Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kizlar bende tutunma kanamasi olmustu transferin ilk ve 2nci gunu .

Bugun transferin 7 gunu kasiklarim agrio ve yone kahverengi akinti gelmis cok korkuyorum ( bu arada idrarda pozitif ))

Kizlar bende tutunma kanamasi olmustu transferin ilk ve 2nci gunu .

Bugun transferin 7 gunu kasiklarim agrio ve yone kahverengi akinti gelmis cok korkuyorum ( bu arada idrarda pozitif ))
Merhaba benim de transferin 7. Günü kahverengi lekelerim olmuştu hatta 1-2 saat içinde kırmızıya dönmüştü hemen doktora gittik kan tahlilinde pozitif olduğunu görünce pruloton depot diye bi iğne vurdu. Kanama ve lekeler hemen kesilmişti. İsterseniz bi doktorunuzla görüşün

Merhaba benim de transferin 7. Günü kahverengi lekelerim olmuştu hatta 1-2 saat içinde kırmızıya dönmüştü hemen doktora gittik kan tahlilinde pozitif olduğunu görünce pruloton depot diye bi iğne vurdu. Kanama ve lekeler hemen kesilmişti. İsterseniz bi doktorunuzla görüşün
Yolasam tiksinirmisiniz 3 hafif leke ?
Kirmizi dgl

Eklentiler

• IMG-20200125-WA0003.jpeg
    IMG-20200125-WA0003.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 32
Bende dün baya yoğun bir kanama yaşadım kızlar Hastaneye koştum hemen kalbi atıyodu iğne vuruldum döndüm bi gün boyuncada sürdü yeni yeni kesilmeye başladı hatta ara ara pıhtılar düştü şimdi yüreğim ağzımda bekliyorum. Neden oluyo yaşıyomu düştümü allak bullak oldum çok üzgünüm moralim sıfır

Bende dün baya yoğun bir kanama yaşadım kızlar Hastaneye koştum hemen kalbi atıyodu iğne vuruldum döndüm bi gün boyuncada sürdü yeni yeni kesilmeye başladı hatta ara ara pıhtılar düştü şimdi yüreğim ağzımda bekliyorum. Neden oluyo yaşıyomu düştümü allak bullak oldum çok üzgünüm moralim sıfır
Geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış bu şekilde kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok kişi var dinlen bol bol ayaklarını uzat bir de jel veya iğne kullanıyor muydun

Geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış bu şekilde kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok kişi var dinlen bol bol ayaklarını uzat bir de jel veya iğne kullanıyor muydun
Evet canım sürekli progesteron kullanıyordum ama şimdi hergün iğne vuruluyorum..çok endişeliyim kanamanın nerden olduğuda gözükmüyor henüz hiç kalkmadan yatıyorum

Değerlerimi takip ettik 2 katı artış oldu kanama ve lekede durdu çok şükür şuan 6+2 keseyi gördük kalp atışı için salı randevum var inşallah hepimizinki sağlıkla ilerler🤲 Buarada sana tavsiyem çok ayakta kalma olabildiğinde ayaklarını uzatıp otur
Allah razi olsun rabbim kucagnda gostersn

Ben dayanilmaz agrilar cektim kurtaj olmadim suan sonlandi 2 gun once zaten.
Ben artik yaza yapicam. Rahim kendini iyice toparlasin.
Canım benim doktorum da kendiliginden düşsün dedi dün çok yoğun kanamam oldu ve büyük parçalar geldi düştü sanmıştım bugun doktora gittim parça kalmış dedi ilaç verdi şuan agridan kıvranıyorum ama kanamam çok yok senin nasıl oldu dayanamiyorum resmen

Bende agrida var

Canım benim doktorum da kendiliginden düşsün dedi dün çok yoğun kanamam oldu ve büyük parçalar geldi düştü sanmıştım bugun doktora gittim parça kalmış dedi ilaç verdi şuan agridan kıvranıyorum ama kanamam çok yok senin nasıl oldu dayanamiyorum resmen
Benm cok kanamam oldu
7 gun boyunca.. ve hergün agrilar cektim..
Her cektiğimde parca geldi.. 10.gun bitti.
Kucük buyuk.. yani olsa ağrim olurdu yine
Cok sukur gecti.
Sut buhari yapicam 1 kac gune..
O ici iyi temizliyor. Sanada tavsiye ederim.
Doktora gozuktum ben birsey yok dedi.
Senim nerden anladi?
Kendiini cok sicak tut. Sakin uşutme kesinlikle üşutme agrilarin coģalir
Terlesende sicak tut ayaklarini belini.
Bide parol icebilirsin.
Ben bazen cok wc de bekledim terler icinde.
Parca parca dusurmek cok zor.
Buyuk olsa bi anda cikar gider ama kucuk olunca herbir parcasi ayri geliyor.
Agrilarin olunca battaniyeye sarip kendini ayaklarini uzat ve yat.
Gecince bolbol yurü. Kolaylasiyor oyle.

Son düzenleme:
Bugün ard arda haberleri verdik ama maalesef bende kontrol den geldim 8+3 um ama 6+2 de kalmış geçen haftaki kontrol den bu zamana kadar hiç büyümemiş yani nasip pazartesi kürtaj dedi doktorum inşallah o zamana kadar düşerde kalan parça var mı diye muayene olurum sadece insan gerçekten öğrendikten sonra bı an once bitsin istiyor... önceden yaşamış olsam da...

X