- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.101
Ben 1 kere gittim kontrole 10.gundeCanım ultrason kağıdında
1 D 17 mm
2 D 11 mm
3 D 9.5 mm yazıyor
7mm idi rahim.
Sen kacnci gun gittin kontrole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 kere gittim kontrole 10.gundeCanım ultrason kağıdında
1 D 17 mm
2 D 11 mm
3 D 9.5 mm yazıyor
Kalp atışını duyamadığımız günden 10 gün sonra gittim, ama düşük dün gerçekleşti 4 gündür lekelenme gibi kanama vardı ama dün çok büyük parcalar geldi kanama 4 saat hiç durmadı sonra tekrar lekelenme sekline döndüBen 1 kere gittim kontrole 10.gunde
7mm idi rahim.
Sen kacnci gun gittin kontrole?
E hemen gitmezki canim normal olmus oyle gozukmesi. Yavas yavas duser. Kanaman arttar parca ciktikca azalir rahatlarsinKalp atışını duyamadığımız günden 10 gün sonra gittim, ama düşük dün gerçekleşti 4 gündür lekelenme gibi kanama vardı ama dün çok büyük parcalar geldi kanama 4 saat hiç durmadı sonra tekrar lekelenme sekline döndü
Gecmis olsun canım Allah yardimcin olsun bundan sonraki islemlerindeArkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Insaallah canim inşaallah cok sagol rahatladımE hemen gitmezki canim normal olmus oyle gozukmesi. Yavas yavas duser. Kanaman arttar parca ciktikca azalir rahatlarsin
Benim en baştan beri çok çok az kahverengi lekelenme oluyor ama çok az .... geçen yıl çok büyük bir kanama geçirmiştim(hatta 1 degil 3 defa-sonuncusu aşırı fazlaydı ona rağmen düşmemişti 2 hafta sonrasında geri kaldığını söylediler ve sonunda ilaçla düşürmüştüm)-aslında kanama geçirip çok sağlıklı gebelik geçiren de oluyor kanama geçirmeyip bir bulgu olmadan kaybeden de .... Fairytale2 dedigi gibi ne yazık ki matematiği yok bu işin (((( yani kontrol edilebilir bir süreç degil %50-50 ....Öyle yaptım hiç kalkmadan yatıyorum sizinde kanamanız vardı dimi nasıl bebekleriniz?
Herkesin sureci farkli..Benim en baştan beri çok çok az kahverengi lekelenme oluyor ama çok az .... geçen yıl çok büyük bir kanama geçirmiştim(hatta 1 degil 3 defa-sonuncusu aşırı fazlaydı ona rağmen düşmemişti 2 hafta sonrasında geri kaldığını söylediler ve sonunda ilaçla düşürmüştüm)-aslında kanama geçirip çok sağlıklı gebelik geçiren de oluyor kanama geçirmeyip bir bulgu olmadan kaybeden de .... Fairytale2 dedigi gibi ne yazık ki matematiği yok bu işin (((( yani kontrol edilebilir bir süreç degil %50-50 ....
bu seferinde dediğim gibi lekeler vardı geçen Cumartesi tek seferlik bordo şeklinde bir peçete kadar oldu , Salı günü gittiğimde ikisinin de kalp atışını gördü ama biri daha geride .... son 2 gündür karnım agrıyor ama farklı bir agrı.... bugün ilk defa bütün gün dışarıdaydım (oturdum ama) bunu yapmam gerekiyordu çünkü Salı kontrol sonrası işe dönmeyi düşünüyordum ; kendimi denemem gerekiyordu ama cesaretim kırıldı çünkü lekelenme arttı biraz karın agrısı da (bir sıkıntı olmasın diye bütün gebelik yatmam mı gerekiyor anlamadım () .... Salı’yı bekliyorum yine .... Salı 8+1 olacak ....
Gecmis olsun canım Allah yardimcin olsun bundan sonraki islemlerindeArkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Benimde kırmızı kanamam kesildi ama her lavaboya girsiğimde değişik şeyler kan pıhtıları filan geliyo acaba düşüyo mu anlamıyorum. Gerçi doktor bebek büyümüş düşük olsa parça gelir dedi ama offff offf bu pazartesi nasıl olcak bilmiyorum benimde şu an 7+2 de inşallah gelenler eski kan pıhtıları filandırBenim en baştan beri çok çok az kahverengi lekelenme oluyor ama çok az .... geçen yıl çok büyük bir kanama geçirmiştim(hatta 1 degil 3 defa-sonuncusu aşırı fazlaydı ona rağmen düşmemişti 2 hafta sonrasında geri kaldığını söylediler ve sonunda ilaçla düşürmüştüm)-aslında kanama geçirip çok sağlıklı gebelik geçiren de oluyor kanama geçirmeyip bir bulgu olmadan kaybeden de .... Fairytale2 dedigi gibi ne yazık ki matematiği yok bu işin (((( yani kontrol edilebilir bir süreç degil %50-50 ....
bu seferinde dediğim gibi lekeler vardı geçen Cumartesi tek seferlik bordo şeklinde bir peçete kadar oldu , Salı günü gittiğimde ikisinin de kalp atışını gördü ama biri daha geride .... son 2 gündür karnım agrıyor ama farklı bir agrı.... bugün ilk defa bütün gün dışarıdaydım (oturdum ama) bunu yapmam gerekiyordu çünkü Salı kontrol sonrası işe dönmeyi düşünüyordum ; kendimi denemem gerekiyordu ama cesaretim kırıldı çünkü lekelenme arttı biraz karın agrısı da (bir sıkıntı olmasın diye bütün gebelik yatmam mı gerekiyor anlamadım () .... Salı’yı bekliyorum yine .... Salı 8+1 olacak ....
Çok çok sağol, umarım bi daha yaşamayızGecmis olsun canım Allah yardimcin olsun bundan sonraki islemlerinde
Allahim hayırlısı nasip etsin insallah
Benim de bugün 8+3’tü. Sen de şimdiden canını çok sıkma, işe gitme bi ay daha yeter ki olumlu ilerlesin. Her ne kadar olumsuzluklar var gibi görünse de hiç belli olmuyor bu iş biliyosun bende hiç olumsuzluk yoktu ona rağmen sonuç bu.Benim en baştan beri çok çok az kahverengi lekelenme oluyor ama çok az .... geçen yıl çok büyük bir kanama geçirmiştim(hatta 1 degil 3 defa-sonuncusu aşırı fazlaydı ona rağmen düşmemişti 2 hafta sonrasında geri kaldığını söylediler ve sonunda ilaçla düşürmüştüm)-aslında kanama geçirip çok sağlıklı gebelik geçiren de oluyor kanama geçirmeyip bir bulgu olmadan kaybeden de .... Fairytale2 dedigi gibi ne yazık ki matematiği yok bu işin (((( yani kontrol edilebilir bir süreç degil %50-50 ....
Bebeğin büyümesi , kalbin atması bunlar iyi şeyler , bunlara tutun, kötüleri düşünme .... kanama kesildiği zaman gelen hemen kesilmiyor içeride biriken varsa eski pıhtı şeklinde gelebiliyor korkma iyi düşün....Benimde kırmızı kanamam kesildi ama her lavaboya girsiğimde değişik şeyler kan pıhtıları filan geliyo acaba düşüyo mu anlamıyorum. Gerçi doktor bebek büyümüş düşük olsa parça gelir dedi ama offff offf bu pazartesi nasıl olcak bilmiyorum benimde şu an 7+2 de inşallah gelenler eski kan pıhtıları filandır
Sağol canım teşekkürlerBebeğin büyümesi , kalbin atması bunlar iyi şeyler , bunlara tutun, kötüleri düşünme .... kanama kesildiği zaman gelen hemen kesilmiyor içeride biriken varsa eski pıhtı şeklinde gelebiliyor korkma iyi düşün....
Ben bunu geçen yıl şöyle yaşamıştım ; herşeyi mükemmel yaptım hersey iyi herseye dikkat ettim nasıl olur dedim bir ara bayağı kafayı çizdim 1 hafta kimseyle konuşmadım (siz hepiniz daha olgun karşıladınız-kimse benim gibi olmasın insallah).... kaderi , alınyazısını kontrol edemediğimizi unutmuşum ..... bu sene daha sakin olmaya çalışıyorum (sakin halim bu evet) ..... herşeyi kadere bırakmaya çalışıyorum hiçbirsey bizim kontrolümüzde degil çünkü..... (kendimi ve herkesi suçlamıştım o zaman).... herşeyin bir zamanı var hepimiz için.... hepimizin bu süreçler sonunda iyi sonuçlara ulaşacağına inanıyorum Er ya da geç.....Benim de bugün 8+3’tü. Sen de şimdiden canını çok sıkma, işe gitme bi ay daha yeter ki olumlu ilerlesin. Her ne kadar olumsuzluklar var gibi görünse de hiç belli olmuyor bu iş biliyosun bende hiç olumsuzluk yoktu ona rağmen sonuç bu.
Amin canım insallahÇok çok sağol, umarım bi daha yaşamayız
Rabbim sabır versin. Çok zor gerçekten. Evet hepimiz biliyoruz 10 haftaya kadar her an herşeyin olabileceğini ama insan üzülür gönül bu. Yine de kendinizi çok harap etmeyin vardır bi hayır illa ki..İnşallah.. gerçekten zor, neyse ki bu haftaların çok riskli olduğunu biliyordum da ne kadar üzülsem de çok büyük bi şok yaşamadım. Düşükten sonra Yaşadıklarınızı yaşayacağım sanırım
Ben ilk denememde sonuç kimyasal olunca yıkılmıştım. İkincide negatif sonucu aldım hemen bi ay sonra o zaman ben de kimseyi görmek bir daha dememek bile istemeniştim. Doktorumun isteği ile hemen ikinci ayda tekrar denedim ve sonuç pozitif oldu, bugünlere geldik. Sanırım buraya kadar gelebilmek de önemli diye düşünüyorum ve iki olumsuz sonuçtan sonra kabulleniyor insan. Çünkü hiç olmaması çok daha korkunçtu en azından bana öyle gelmişti. İnşallah sen ikinci kez bunu yaşamayacaksın er ya da geç mutlu son olacak dediğin gibi.Ben bunu geçen yıl şöyle yaşamıştım ; herşeyi mükemmel yaptım hersey iyi herseye dikkat ettim nasıl olur dedim bir ara bayağı kafayı çizdim 1 hafta kimseyle konuşmadım (siz hepiniz daha olgun karşıladınız-kimse benim gibi olmasın insallah).... kaderi , alınyazısını kontrol edemediğimizi unutmuşum ..... bu sene daha sakin olmaya çalışıyorum (sakin halim bu evet) ..... herşeyi kadere bırakmaya çalışıyorum hiçbirsey bizim kontrolümüzde degil çünkü..... (kendimi ve herkesi suçlamıştım o zaman).... herşeyin bir zamanı var hepimiz için.... hepimizin bu süreçler sonunda iyi sonuçlara ulaşacağına inanıyorum Er ya da geç.....
Cironone jel, climara forte bant ve folik iod. Belirti hiç olmadı sanki. Hamile kaldığımda ne varsa aynıları sürüyor, belirtiye bakarak asla anlaşılmaz yani. Sadece geçen hafta modum çok düşmüştü, aşırı temkinli düşünmeye konuşmaya başlamıştım, belki tesadüftür bilemem, bunun dışında bi belirti fark etmedim.Amin canım insallah
Neler kullaniodun canim sen ilac olarak ve belirtilerin neydi
Benimde göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok haftaya pazartesi kontrolum var Allah nasip ederse 2 hafta once duymustuk kalp atışınıCironone jel, climara forte bant ve folik iod. Belirti hiç olmadı sanki. Hamile kaldığımda ne varsa aynıları sürüyor, belirtiye bakarak asla anlaşılmaz yani. Sadece geçen hafta modum çok düşmüştü, aşırı temkinli düşünmeye konuşmaya başlamıştım, belki tesadüftür bilemem, bunun dışında bi belirti fark etmedim.