- 3 Nisan 2019
- 66
- 83
Çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin.Arkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm. Rabbim sabrını versin.Arkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Çok geçmiş olsun üzüldüm, inşallah tekrar hamile kalıp sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınızArkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Merhaba benim de transferin 7. Günü kahverengi lekelerim olmuştu hatta 1-2 saat içinde kırmızıya dönmüştü hemen doktora gittik kan tahlilinde pozitif olduğunu görünce pruloton depot diye bi iğne vurdu. Kanama ve lekeler hemen kesilmişti. İsterseniz bi doktorunuzla görüşünKizlar bende tutunma kanamasi olmustu transferin ilk ve 2nci gunu .
Bugun transferin 7 gunu kasiklarim agrio ve yone kahverengi akinti gelmis cok korkuyorum ( bu arada idrarda pozitif ))
Yolasam tiksinirmisiniz 3 hafif leke ?Merhaba benim de transferin 7. Günü kahverengi lekelerim olmuştu hatta 1-2 saat içinde kırmızıya dönmüştü hemen doktora gittik kan tahlilinde pozitif olduğunu görünce pruloton depot diye bi iğne vurdu. Kanama ve lekeler hemen kesilmişti. İsterseniz bi doktorunuzla görüşün
Kırmızı değilse sorun yok derler ama takipte olmanda fayda varYolasam tiksinirmisiniz 3 hafif leke ?
Kirmizi dgl
Kırmızı değilse sorun yok derler ama takipte olmanda fayda var
Çok üzüldüm Allah sabır versinArkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Sende bile sorun olmadi dimiBenimki daha fazlaydı ve kırmızıya dönmüştü senin leke çok azmış
Değerlerimi takip ettik 2 katı artış oldu kanama ve lekede durdu çok şükür şuan 6+2 keseyi gördük kalp atışı için salı randevum var inşallah hepimizinki sağlıkla ilerler Buarada sana tavsiyem çok ayakta kalma olabildiğinde ayaklarını uzatıp oturSende bile sorun olmadi dimi
Geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış bu şekilde kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok kişi var dinlen bol bol ayaklarını uzat bir de jel veya iğne kullanıyor muydunBende dün baya yoğun bir kanama yaşadım kızlar Hastaneye koştum hemen kalbi atıyodu iğne vuruldum döndüm bi gün boyuncada sürdü yeni yeni kesilmeye başladı hatta ara ara pıhtılar düştü şimdi yüreğim ağzımda bekliyorum. Neden oluyo yaşıyomu düştümü allak bullak oldum çok üzgünüm moralim sıfır
Evet canım sürekli progesteron kullanıyordum ama şimdi hergün iğne vuruluyorum..çok endişeliyim kanamanın nerden olduğuda gözükmüyor henüz hiç kalkmadan yatıyorumGeçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış bu şekilde kanama yaşayıp sağlıkla ilerleyen çok kişi var dinlen bol bol ayaklarını uzat bir de jel veya iğne kullanıyor muydun
Allah razi olsun rabbim kucagnda gostersnDeğerlerimi takip ettik 2 katı artış oldu kanama ve lekede durdu çok şükür şuan 6+2 keseyi gördük kalp atışı için salı randevum var inşallah hepimizinki sağlıkla ilerler Buarada sana tavsiyem çok ayakta kalma olabildiğinde ayaklarını uzatıp otur
Canım benim doktorum da kendiliginden düşsün dedi dün çok yoğun kanamam oldu ve büyük parçalar geldi düştü sanmıştım bugun doktora gittim parça kalmış dedi ilaç verdi şuan agridan kıvranıyorum ama kanamam çok yok senin nasıl oldu dayanamiyorum resmenBen dayanilmaz agrilar cektim kurtaj olmadim suan sonlandi 2 gun once zaten.
Ben artik yaza yapicam. Rahim kendini iyice toparlasin.
Bende agrida varBende dün baya yoğun bir kanama yaşadım kızlar Hastaneye koştum hemen kalbi atıyodu iğne vuruldum döndüm bi gün boyuncada sürdü yeni yeni kesilmeye başladı hatta ara ara pıhtılar düştü şimdi yüreğim ağzımda bekliyorum. Neden oluyo yaşıyomu düştümü allak bullak oldum çok üzgünüm moralim sıfır
Benm cok kanamam olduCanım benim doktorum da kendiliginden düşsün dedi dün çok yoğun kanamam oldu ve büyük parçalar geldi düştü sanmıştım bugun doktora gittim parça kalmış dedi ilaç verdi şuan agridan kıvranıyorum ama kanamam çok yok senin nasıl oldu dayanamiyorum resmen