Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.benim kusma yok ama sürekli bulantı hali var normalde acayip iştahlı bir insanım ama tatlıyı bile zar zor yiyorum :) gerçi şikayetçi değilim sağlıkla kucağımıza alalım unutulur bunların hepsi :emir_bebek:
Aynen yeterki saglıklı olsunlar o bulantı halının sonunda oldu bana da. Fazla kusarsan aklında olsun gunde 2 veya 3 kereyı gecerse git hemen kadın dogumcuya

Ben kendi adıma söz vermiştim “kalp atışı durunca uygulama indiricem” diye. İndirdim bugün banu çifçininkini. Her şey güzel olacak inşallah geçen gün SIR diye bir belgesel izledim Netflix’de tavsiye ederim. Çok etkilendim. Olumluyu düşünelim anın keyfini çıkaralım.
Arkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef

Arkadaşlar dr kontrolüm vardı çok kötü sonuç, benim bebişimin de kalbi durmuş 7. Hafta gibi maalesef
Yaaa çok üzüldüm neden kaynaklanıyor ki ben keseyi gördüm ama kalp atışı için 4 Şubat'ta çağırdı çok korkuyorum ya Rabbim sabır versin hakkımızda hayırlısı sen hiç duymusmuydun kalp atışını

Yaaa çok üzüldüm neden kaynaklanıyor ki ben keseyi gördüm ama kalp atışı için 4 Şubat'ta çağırdı çok korkuyorum ya Rabbim sabır versin hakkımızda hayırlısı sen hiç duymusmuydun kalp atışını
Kalbi atıyordu 6+4 günlükken kontrole gitmiştim her şey güzeldi maalesef 7. Haftayı geçince durmuş kalbi. Bizim elimizde olan bi şey değil tabi kromozomlar yine, yaşamla uyum sağlayamıyormuş embriyo sağlıksız gelişince de yaşatmıyormuş vücut

Merhaba arkadaşlar 3 gün embriyo transferinin 11.gününde 167 çıktı.sizce kese ne zaman gözükür
Doktorun on gün sonrasına çağırırmadi mi? Genelde pozif aldıktan on gün sonra çağırıyorlar.Bu arada maşallah cabjm degerin guzel artmış sağlıkla sihhatle kucağına al inşallah

Kalbi atıyordu 6+4 günlükken kontrole gitmiştim her şey güzeldi maalesef 7. Haftayı geçince durmuş kalbi. Bizim elimizde olan bi şey değil tabi kromozomlar yine, yaşamla uyum sağlayamıyormuş embriyo sağlıksız gelişince de yaşatmıyormuş vücut
Çok geçmiş olsun,o duyguyu o hayal kırıklığıni ve üzüntüyü çok iyi bilirim daha önce benim de başıma gelmişti aynı haftalarda kalbi durmustu,Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah 😔

Çok geçmiş olsun,o duyguyu o hayal kırıklığıni ve üzüntüyü çok iyi bilirim daha önce benim de başıma gelmişti aynı haftalarda kalbi durmustu,Allah'ım bir daha yaşatmasın inşallah 😔
İnşallah.. gerçekten zor, neyse ki bu haftaların çok riskli olduğunu biliyordum da ne kadar üzülsem de çok büyük bi şok yaşamadım. Düşükten sonra Yaşadıklarınızı yaşayacağım sanırım 😞

İnşallah.. gerçekten zor, neyse ki bu haftaların çok riskli olduğunu biliyordum da ne kadar üzülsem de çok büyük bi şok yaşamadım. Düşükten sonra Yaşadıklarınızı yaşayacağım sanırım 😞
Aralik ayinda pozitif alanlardanim.
2 kese gormustuk sonra düşük yaptim.
Ilkte anlamiyor hissizleşiyorsunuz ama sonra bi bosluk olusuyor yinede hayata devam ediliyor tabi.
Gecmis olsun Rabbim gonlunuze ferahlik versin

Gercekten cok uzuldum gecmis olsun 😥Herhangi bi değişiklik farkettiniz mi kendinizde

Ilkte anlamiyor hissizleşiyorsunuz ama sonra bi bosluk olusuyor yinede hayata devam ediliyor tabi.
Sana da çok geçmiş olsun, bir daha denemek için sürenin geçmesini bekliyosun sanırım. Umarım bi daha yaşamayız

Gercekten cok uzuldum gecmis olsun 😥Herhangi bi değişiklik farkettiniz mi kendinizde
Çok sağol, olumsuz bi belirtim olmadı aksine iştahım açıldı midem biraz bulanmaya başladı falan, hiç hissettirmeyebiliyormuş zaten benimki de öyle oldu. Belki birkaç gün sonra daha sağlıklı düşünüp belirti tespit edebilirim ama şu an hiç bi şey düşünemiyorum

Son düzenleme:
Kizlar hazırlıksız hapsurdugumda sağ kasığımda bıçak batıyor gibi bi acı oluyor sonra geçiyor sizce nedeni ne olabilir dru arayıp sorcaktim ki bı baktım mesai bitmiş

Sana da çok geçmiş olsun, bir daha denemek için sürenin geçmesini bekliyosun sanırım. Umarım bi daha yaşamayız
Ben dayanilmaz agrilar cektim kurtaj olmadim suan sonlandi 2 gun once zaten.
Ben artik yaza yapicam. Rahim kendini iyice toparlasin.

Aynen öyle, bende geçen sene ikizleri 10 haftalık kalbi durdu , düşük yaptım. İnsan riskli olduğunu biliyor da, yine de öyle işte.. Allah ferahlık versin gönlümüze, sağlıkla kucaklarımıza aldırsın .

Aynen öyle, bende geçen sene ikizleri 10 haftalık kalbi durdu , düşük yaptım. İnsan riskli olduğunu biliyor da, yine de öyle işte.. Allah ferahlık versin gönlümüze, sağlıkla kucaklarımıza aldırsın .
Düşundümde aslinda sorun oluşturacak embriyonun erkenden gelişminin durmasi daha olumlu sanirim.
Zaten 3 aylik surec ayiklama dönemi tabiki. Bu risk herkeste var Rabbim hepimize kolaylik versin... insallah sizin oldumu suan?

X