Mrb,başınız sağolsun,Allah yardımcınız olsun,tüp bebek süreci sabır gerektiren bir süreç, yaşı m ileri olmasına rağmen cesaret edemedim,dilerim bu sefer sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bebeğiniziMerhaba arkadaşlar tüp bebek yapıp hem 1. Sinde hem 2. Denemesinde tutanlar var mı .benim ilk deneme tuttu iki 6. Günlük blast emriyo transfer edildi bir tanesi tuttu 5 aylık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim maalesef doğal yollarla biraz bekliycez ama iki tane daha embriyom var iki denemesinde de tutanlar var mı
3 denemem oldu üçüde pozitif olduMerhaba arkadaşlar tüp bebek yapıp hem 1. Sinde hem 2. Denemesinde tutanlar var mı .benim ilk deneme tuttu iki 6. Günlük blast emriyo transfer edildi bir tanesi tuttu 5 aylık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim maalesef doğal yollarla biraz bekliycez ama iki tane daha embriyom var iki denemesinde de tutanlar var mı
Ay canım kader arkadaşım Allah'a hamd olsun bebeğin güç verir sana Allahım bir daha o acıyı yasatmasin sebep neydi erken doğum için .bende şuan iki enriyoyu mu almalıyım tek mı almalıyım ikiz çocuk riskli yine erken doğarsa diye ödüm kopuyor napcagimi bilmiyorumAllah bidaha yaşatmasın cnm
Benim ilki tutu ama. Bende 21.haftada erken doğum. Yaptım bebeği kaybettim. 2.denemem de tutu 28.sinci haftada oğlum doğdu şuan 19 aylık teyzesi. Bitane 5.gun kardeş embriyo bekliyor ama çok korkuyorum. Yine erken olursa diye.
Ne guz maşallah3 denemem oldu üçüde pozitif oldu
Ay canım kader arkadaşım Allah'a hamd olsun bebeğin güç verir sana Allahım bir daha o acıyı yasatmasin sebep neydi erken doğum için .bende şuan iki enriyoyu mu almalıyım tek mı almalıyım ikiz çocuk riskli yine erken doğarsa diye ödüm kopuyor napcagimi bilmiyorum
Şuan memlekete geldim bizde sorun ne bende bilmiyorum adetin 21 günü Progesteron hormonu yüksek çıkıyor diye transferin bir yıl ertelendi sonra oldu şimdi memleketteyim 2bucuk ay sonra gidicem Gebze'ye Maslak Acıbadem de tedavi görüyorum inşallah doğal yolla olur yoksa 6 ay beklemeyi düşünüyorum ben 7 yıl pco diye bildim sorunu bu doktorlar PCO yok diyor esimde morfolojisi %3 mikroçip yapıldı sebepsiz yaniÇocuk isteyip daha ağır basıyor inan korkmak faydasız bence biz çok güçlüyüz. Tüp bebek tedavisi ÖYLE basit değil. Bi kere oldu die tabiiki tekrar öyle olacak diye bir şey yok. Doktorun neyi. Uygun görürse öyle olsun. Benim. 3denemem oldu toplamda hepsinde 2tane embriyo konuldu. Son. Denemede 3embiro konulcakti ama. Doktor bitane kardeş embriyo kenarda beklesin dedi.
Bidaha ne zaman başlıyorsun?? Bizimki erkek infertilitesi yüzünden ya. Sizin??
Şuan memlekete geldim bizde sorun ne bende bilmiyorum adetin 21 günü Progesteron hormonu yüksek çıkıyor diye transferin bir yıl ertelendi sonra oldu şimdi memleketteyim 2bucuk ay sonra gidicem Gebze'ye Maslak Acıbadem de tedavi görüyorum inşallah doğal yolla olur yoksa 6 ay beklemeyi düşünüyorum ben 7 yıl pco diye bildim sorunu bu doktorlar PCO yok diyor esimde morfolojisi %3 mikroçip yapıldı sebepsiz yani
Yavaş ama yinede 6. Güne kadar dayanması olumlu .benim iki tane transfer oldu teki tuttu 5 aylık enfeksiyodan erken doğum oldu pozitif düşün rahim kalınlığı iyiyse herşey güzel olur inşaallah6.gün embriyosu blast benim de 2 tane var. Fakat 6.gün olması kafamı karıştırıyor, bi tık yavaş bunlar çünkü. Başka var mı 6.gün embriyo transferi olan?
Amin canım benim Allah razı olsun senin erken doğan oğlunda bir sıkıntı yoktur inşallah erken doğum fobisi oldu resmen bendeHayırlısıyla kucağına al sende meleğini inşallah
Teşekkür ederim, inşallah benim de tutar. Rabbim size de tekrar sağlıklı bi gebelik nasip etsinYavaş ama yinede 6. Güne kadar dayanması olumlu .benim iki tane transfer oldu teki tuttu 5 aylık enfeksiyodan erken doğum oldu pozitif düşün rahim kalınlığı iyiyse herşey güzel olur inşaallah
Amin canım benim Allah razı olsun senin erken doğan oğlunda bir sıkıntı yoktur inşallah erken doğum fobisi oldu resmen bende
Merak etme en yakın zamanda yetişecek yaşıtlarına rabbim sağlıklı uzun ömür versinBöyle düşünmen gayet normal cnm. Yinede beterin beteri var çok şükür hamile kalabiliyorsun mesela..
Gelişmemiz geriden geliyor cnm boy olarak iyiyiz de zayıf benim. Oğlum mesela en alt sınır 19aylik bebekler için 11 kilo benim ki 9kilo mesela.
Yinede. ALLAH'A şükür ben 7 sene bekledim 3 tedavim oldu ve bir de kaybım var..
Merak etme en yakın zamanda yetişecek yaşıtlarına rabbim sağlıklı uzun ömür versin
6.gün embriyosu blast benim de 2 tane var. Fakat 6.gün olması kafamı karıştırıyor, bi tık yavaş bunlar çünkü. Başka var mı 6.gün embriyo transferi olan?
Yaa hadi hayırlısı. İnşallah pozitif sonucunuzu duyarız burdanMerhaba ben varım. Transferimin 6.günü bugün. Orta kaliteli tek embriyo transfer edildi. Ben pek umutlu değilim ama doktorum çok umutlu. Gebelik vaad etmese ne dondururduk ne de transfer ederdik diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?