Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Hanimlar ben bugun gittim dr.a kese büyümüs ama bebek yok haftaya gel kesinlesir dedi dr.m 7+1 dedi son adet tarihime gore boyle bidurum yasayip sonra bebegi ve kalbi goren oldumu?
Nası yok canım o bebeğin olduğuna dair bi uzantı oluyo ya o var mı peki ?

Hanimlar ben bugun gittim dr.a kese büyümüs ama bebek yok haftaya gel kesinlesir dedi dr.m 7+1 dedi son adet tarihime gore boyle bidurum yasayip sonra bebegi ve kalbi goren oldumu?
Merve kendi doktoruna mı gittin, biliyorsun bana da öyle dediler baştan, hatta beta hcg 7774 dü, bebeği göremedi, dış gebelik olabilir dedi.
Sonraki hafta gittiğimde gördü minicik. Hemen panik yapma , inşallah hayırlı mutlu haberler verirsin bize.

Olctunmu nereden.biliosun. ve ne belirtiler yasadin
Ölçtüm tabiki her sabah kalktığımda ateşimi ölçtüm. Çünkü sürekli belirti arıyordum. Ama hiç bir belirti hissetmedim. Sadece transferi takip eden ilk üç gün hafif hafif ağrım oldu alt karın ve kasık bölgemde. Onun dışında ilk beta hcg den 2 yada üç gün önce şeffaf su gibi bir akıntım oldu ve hala devam ediyor. Başkada hiç bir şey olmadı 🤗🤗

Merve kendi doktoruna mı gittin, biliyorsun bana da öyle dediler baştan, hatta beta hcg 7774 dü, bebeği göremedi, dış gebelik olabilir dedi.
Sonraki hafta gittiğimde gördü minicik. Hemen panik yapma , inşallah hayırlı mutlu haberler verirsin bize.
İnsallah tesekr edetimnben birazda dr.un ultrsnun eski oldugunu gordum tamam kalbi atmayo.olabilri ama makinanin eskiligindende gormedigini dusunuyorum.tek umudum o şuan bir hafta sonrangidince gorcz bakalm

Merhaba evet. Artık son çare doktora gittim o da tedaviye aldı zaten gunde 2 veya daha fazla kusma olursa tedavi baslatılırmıs bende de fazlası olunca serum tedavisi yaptı 2 gun kaldım hastanede her 10 Gune 2 hafta ya tekrarlar gelirsin dedı hem de bebegımın kalp atısını duydum gununden once çok şükür. Bugun hiç bulantı çekmedim
ay çok sevindim her şeyin yolunda olmasına.benim kusma yok ama sürekli bulantı hali var normalde acayip iştahlı bir insanım ama tatlıyı bile zar zor yiyorum :) gerçi şikayetçi değilim sağlıkla kucağımıza alalım unutulur bunların hepsi :emir_bebek:

Grup bir canlansın ya !!!!! Haftaya çoğumuzun yine kontrolleri var!
!
311D2BC4-BE09-482F-95AD-E8FE89673371.jpeg

Şöyle bir foto buldum hep bakıyorum 😬😬😬 eşim de ben de kara gözlü siyah saçlıyız (eşim ela diyebiliriz çok zorlarsak) .... bizden bu çocuğun çıkma olasılığı ne kadar acaba 😂😂😂
Dipnot: her zaman duam (hepimiz için) önce sağlıklı olmaları....

Yeni bir topik açsak mı? “Tüp bebek hamilelik süreci” diye acaba.
Ben kendi adıma hala “Topik açacak kadar” emin olamıyorum ..... söyle bir 10. Haftaya ulaşsam kendi adıma... hala elim gitmiyor su beğendiğim uygulamayı tekrar indirmeye .... yarın kuzenim gelecek şehir dışından sayesinde evin dışına çıkmış olurum insallah.... bizimkiler karşı çıkıyorlar ama Salı işbaşı yapmak istiyorum evde oturmak insanı depresyona sokuyor acayip tembelleştim .... açarsanız damlarım ama o ayrı 😬😬

Ben kendi adıma hala “Topik açacak kadar” emin olamıyorum ..... söyle bir 10. Haftaya ulaşsam kendi adıma... hala elim gitmiyor su beğendiğim uygulamayı tekrar indirmeye .... yarın kuzenim gelecek şehir dışından sayesinde evin dışına çıkmış olurum insallah.... bizimkiler karşı çıkıyorlar ama Salı işbaşı yapmak istiyorum evde oturmak insanı depresyona sokuyor acayip tembelleştim .... açarsanız damlarım ama o ayrı 😬😬
Ben işe devam ediyorum ama daha rahat Almanya’da iş tabii, kendime güvenemiyorum aynen.
Yani uygulama indirsem mi diyorum sonrada diyorum ki daha çok ufak hele bi 10-12 hafta olsun, sonra inşallah diyorum.
Uygulamalar neydi beğendiğiniz ??

Mutlu Anne; hem bebeğin gelişimini gösteriyordu hem de o haftalarda nelere dikkat etmek gerektiğini , hangi testlerin yapıldığını , bebek için alışveriş (geçen sefer 6 haftalıkken bunlara bakıyordum🙄) , orda da forumlar konular vardı..... bayagı dolu doluydu ....

Ben kendi adıma söz vermiştim “kalp atışı durunca uygulama indiricem” diye. İndirdim bugün banu çifçininkini. Her şey güzel olacak inşallah geçen gün SIR diye bir belgesel izledim Netflix’de tavsiye ederim. Çok etkilendim. Olumluyu düşünelim anın keyfini çıkaralım.

Geçen babam yüklersen bana da yükle tekrar dedi 😂 çünkü halası teyzesi büyükbabası babası diye seçebiliyorsun uygulamanın girişinde .... x’in annesi diye açılıyor uygulama ....

Ben kendi adıma söz vermiştim “kalp atışı durunca uygulama indiricem” diye. İndirdim bugün banu çifçininkini. Her şey güzel olacak inşallah geçen gün SIR diye bir belgesel izledim Netflix’de tavsiye ederim. Çok etkilendim. Olumluyu düşünelim anın keyfini çıkaralım.
SIR konusu neydi? Cumartesi-Pazar evdeyiz kahvaltı dısında .... maratona başlayabiliriz 😬

SIR konusu neydi? Cumartesi-Pazar evdeyiz kahvaltı dısında .... maratona başlayabiliriz 😬
Olumlu düşünmek, dünyanın enerjiden oluştuğu, o nedenle ne enerji yayarsak bize dönüp gelen şeyin o olacağı ile ilgili. Kuantum, psikoloji, ünlü düşünürlerin fikirleri falan anlatılmış. Morala ihtiyacımız olduğu için iyi geldi 😃

X