• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyyy Sağlık Bakanı

Annelikyolu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
243
92
13
Eyyy Sağlık Bakanı! Şu açıklamayı iğnelerin acısını çekerken okudum. Aile bütçemizi zorlayarak yaptırdığımız tüp Bebek tedavisi devam ederken okudum. Eşimle birlikte negatif olduğunu gözyaşlarıyla öğrendiğimiz sonucun üzerine okudum. Bir sağlık bakanı düşünün ki kendi ülkesinde yer alan sorunlardan habersiz. Sadece bu siteye baksa kaç tane kişi var tüp bebek yaptıran onun deyimiyle “aile” olmayan çalışan!

Yazık, çok yazık! Şu açıklama ne kadar yaralayıcı, dışlayıcı…

Madem biz aile değiliz yapsana Tüp bebeği bedava! İlaçları yapsana bedava ! Neden milyarlar döküyoruz biz bu tedaviye neden ?

#sağlıkbakanlığı #KemalMemişoğlu

Eklentiler

• IMG_1502.webp
    IMG_1502.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 46
4 senelik evliyim, yaklasik 3 senenin sonunda tedaviyle hamile kalabildim, bir gun bile aile degilmisiz gibi hissetmedim esimle.. Bu ayristirici, otekilestirici tavirdan asla vazgecmiyorlar. Gecen hafta da koca koca adamlar nasil dogurmamiz gerektigini beyan ediyorlardi hatirlayin… Allah bunlara akil fikir versin,belli ki yok

4 senelik evliyim, yaklasik 3 senenin sonunda tedaviyle hamile kalabildim, bir gun bile aile degilmisiz gibi hissetmedim esimle.. Bu ayristirici, otekilestirici tavirdan asla vazgecmiyorlar. Gecen hafta da koca koca adamlar nasil dogurmamiz gerektigini beyan ediyorlardi hatirlayin… Allah bunlara akil fikir versin,belli ki yok
demek ki bunların çocuğu olmasa eşini boşayacak. Bu açıklamadan bu çıkıyor.

Elinde veriler olan bir bakan nasıl bu kadar inanarak boş konuşuyor anlam veremiyorum. Açıklamayı görünce gerçekten çıldırdım.

Aile kavramı nettir kafanıza göre yeni ifadeler kuramazsınız. Üff keşke hepiniz gitseniz ya bıktık valla her şeyimize karışılmasından. Akıl yok fikri var

demek ki bunların çocuğu olmasa eşini boşayacak. Bu açıklamadan bu çıkıyor.

Elinde veriler olan bir bakan nasıl bu kadar inanarak boş konuşuyor anlam veremiyorum. Açıklamayı görünce gerçekten çıldırdım.
Bu zihniyetin ulkeye bakan olmasinin tartisilmasi lazim esas da iste… tr burasi 🥲

Back
X