Tüp bebek için Erzurum’u mu seçmeliydim

Eem aysun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
292
353
34
Merhaba arkadaşlar,
Ben eşimin işimden dolayı Gümüşhane’de oturuyorum.
Başta sadece eşimde sorun var sanmıştık sonra tüp bebeğe Trabzon Karadeniz medikalde başladık.
Doktor benim yumurtalarımın sayısının az ve küçük olduklarını söyledi.iğne verip büyütmeye çalişti malesef büyümedi.
Ve rahmimim her tarafında miyom olduğunu söyledi tedaviyi sonlandırdı.
Bana dhea adında ilaç verip 3 ay tedavi uygulayacağını söyledi.
Rahimdeki miyomu çözmeden tedaviye devam etmek bana mantıklı gelmiyor,çünkü çocuk tutsa dahi düşüyormuş:-(
Erzurum’a araştırma hastanesine gidip
Miyomla ilgili embolizasyon ameliyatını olmak istiyorum.(bu ameliyat orda var mı bilmiyorum:-/)
Ve yoluma Erzurum’da devam etmek istiyorum,doktorum Trabzon’da hasan tahsindi.
Kendimi doktorumun yanında hiç rahat ve güvende hissetmiyorum.
Lütfen Erzurum hakkında bilgi verir misiniz?
Araştırmadaki doktorlar nasıl?
Ve Erzurum’da başka tüp bebek merkezi var mı ?

Tüp bebekte deneyimli olan arkadaşlar lütfen yardım edin:-/
Ben miyomu çözebilir miyim?
Moralim çok bozuk:-(

Erzurumda tek tüp bebek merkezi var 2 doktor var. 1.Bünyamin Börekçi ki benim canım doktorum bana uyguladığı her tedavi benim durumundakiler için en iyi tedaviymis buralardan okuduğum onu anlıyorum bu ay 2. tüp tedavim var. 2. Yakup Kumtepe hastaları onu çok sever sayar ama Bünyamin bey daha güleryüzlü. Miyom gibi ameliyatları da olduğunu gördüm. insallah hakkımızda hayırlısı olur.

Erzurumda tek tüp bebek merkezi var 2 doktor var. 1.Bünyamin Börekçi ki benim canım doktorum bana uyguladığı her tedavi benim durumundakiler için en iyi tedaviymis buralardan okuduğum onu anlıyorum bu ay 2. tüp tedavim var. 2. Yakup Kumtepe hastaları onu çok sever sayar ama Bünyamin bey daha güleryüzlü. Miyom gibi ameliyatları da olduğunu gördüm. insallah hakkımızda hayırlısı olur.

Benim ilk denemem ,ve tedaviyi sonlandırınca çok üzüldüm.:-/
Yani yaklaşık 3 bin tl gitti ve tadaviye devam etmedi yumurta toplama aşamasına geçemedik ...
Erzurum’daki hastane nerede ?
Bide tam ismi nedir?inşallah hayırlı bir evlat nasip eder allah size..

Benim de sizin gibi rezervim az ve gelişmiyor bana rapor çıktı ilk tedavim ilaçlar opu falan 1000 lira olmadı toplam. Ama yumurtalarım boş çıktı. Şimdi ikinci tedavi olacağım. Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde. Üniversiteye giden otobüs minibüslere binip polikliniklerde inin. girişin solunda uzun koridor var koridorun sonunda tekrar sola dönün yanık tedavi bölümünün içinde asansörler var 3. kata çıkın tüp bebek merkezi orada. Bu kadar ayrıntılı anlattım çünkü biz ilk gittiğimizde 1 saat sürdü bulmamız.

Hastane tarifi için çok teşekkür ederim:)
Bu kadar detay anlatacağınızı düşünmemiştim:)
Bir sorum daha olacak,kusura bakmayın çok soru sordum.
Biz rapor çıkarmak için şartlara baktık ve 3 yıl evli olma şartı ve 900 gün sigorta yazıyor.Eşim atanalı 6 ay oldu 900 gün şartını sağlamıyoruz ve 1 yıllık evliyiz .
Bizim rapor çıkarma ihtimalimiz var mı sizce?
Hem eşimde hem bende problem var.

Hastane tarifi için çok teşekkür ederim:)
Bu kadar detay anlatacağınızı düşünmemiştim:)
Bir sorum daha olacak,kusura bakmayın çok soru sordum.
Biz rapor çıkarmak için şartlara baktık ve 3 yıl evli olma şartı ve 900 gün sigorta yazıyor.Eşim atanalı 6 ay oldu 900 gün şartını sağlamıyoruz ve 1 yıllık evliyiz .
Bizim rapor çıkarma ihtimalimiz var mı sizce?
Hem eşimde hem bende problem var.
Ben de 2bucuk yıllık evliyim ve doktor 1 Aylık evli de olsan bu rapor çıkardı demişti. Ama sigorta işini bilemem orada iş değişebilir benim eşim 4 yıllık sigortalı çünkü

Çok teşekkür ediyorum,tüm cevaplarınız için.yine takipte kalalım inşallah en kısa sürede gönlünüze göre olur:)
Büyük ihtimal bende sizin doktora gideceğim,bu hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah herşey güzel olacak.
Hayırlı akşamlar..

Erzurum araştırmada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar,ben il dışından gelicem.
Randevu almak için aradım ve 182 ye baktım malesef randevu sistemi yok.
Ben çıkıp gelsem ve o gün doktorun ameliyat günü olsa görüşemem.
Ne yapmalıyım?
Yardım eder misiniz

Erzurum araştırmada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar,ben il dışından gelicem.
Randevu almak için aradım ve 182 ye baktım malesef randevu sistemi yok.
Ben çıkıp gelsem ve o gün doktorun ameliyat günü olsa görüşemem.
Ne yapmalıyım?
Yardım eder misiniz
Evet sabah erkenden isim yazdırıp öyle muayene oluyorsunuz. Randevu sistemi yok ama doktorun ameliyat günü de yok yani hep orada . O gün tüp bebek işlemi olursa işlemi yapıp geri muayeneye devam ediyor doktor bey. Benim doktorum bünyamin bey ve çok memnunum. Tüp bebek tedavisine yeni başladım

Canım ya bana ulasabilirmisin ben senin profiline giremiyorum bnde atatürk hastanesindé tüp bebek yaptircm ama hiç bi bilgim yok

Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıcam Erzurum da Bünyamin beye. Ama hiç bir fikrim yok. Direk iğne ilaca mı başlarlar yoksa farklı tetkikler mi yaparlar takviye felan mı kullandırcaklar başlamadan önce bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 😔 hsg hormon ultrason yapıldı hersey normaldi.eş problemli oldugu için tüp bebek önerdi ama bayramdan sonra gelin dediler.nasıl olacak hiç bilmiyorum lütfen bizlerede yardımcı olur musunuz?

Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlıcam Erzurum da Bünyamin beye. Ama hiç bir fikrim yok. Direk iğne ilaca mı başlarlar yoksa farklı tetkikler mi yaparlar takviye felan mı kullandırcaklar başlamadan önce bilmiyorum kafayı yemek üzereyim 😔 hsg hormon ultrason yapıldı hersey normaldi.eş problemli oldugu için tüp bebek önerdi ama bayramdan sonra gelin dediler.nasıl olacak hiç bilmiyorum lütfen bizlerede yardımcı olur musunuz?
Rapor cikarttiniz mi

X