- 21 Temmuz 2015
- 132
- 69
- 32
bende iki aşılama yaptim bünyamin beyde olmadi sali gunu yine gidicem ama adetimin 7 gunu olacak nasıl olacak bilmiyorum en azindan rapor işlemlerini halledeyim dedm ama bilmiyom nasil olcaakPardon tüpe yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iki aşılama yaptim bünyamin beyde olmadi sali gunu yine gidicem ama adetimin 7 gunu olacak nasıl olacak bilmiyorum en azindan rapor işlemlerini halledeyim dedm ama bilmiyom nasil olcaakPardon tüpe yani
O zaman gelecek adete kalır diye düşünüyorum rapor alırsan çok iyi olur maliyeti düşer baya.biz 7.500 vericez ilaç ve hastaneye öyle dedi Bünyamin bey inşallah hayırlısı olur canımbende iki aşılama yaptim bünyamin beyde olmadi sali gunu yine gidicem ama adetimin 7 gunu olacak nasıl olacak bilmiyorum en azindan rapor işlemlerini halledeyim dedm ama bilmiyom nasil olcaak
rapor cikartma işlemini merak ediyorum acaba tum bolumlere muayene falan gerekli mi nasil cikiyor nasıl oluyor hic kimsede yazmadi kaldim oyleceO zaman gelecek adete kalır diye düşünüyorum rapor alırsan çok iyi olur maliyeti düşer baya.biz 7.500 vericez ilaç ve hastaneye öyle dedi Bünyamin bey inşallah hayırlısı olur canım
Hımm anladım canım eğer şartlar tamamsa doktor onay verirse hemen çıkıyo diye biliyorum hatta birisi Erzurum da bi günde çıkarmış yeterki Dr onaylasın canım.bilgisi olan o kadar çok kişi var ki ne yazıkki kimse yazmıyorrapor cikartma işlemini merak ediyorum acaba tum bolumlere muayene falan gerekli mi nasil cikiyor nasıl oluyor hic kimsede yazmadi kaldim oylece
Bakalim artik sali gunu gidicem rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda minnoslarimiza kavusalim artik sen erzurumda mi oturuyonHımm anladım canım eğer şartlar tamamsa doktor onay verirse hemen çıkıyo diye biliyorum hatta birisi Erzurum da bi günde çıkarmış yeterki Dr onaylasın canım.bilgisi olan o kadar çok kişi var ki ne yazıkki kimse yazmıyor
İnşallah canım bende ayın 27 si gibi gelicem.ben Iğdır dan geliyorum canım keşke Erzurum da olsaydımBakalim artik sali gunu gidicem rabbim hepimizin yardimcisi olsun tez zamanda minnoslarimiza kavusalim artik sen erzurumda mi oturuyon
Iğdır da epey mesafe kac yillik evliliginiz?İnşallah canım bende ayın 27 si gibi gelicem.ben Iğdır dan geliyorum canım keşke Erzurum da olsaydım
Evet 5 saat mesafe var maalesef ki.2. Senem hemen hemen evliliğimin.senin kaç senelik Erzurum da mı yaşıyorsunIğdır da epey mesafe kac yillik evliliginiz?
bende iki aşılama yaptim bünyamin beyde olmadi sali gunu yine gidicem ama adetimin 7 gunu olacak nasıl olacak bilmiyorum en azindan rapor işlemlerini halledeyim dedm ama bilmiyom nasil olcaak
Bende ardahandan gidiyorum bu ayin otuzunda 6 senemiz doluyoEvet 5 saat mesafe var maalesef ki.2. Senem hemen hemen evliliğimin.senin kaç senelik Erzurum da mı yaşıyorsun
randevu yok malesef direk hastaneye gidiyosun orada girişte adini yazdiriyosun sirayla cagiriyorlar bünyamin bey iyi bir doktor çok konuşkan degil ama cok sertte bir tavrı yokKızlar bende erzuruma bünyamin beye gidecem randevu alınca nasi ilgilimi
Cocuk var mı yoksa ilk mi olacak Allah nasip ederse. Cocuk yoksa rapor çıkar direk diye düşünüyorumBende ardahandan gidiyorum bu ayin otuzunda 6 senemiz doluyo
Sıra filan alınmıyo mu?randevu yok malesef direk hastaneye gidiyosun orada girişte adini yazdiriyosun sirayla cagiriyorlar bünyamin bey iyi bir doktor çok konuşkan degil ama cok sertte bir tavrı yok
ilk olucak malesef yok aslinda dort kaybim oldu ilk bos gebelikti ikincisi yedi haftalıkken dusuk oldu ucuncude iste ilk aşılama yaptim kimyasal gebelik oldu en skn gecen sene kendiliğinden hamile kaldim ancak 12 haftada bebegin kafasının sag on tarafi oluşmamıştı gebelik sonlandırıldı bu ay iste aşılama yaptim oda hastalandim benim hikayemde boyle isteCocuk var mı yoksa ilk mi olacak Allah nasip ederse. Cocuk yoksa rapor çıkar direk diye düşünüyorum
Hayır dediğim gibi doktorun muayene kapisina bir kagit asiyorlar her giden adini yazdırıyor hemsirelere sonra sirayla cagiriyorlarSıra filan alınmıyo mu?
Teşekkür ederim. Bende bi gideyim bakalım nolacak.Hayır dediğim gibi doktorun muayene kapisina bir kagit asiyorlar her giden adini yazdırıyor hemsirelere sonra sirayla cagiriyorlar
Üzülme canım benim en azından gebe kalıyorsun bak ben hiç hamile kalmadım nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum. İnşallah olur Rabbim emeklerinin karşılığını muhakkak verir.zamanı var demek ki yada bizlerin sınavı bu. Ben aşılama yapacaktım fakat vazgeçtim zaten eşimde ileri hareket 0 morfoloji sıfırla 1 arası gidip geliyo.bide şehir dışından gelicem baya masraf olacak. Tüpün şansı daha yüksek en azından.Rabbim yüzümüze baksın inşallahilk olucak malesef yok aslinda dort kaybim oldu ilk bos gebelikti ikincisi yedi haftalıkken dusuk oldu ucuncude iste ilk aşılama yaptim kimyasal gebelik oldu en skn gecen sene kendiliğinden hamile kaldim ancak 12 haftada bebegin kafasının sag on tarafi oluşmamıştı gebelik sonlandırıldı bu ay iste aşılama yaptim oda hastalandim benim hikayemde boyle iste
İlk kez gidicen galiba kaç yillik evlisin erzurumda misinTeşekkür ederim. Bende bi gideyim bakalım nolacak.
Tabi tüpün sansi daha yuksek rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah esinde herhangi bir ameliyat falan olacak miÜzülme canım benim en azından gebe kalıyorsun bak ben hiç hamile kalmadım nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum. İnşallah olur Rabbim emeklerinin karşılığını muhakkak verir.zamanı var demek ki yada bizlerin sınavı bu. Ben aşılama yapacaktım fakat vazgeçtim zaten eşimde ileri hareket 0 morfoloji sıfırla 1 arası gidip geliyo.bide şehir dışından gelicem baya masraf olacak. Tüpün şansı daha yüksek en azından.Rabbim yüzümüze baksın inşallah
Tüp bebekten sonra ameliyat olacak varikoselden.tüp tutsada tutmasada olacak çünkü ilaç artık etki etmiyo spermlere.bide kasık bölgesinde fıtık var çift taraflı.bütüb hastalıklar oraya toplanmış sanki çıldırmamak elde değil.sonra duruyorum buna şükür diyorum dünyada ne dertler var.derdi veren Rabbim dermanı da verir diyorum. En kısa zamanda bizde hamile kalırız inşallahTabi tüpün sansi daha yuksek rabbim emeklerimizin karsiligini versin insallah esinde herhangi bir ameliyat falan olacak mi