• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

CANIM karamsar olma iyi düşün dua et bitanecik ama o bebeiş OLCAK Rabb'inin İZNYLE tek taş pırlanta gbi bak derinin de tek taşıyası rabbim ol dedikten sonra HAYIRLISYLA olur inş:40:umudumuz hep var olsun :40:

hayırlı olsun Yteercimm inşallah bu biriicik yumoşun kaliteli embriyo olur sonundaa meleğin kucağına gelir evlat hasretiniz biter canım benimm..ağrın sızın var mı canımm:26::26::26::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

KIZLAR SAĞOLUN BUNLARI BİLİYORUM AMA BAŞKA BİRİNDEN (sizlerden )DUYMAK ÇOK İYİ GELDİ

Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
(ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana)
Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım
İnanmadım asla inanamam
Herşeyin bir sonu olduğuna:24:benden hepimize gelsin kızlar:24:

Senin ne kadar var doğuma tatlım? Bugün muayene eden dr bana kalsa alırım sana eziyet ama kendi.dr un ne der bilmem dedi. Benim dr dayanabildiğin kadar diyor ama o zamanda bebeler her an sularını patlatabilirmiş öyle bir.pozisyona düşmek istemiyorum. Saçlarıma röfle yaptırabilir mişim çok sevindim:46:
ayy nasıl yani şimdi senin cadıların keyfini mi bekliycez zöle omlara dayansınlarr bayrama gelsin zilliler....ya da öncesinde ama sağlıkla vakti zamanında gelsinler yterki...ayy ne güzel doğuma röfleli gşreceksin demek ..süper bir anne olacaksın en bakımlısından şekerimm:12::12::21::21::32::32::54::54:
ya ben döleneceğine ihtimal vermiyorum ki

canım yaaa ümitisz olma inşaalah döllenirr...:16::16::16:

Kızlar ben açıktımmm:39:paçanda böreği yapayım :39:sonra görüşürüz kendinize cici bakın emi benide unutmayın dualrınızda benim hep duamdasınız sizleri seviore madamlarr:38::3::10:

ya ben döleneceğine ihtimal vermiyorum ki
Canım benim bak yokhede söylemiş benimde 1 tanecikti yumurtam çok şükür 1. Kalite çıktı bence seninkide 1. Kalite çıkıcak ve seni hamiş yapıcak allahtan umut kesilmez

Yokhe nerdesin kiz sen:) yazamasam da ara ara bakiyorum seni goremiyordum.
Derincim doguma az kalmis heyecanli misin:) benim cok ani olduğu icin heyrcanlanmaya firsatim kalmamıştı:) sezeryan olacaksan spinal yaptir cok rahat ve guvenli. Saglikli dogumlar dilerim canim

Canım heyecan olmazmı var tabi spinal olcam bende tabi erken gelmezse doktorum 3 günde bir çağırıyo artık yarın yine gitcem inşallah zamanında gelir bebişim senin annelik nasıl gidiyor :49:

Kızlar ben açıktımmm:39:paçanda böreği yapayım :39:sonra görüşürüz kendinize cici bakın emi benide unutmayın dualrınızda benim hep duamdasınız sizleri seviore madamlarr:38::3::10:

Ohhh afiyet olsun ben artık yemek yapmaya bile üşeniyorum ama yemeye üşenmiyorum çünkü devamlı bişeyler yiyesim var:52:

:1:kızz senin kızlar cimcime yaramazlar beklesinler annelerini üzmesinler:4::1:röfleye bu kadar sevindiğine göreee:53: değişikliğe ihtiyacın var CANIM rabbim HAYIRLISYLA doğurmamı nasip etsin inş:27:

:30:Abooo:53:ben kayra CANIM doğrumanı YAZCAMa ne yazmışım :53:tübe :53:sanki ben doğuracam da :1:ALLAH beni hamile etsin hemi :1:

Canım benim kızlar dogmamaya niyetli ben dayanamıyorum analari yaramaz yani:1: saka bir yana ben cok iyi değilim ondan daha da fazla beklwmwk istemiyorum. Allah seni hamis etsin inşallah sende sağlıkla doğur tatlım

ayy nasıl yani şimdi senin cadıların keyfini mi bekliycez zöle omlara dayansınlarr bayrama gelsin zilliler....ya da öncesinde ama sağlıkla vakti zamanında gelsinler yterki...ayy ne güzel doğuma röfleli gşreceksin demek ..süper bir anne olacaksın en bakımlısından şekerimm:12::12::21::21::32::32::54::54:

canım yaaa ümitisz olma inşaalah döllenirr...:16::16::16:

Canım benim bak yokhede söylemiş benimde 1 tanecikti yumurtam çok şükür 1. Kalite çıktı bence seninkide 1. Kalite çıkıcak ve seni hamiş yapıcak allahtan umut kesilmez

Canım heyecan olmazmı var tabi spinal olcam bende tabi erken gelmezse doktorum 3 günde bir çağırıyo artık yarın yine gitcem inşallah zamanında gelir bebişim senin annelik nasıl gidiyor :49:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Benim doğum 12 ekimde tam 38. Hafta olcak o gün ay ben doktora resmen yalvardım saçımı boyayım diye hayır diyo ya inat kadın eşimde onu duyunca izin vermiyo bitkisel boyaya bile izin vermiyo çok istiyosan kına yak diyo kına istemiyorum kaldım böyle bembeyaz saçla saçlarımın ucu açık kumral tepesi beyaz iki renk dolaşıyorum

Yaa bence de senle aynı zamanda doğurucaz beni bayramdan sonraya birakamaz iki bebeyle:50: Boya içinde doktor bana yapılan araştırmaların gebeliğin hiçbir döneminde bebeğe zararı olmadığını söyledi. Zaten röfle de saçın dibine boya gelmiyor ondan da rahatım

Arkadaşlar selam... 2.5 senedir çocuk istiyorum, yaş 31... 4 kez klomen tedavisi, 3 kez iğne tedavisi, 2 kez aşılama, 1 kez de tüp bebek denedim. iğne tedavisi sonucu hamile kaldım ama düşük yaptım... 5 haftalık bir düşüğüm var

bugun ilk tüp bebek transferimin 13.günü... heyecanla kan testi yaptırdım ve sonuç negatif...5.gün blast (yani a kalite embriyo) trasnfer edildi... doktor cagırdı, yarın yuzyuze gorusucez sebebini... işyerinden izin aldım ogleden sonra... oturmuş ağlıyorum hala... kendimi suçluyorum çok fazla... cok dikkatli davranmadım, 2.gun hemen ayağa kalkıp işe gittim... gun içinde min 3-4 saat araba kullandım...

ve düştükleri günlerden adım gibi eminim... birincisi transferin 6.gunu dustu, ikinci de 11.gunu... cunku crinone sadece bu 2 günde topak topak geri geldi ve cok hafif k.rengi geldi.. eminim o günler dustugune...

aralık' ta yine denicem, hayırlısı demek bile gelmiyor içimden... o kadar bunaldımki, ümitsizim... canım cok yanıyor... kocam hariç hic kimse tup bebek denediğimi bilmiyor... kimseyle paylaşamadığım için o kadar doluyumki...

Canım benim kızlar dogmamaya niyetli ben dayanamıyorum analari yaramaz yani:1: saka bir yana ben cok iyi değilim ondan daha da fazla beklwmwk istemiyorum. Allah seni hamis etsin inşallah sende sağlıkla doğur tatlım

Anladım CANIM benim inş HAYIRLISYLA doğsunlar sağlıklı sıhatli olun üçünüzde değişiklik iyide CNIM kendini iyi hissedersin allahım duysun CNIM inş amin hepmize nasip olsun :9::16:

hamile Aday adayları ve hamilelerin yapması sakıncalıdırr....

Eki Görüntüle 818640 $c72fe58d9a32.gifEki Görüntüle 818642 $lela3.gifEki Görüntüle 818644

Eki Görüntüle 818645 Eki Görüntüle 818645 Eki Görüntüle 818645

canımm napıyosunnn:34::34::34::34:

Selam bebişim birz önce geldim kızkrdeşimden 1 saat kadar uzaklıkta oturuyor benim evden kahvaltıya gitik khve çay derken iş saatinde çıktım biraz trafik vardı tbi kendimi şükür evime attım balım yaaa geçmieş bakınıyordum çokkk üzdün beni balımm y aglama krizleri falan sana hiçç ykıştırmdım sen güçlü ve pozitif hatunsun aşkolsun sana tabiii kocişi görünce yglr erimiştir kesinn:))))) gribin nsıl oldu canım :16::16::16:

ooo senin programın maşallah bayaa yoğunmuşş..ben de bugün mecidiyeköye düğüne gittim 1 saat falan uğradım yolum uzun diye çıkşta yemek yedik birer frappe içip eve döndük...kızkardeşimi görmeyeli 1 ay oldu özledimm haftaya kv gelince karşııya geçicez..hoşgeldin demeyee:19::19::19: eltimlee yaramaz oğlu da gelecekmiş...bayramdan sonra da döneceklermiş geri şırnağa...
o zmana kızkardeşimi de görürüm özledimm..bazı sorunları varmış onun da kv siyleee..zaten sima olarak bana çok benzer..bahtı da gülmedi kv den yanaa:50::50::50:
ehliyet alıyosun demek ben de mi alsam acaba kurallar değişti..ben hala alıcamm...yaşlandım ayol..tedavi tüp bebe yollarındaa kuruttu iliğimizi kemiğimiizii:41::41::41::47::47::47:

Selammm tatlım kşam 7 gibi eve geldim kızkrdeşime kahvltıy gitmiştim balım ehliyet için bir kaç evragım eksikti sbah 8 gibi çıktım m hlledemedim sabah tekrar gidicem canım seninde benden farkın yok balımm yaaa sende yogunsun belliki:9::9: ohh kızkrdeşini görmene çokk sevindimm kardeşler candır caannn:21: canım ya bende ehliyet olyında çokkk geç bile kaldımmm kısmet bu zamanymıs diyip geçistiriyorum kendimi:9::9::9: amannnn bi tüp'le başımız belada zaten kendimizi unutuyoruz Valla bzen çokk sinirleniyorumm kızıyorum kendime isyan etmekte istemiyorum ediyorsmda Rabbim afeder İNŞALLAHHH:16::16::16:

Back