Ah canım kız kardeşim inan ki öyleyiz, kim ne derse desin bütün bunları göğüsleyebildiğimiz için çok güçlüyüz. Hepimizin bir sınavı var, bizim kaderimizde de bu varmış ne yapalım. Şükürler olsun ki her şeye rağmen, her şeyin bir çaresi var; yeter ki içimizde inanç olsun
çaresiz hissettiğim o kadar çok an oldu ki, kendimi yapayalnız hissettiğim. Kimseye anlatamadım, utandım çekindim. Sonra durdum ve dedim ki ben utanılacak ne yaptım ki? Benim de şerrim buymuş, en güzeline en hayırlısına kavuşabilmek için bunları atlatmam gerekiyormuş. Yıllarca abuk sabuk neler neler yazıyorlar diye dönüp bakmadığım bu forumda senin gibi nice kadınla tanıştım. Yalnız değilmişim. Gözlerim doluyor içinde yanan bir ateşle evlat sahibi olmak isteyen her kadının hikayesini okuduğumda… Kadın kadının yurdu olsun, hepimizin yolları çiçeklensin kız kardeşim
Eminim ki bizim üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok. İnan ki bütün bunları yaşamanın bir sebebi var.
Elbet annelik eşsiz bir duygu, ancak bir kez daha anladım ki bizim evlat özlemimiz her şeyden çok daha değerli