Tüp Bebek iğneleri

Valla biliyor musunuz bende böyle acayip enerjik mutluyum böyle kahkaha atma isteği hatta eşime dedim bu ilaçlar kafa yaptı herhalde bende diye ama dediğiniz şeyleri 2 aşılamam da yaşadım ben hep ağlıyor dum mutsuzdum kötü hissediyordum tüp bebek kafası çok farklı geldi ama çünkü buna kendi isteğimle başladım tamam dedim ben artık yapıcam bunu o yüzden engelleyemediğim bir enerjim var yada farkında olmadan stresimi bu şekilde yansıtıyorum

Çok şükür geçti canım. Doğum yaptım bebeklerim 19 aylık oldular rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah Allah sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah bizlerede nasip olsun

Belki de. Yaşadığımız durum üstüne hormon yüklemeleri psikolojimizi alt üst ediyor. Sebep neyse de enerjik hissediyorsan ne kadar güzel. Ben de o günleri görecekmiyim bakayım

Belki de. Yaşadığımız durum üstüne hormon yüklemeleri psikolojimizi alt üst ediyor. Sebep neyse de enerjik hissediyorsan ne kadar güzel. Ben de o günleri görecekmiyim bakayım
İnan her âdet olduğumda ağlardım 2019 dan beri doktor Lara git gel ilaçlar iğneler hsg vs vs çok yıpratmıştı beni o psikoloji ile de aşılama larınolunva geçen şubatla Mayıs'ta oldum aşılamlarıda çok kötüydüm hele negatif leri alınca perişan olmuştum ama dediğim gibi bu sürece severek isteyerek başladım o yüzden üzüntü den ziyade heyecan duyuyorum daha çok ama bu korkmamı engellemiyor yine de motivasyonunu yükselt çünkü sonuçları güzel olucak inşallah

İnşallah inşallahh. Hepimiz için güzel sonuçlar olsunn

Ya bir şey soracağım ben iğneleri 6 gündür kullanıyorum. Aşırı bi iştah artışım oldu hep yemek istiyorum aynı zamanda yedikçe de midem bulanıyor. İğneler böyle etki yapabilir mi

Ya bir şey soracağım ben iğneleri 6 gündür kullanıyorum. Aşırı bi iştah artışım oldu hep yemek istiyorum aynı zamanda yedikçe de midem bulanıyor. İğneler böyle etki yapabilir mi
Yapabilir canım iştah artırıyor gerçek ten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…