uyandım , eşim sağolsun kahvaltıyı hazırladı , kahvaltı sonrası onun yanında koltukta 1de uyumuşum yine 4.30a kadar ..... normal degil yani .... telefonumu kapatıyorum kimseyle konuşmamak için :KK43:

Kızlar merhaba giremiyorum pek buraya arada girdikçe yazmaya çalışıyorum dün yine hastanede tedavi gördüm bulantı kusma için. Tahlil yapıldı 1 hafta içinde 3.kere falan hastaneye yattım bu hafta her birinde 2 şer serum iğneler ve bir sürü tahlil yapıldı. Dün ilk defa crp yüksek çıktı yarın kendı tüp bebek doktoruma gidicem inşallah kötü bir haber değildir.
Geçmiş olsun tekrar .... benim de mide bulantım çok kötü ama kusamıyorum yani ben zehirlensem bile son dakikaya kadar kusabilen bir insan degilim , kendi kendime de yapamıyorum .... ama artık bu bulantı yiyememeye ve su içememeye neden olmaya başladı :KK43:((( hastaneye gitsem birsey yaparlar mı acaba .... çok kötüyüm çünkü .... midem bulanmasın diye devamlı uyuyorum ....
crp ye canınız sıkılmasın , basit bir enfeksiyon olabilir ....

Merhabalar . Crinone jel kullanan arkadaşlar , bu ilaç için rapor çıkartılabilir mi acaba ? Bir bilgisi olan var mı ? Bir de estrofemi kullanmaya ne zamana kadar devam ediyoruz ?

Merhaba arkadaslar, cuma gunu test gunumdu beta degerim 97 cikti, 5.gun embriyosuydu.. ancak bugun agrim ve kanama var:KK43: yarin tekrar kan verecegim, ama yasayanlar bilir mutlaka kimyasal gebelik mi geciriyorum acaba:KK43:

• Üzgünüm
Reactions: H M
Geçmiş olsun tekrar .... benim de mide bulantım çok kötü ama kusamıyorum yani ben zehirlensem bile son dakikaya kadar kusabilen bir insan degilim , kendi kendime de yapamıyorum .... ama artık bu bulantı yiyememeye ve su içememeye neden olmaya başladı :KK43:((( hastaneye gitsem birsey yaparlar mı acaba .... çok kötüyüm çünkü .... midem bulanmasın diye devamlı uyuyorum ....
crp ye canınız sıkılmasın , basit bir enfeksiyon olabilir ....
Hemen tedavi ediyorlar gıdın bence serum tedavisi ve ılac tedavisi yapıyorlar cok rahatlıyor insan ıştahı acılıyor hastanedeyken Bı kac Gune ben tekrar bunaltıyla gıttım ama bunyeden farkedıyor sanırım

Merhabalar . Crinone jel kullanan arkadaşlar , bu ilaç için rapor çıkartılabilir mi acaba ? Bir bilgisi olan var mı ? Bir de estrofemi kullanmaya ne zamana kadar devam ediyoruz ?
Reçete ile veriyorlar olsa doktor soyledı estrofem benım ve jel benım ayın 13 unde bitıyor kullanma işi. Yarın yine doktora gıdıcem bakalım ne dıcekler yine

Hemen tedavi ediyorlar gıdın bence serum tedavisi ve ılac tedavisi yapıyorlar cok rahatlıyor insan ıştahı acılıyor hastanedeyken Bı kac Gune ben tekrar bunaltıyla gıttım ama bunyeden farkedıyor sanırım
Evde kendime damaryolu takmaya çalıştım ama o kadar susuz kalmışım ki damarlar boştu :KK43:(((( hastaneye gidip taktırdık şimdi .... 👍🏻 Teşekkür ederim 😊

Vitaminleri şimdilik alıyorum meyve peynir vs ; asıl mide bulantısı icin eşim de çok ısrar etti birsey yaptıralım diye ... ben Nuh diyip peygamber demeyen bir insanım :KK43:((( ilk 10 hafta ilaç kullanmayacağım dedim .... ya deli misin mide icin ilaç kullanmayan gebe var mı diyor .... en son suna karar kıldık.... Salı arkadaşıma gittiğimde ne önerirse onu alacağım .... Salı’ya kadar insallah içerde kuruyup gitmezler 🙄:KK43: evde seruma devam edeceğim ....

Biraz öyle ..... bunun birsey çözmediğini, bir işe yaramadığını da biliyorum ama evde yatmaktan psikolojim bozuldu .... bilinmezlik insanı yoruyor tabiki .... ama iyi düşünmeye çalışıyorum .... bu aralar mide bulantısından su içemiyorum mesela .... su içemedigim zaman lekelenmem artıyor , herseyi birseylere bağlar oldum.... evde de kitap okumak gibi işle alakalı şeyler yapmak gibi yararlı şeyler yapamıyorum arkadasım kendini strese sokma dedi ama mesela bugün rekor kırdım ..... dün 1 gibi yatmıştım , 11 gibi uyandım , eşim sağolsun kahvaltıyı hazırladı , kahvaltı sonrası onun yanında koltukta 1de uyumuşum yine 4.30a kadar ..... normal degil yani .... telefonumu kapatıyorum kimseyle konuşmamak için :KK43:
Biz de son kanamadan sonra kadın tuttuk artık hiç iş yapmıyorum ama dediğin gibi sıkıntıdan patladım oldum sürekli kafamda kuruyorum kalbi atıyor mu acaba diye korkudan daha bi çöp bişey alamadım çok üzülüyorum o duruma ayrıca ve anladığım kadarıyla bu risk de hiç geçmeyecek 😞😞

Biz de son kanamadan sonra kadın tuttuk artık hiç iş yapmıyorum ama dediğin gibi sıkıntıdan patladım oldum sürekli kafamda kuruyorum kalbi atıyor mu acaba diye korkudan daha bi çöp bişey alamadım çok üzülüyorum o duruma ayrıca ve anladığım kadarıyla bu risk de hiç geçmeyecek 😞😞
Birsey alamadım derken bebek için mi ?

X