kızlaarrr elimde lucrin var sanırım bir tedavilik yeter isteyene ücretsiz yollayacam boşa gitsin istemiyorummmm
canım hamileliğin hayırlı olsunn..isteyesim geldi lucrini senden ama uzun protokol olucagından emin değilim cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaarrr elimde lucrin var sanırım bir tedavilik yeter isteyene ücretsiz yollayacam boşa gitsin istemiyorummmm
nafiş napıon canım sen bu telden girmeye iyi alıştın haaaaaaaaa:)))
şekerim sen doğur sanada.söz.oynatacağım dansöz:))
Ama sen bize hiç böyle dansöz oynatmadın ama ama ben kıskandım galiba![]()
niye kız bekliticeksin kızcagızı hamile canı dansöz çekmiş ayıptır bekletmek:) al papatyacım ben den sana gelsin:))))şekerim sen doğur sanada.söz.oynatacağım dansöz:))
ayyyyy canım Allah yardımcın olsun ben de diyet topiklerini geziom fellik fellikmerhaba hanımlar bir uğrayayım dedimm başım ağrıyor bir türlü kendme gelemdim dyetimin ilk günü fena tuttu başımm..yarına daha ityi olurum inşaallah
tamam tatlım bak ikna oldum hemencik:)
niye kız bekliticeksin kızcagızı hamile canı dansöz çekmiş ayıptır bekletmek:) al papatyacım ben den sana gelsin:))))
Eki Görüntüle 819002 Eki Görüntüle 819003 Eki Görüntüle 819004
Eki Görüntüle 819005 Eki Görüntüle 819006 Eki Görüntüle 819007 Eki Görüntüle 819008
ayyyyy canım Allah yardımcın olsun ben de diyet topiklerini geziom fellik fellik![]()
canım hamileliğin hayırlı olsunn..isteyesim geldi lucrini senden ama uzun protokol olucagından emin değilim cnm![]()
iyiyim cnm bende baktım çocuk yapamıom bari kilo verim dedim bıraktım bu topikleri başladım diyet , spor topiklerini gezmeye:))))))iyiym.çok.şükür canım sen nasılsın..
kuzum teyzemin evde wifi var arada laptop arada cepten giriyorum ışte yapiyom birşeyler:)
ohhh nede güzel oynuyolarr yandan yandannşekerim beklemezdim belki ama suanda cepten giriyorum:))
bana bak birakma sakin biziiyiyim cnm bende baktım çocuk yapamıom bari kilo verim dedim bıraktım bu topikleri başladım diyet , spor topiklerini gezmeye:))))))
ohhh nede güzel oynuyolarr yandan yandann![]()
bana bak birakma sakin bizi
Biz burayi hiç bırakmıyoruz ona göre:)
kizzz sen.çok.oynamaa![]()
tatlım teşekkür ederim işte dedim ya dr uzun protokol isterse lucrinle başlıosun ondan da emin değilim tahminim uzun başlar ama bilemiıom henüz... şimdi daha tedavim başlamadı bayramdan sonra gitcem dr.a o yüzden hemşirem filan yok canım şuanda ..canımm bendekini 100 ünite nasıl yüz dersen 10 luk vurdum bn 10 kerelık var istersen gönderebilirim özelden adresini yaz sen hemşireye sor o vuracan igneden ölçtüm iki tane dolmuş oluyor fuull kaç ml vurulacaksın kaç gün ögren hesaplayalım yollm boşa gitmesin 180 tl verdim çöpe gidene kadar senn işine yarıyorsa sana yollm hastaneye götürsem onlarda satıyo hayra gitsin bari![]()
hahhaha imkanlar kısıtlı diosunn kaldın mı elimeşekerim beklemezdim belki ama suanda cepten giriyorum:))
tamam aplaaaa :18::18::18::18::18::18:bana bak birakma sakin bizi
biz burayi hiç bırakmıyoruz ona göre:)
kizzz sen.çok.oynamaa![]()
yoook bebişler oynuyo benm yerime canm sende hamile ol şerefi bir kalça atarım ama![]()
tatlım teşekkür ederim işte dedim ya dr uzun protokol isterse lucrinle başlıosun ondan da emin değilim tahminim uzun başlar ama bilemiıom henüz... şimdi daha tedavim başlamadı bayramdan sonra gitcem dr.a o yüzden hemşirem filan yok canım şuanda ..
şöyle yapalım canım hali hazırda ihtiyacı olan biri olursa burdan yolla sen ona kullansın,ama eğer talibi çıkmazsa cnm sen dolaba koy bekleyelim bayram sonuna kadar boşuna soğuk zincirini kırmayalım kargolarda.ihtiyacım olursa senden isterim olmazsa birine yollarız.
Ki büyük ihtimalle talibi çıkar tedavide olan bi arkadaşımıza yollarsın.
tamam canım ama bnmki dışarda duruyo dolapta degl yani bana eczacm dışarda kalsın dedi :44:
hahhaha imkanlar kısıtlı diosunn kaldın mı elime
Tamam aplaaaa :18::18::18::18::18::18:
Kız ikiz mi yoksammmmmmm?????????
inşallahhh canım Allah gönlüne göre versin....bilmem ya allah söyletti yada agız alışkanlıgııBilemedm
sekerim yeterki sen,n eline kalayımhahhaha imkanlar kısıtlı diosunn kaldın mı elime
tamam aplaaaa :18::18::18::18::18::18:
kız ikiz mi yoksammmmmmm?????????
saol şekerim:)))sekerim yeterki sen,n eline kalayım
ayy bugün cok tuhaf bi gün geçirdim hep aglamaklıydım sonra eşim geldide baya toparladım![]()
bilmiyorumki canım ya uzun süre gezmek filan yasak bana o yüzden evden dısarı cıkmıyorum yolculuk yapmamak için evede gitmedim eşimde yanımda yoktu bunaldım herhalde baya sıkılmıştım ama cok şükür iyiym:)saol şekerim:)))
noldu ki cnm ???