Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inş ikizleriniKızlar selam, iki kesemizin bugun kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir ay sonra kontrole çağırıldık. Hepimize güzel haberler inşallah
Geçmiş olsun, bana tüp bebek doktorum duphalac ya da osmolak içebilirsin dedi ama bana verdikleri vitamin (adı Vinalac) içinde probiyotik de var, dolayısıyla ben bu sefer çok rahat ettim, hatta duphalac filan içmedim hiç..herkese merhaba ,
Sizlerde kabızlık problemi oldu mu benim cumartesi tüp bebek doktorumla randevum vardı çok şükür her şey yolunda kabızlık problemim için ilaç vermedi işte kayısı , erik lifli yiyecekler vs.bunları tüket dedi de bende pek işe yapamadı yoğunluktan dolayı takibimi onlar yapamayacak.bende kendime doktor araştırıyorum.Yanlız o zamana kadar bu sorun beni mahveder dün gece şişkinlikten uyuyamadım size verilen bir ilaç oldu mu yada çözümü nasıl buldunuz. benim durum çok vahimmm 4 . gün :)
Harika haber çok sevindim , Allah tamamına erdirsin ....Kızlar selam, iki kesemizin bugun kalp atışlarını duyduk. Çok şükür bir ay sonra kontrole çağırıldık. Hepimize güzel haberler inşallah
teşekkürler cevabınız için duphalac aldırıyorum şimdi bu sitede bir çok bayan aynısını kullanmış inşallah bende de işe yarar .incir ve kuru kayısı ağacı çıkacak içimde :)Geçmiş olsun, bana tüp bebek doktorum duphalac ya da osmolak içebilirsin dedi ama bana verdikleri vitamin (adı Vinalac) içinde probiyotik de var, dolayısıyla ben bu sefer çok rahat ettim, hatta duphalac filan içmedim hiç..
aklınızda olsun
Uzum Pekmezi kabizliga iyi geliyor diyolar canim bide kabak cekirdegi ve gün kurusu ye canimherkese merhaba ,
Sizlerde kabızlık problemi oldu mu benim cumartesi tüp bebek doktorumla randevum vardı çok şükür her şey yolunda kabızlık problemim için ilaç vermedi işte kayısı , erik lifli yiyecekler vs.bunları tüket dedi de bende pek işe yapamadı yoğunluktan dolayı takibimi onlar yapamayacak.bende kendime doktor araştırıyorum.Yanlız o zamana kadar bu sorun beni mahveder dün gece şişkinlikten uyuyamadım size verilen bir ilaç oldu mu yada çözümü nasıl buldunuz. benim durum çok vahimmm 4 . gün :)
Fetal dna testinin bende daha iyi olduğunu ve önerildiğini duydum.. diğer testte oranlar tam net olmadığı için insanı tedirgin ediyomuş biraz farklı çıksa.. ne kadar ki acaba pahalı oluptaselamlar herkese, ben de bugün başka bir doktora gebelik takibine başladım fakat beni 1 ay sonrasına çağırdı. test için de fetal dna testi önerdi fakat biraz pahalı ve sigorta karşılamıyormuş... yani amniyosentez sıvısını çektirmekten daha iyi, sadece kan veriyorsun ve %99 doğru sonuç veriyormuş; değer her şekilde ücretine diye düşündük...
tek takıldığım konu 1 ay sonra kontrole çağırması oldu süre baya uzun geldi. alıştık her hafta, iki haftada bir çocuğumuzu görmeye... bir bahane bulup iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
Kan testi verdinmiMerhaba Bugun 9ncu gunum pozitifi gordum fakat hugun bol soganli kisir yedim zarari olurmuu
Evet 174 duKan testi verdinmi
Bak masallah. Düstu diye endiseleniyordun :)Evet 174 du
Süper hayırlı olsunMerhaba Bugun 9ncu gunum pozitifi gordum fakat hugun bol soganli kisir yedim zarari olurmuu
Bence tam tersi :) sevinin kritik evreyi geçtiğinize :)))) beni insallah 1 ay sonrasına çağırırlar bir dahaki sefere ..... insan hep iyi olduklarını bilmek istiyor amaselamlar herkese, ben de bugün başka bir doktora gebelik takibine başladım fakat beni 1 ay sonrasına çağırdı. test için de fetal dna testi önerdi fakat biraz pahalı ve sigorta karşılamıyormuş... yani amniyosentez sıvısını çektirmekten daha iyi, sadece kan veriyorsun ve %99 doğru sonuç veriyormuş; değer her şekilde ücretine diye düşündük...
tek takıldığım konu 1 ay sonra kontrole çağırması oldu süre baya uzun geldi. alıştık her hafta, iki haftada bir çocuğumuzu görmeye... bir bahane bulup iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum
3000 tl civarı diye biliyorum .... bir sıkıntı daha var doğruysa eğer birkaç yerde okudum ikizlerde sıkıntı olabiliyormuş yanlış sonuc ....Fetal dna testinin bende daha iyi olduğunu ve önerildiğini duydum.. diğer testte oranlar tam net olmadığı için insanı tedirgin ediyomuş biraz farklı çıksa.. ne kadar ki acaba pahalı olupta
selamlar herkese, ben de bugün başka bir doktora gebelik takibine başladım fakat beni 1 ay sonrasına çağırdı. test için de fetal dna testi önerdi fakat biraz pahalı ve sigorta karşılamıyormuş... yani amniyosentez sıvısını çektirmekten daha iyi, sadece kan veriyorsun ve %99 doğru sonuç veriyormuş; değer her şekilde ücretine diye düşündük...
Merhaba yanlış anlamayın lütfen meraktan soruyorum. Anne karnındaki bebeğin Bir rahatsızlığı var ise aldırmak dışında müdahale edilebiliyormu?yoksa bu testler sadece down ya da genetik rahatsızlıklarımı tespit etmek içinmi. İkiz olduğu için testlerin güvenilirliği hakkında sorular var kafamda benimde.Test yapan merkezin kendi numarasını verdi hastaneyi araya sokma komisyon alır hiç buradan başvurma dedi. Sanırım şirketler oluşmuş bu konuda duyduğum kadarıyla, piyasa var yani. Hala ikna olmuş sayılmam ama bir yanımda anne karnında tedavi edilecek durumunda erken teşhisi için yaptır diyor.
Allah razi olsun cnm. Rabbim sanada tez zamanda kucaginda gostersnBak masallah. Düstu diye endiseleniyordun :)
Gayet guzel cikmis. Hayirli olsun insallah Rabbim saglikla nasip etsin