• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Olur öyle gel gitler canım hepimiz yaşadık ağrı olması iyi benimde bir gün çok ağrım olmuştu ogün tutunmuş meleğim seninkilerde 3 tane tabi ağrın olcak buna sevinmelisin ben kitap okumuştum çok iyi gelmişti kafamı dağıtmıştı eğer evde kitabın yoksa başka bir alternatif internette puzzle siteleri var ordan puzzle oynayabilşrsin buda seni oyalar canım

Kız aynı zamanda doğurcaz galiba hadi hayırlısı bakalım

Senin ne kadar var doğuma tatlım? Bugün muayene eden dr bana kalsa alırım sana eziyet ama kendi.dr un ne der bilmem dedi. Benim dr dayanabildiğin kadar diyor ama o zamanda bebeler her an sularını patlatabilirmiş öyle bir.pozisyona düşmek istemiyorum. Saçlarıma röfle yaptırabilir mişim çok sevindim:46:

Kızzz yokhe sen ne zaman başlıyosun tedaviye hadi artık birazda sizin doğumunuzu bekliyelim bak biz doğurcaz artık devir edelim size :52:

Rabb'inin izniyle Ocak Şubat ayları gibi düşünüyorum CANIM bizimkinin işleri malum ya hergün çalışıyor yazın kışın RAHT oluyor o yüzden BENIM BEBİŞ KARTANESİ OLUCAK ADETIM de düzensiz daha olmadım 22 sinde olmuştum geçtiğimiz ay bu ayda yok bakalım bi hafta daha BEKLEYİM OLMZSA doktora giderim adetim düZensiz yine derim içimiz dışımız ilaç oldu sıpalar HAYIRLISYLA gelsinde ısırıcaz her yerini :1:rabbim ol derse olur inş sizden sonra SIRA bizde HAYIRLISYLA doğsun bebişlrinz:9:

Senin ne kadar var doğuma tatlım? Bugün muayene eden dr bana kalsa alırım sana eziyet ama kendi.dr un ne der bilmem dedi. Benim dr dayanabildiğin kadar diyor ama o zamanda bebeler her an sularını patlatabilirmiş öyle bir.pozisyona düşmek istemiyorum. Saçlarıma röfle yaptırabilir mişim çok sevindim:46:

:1:kızz senin kızlar cimcime yaramazlar beklesinler annelerini üzmesinler:4::1:röfleye bu kadar sevindiğine göreee:53: değişikliğe ihtiyacın var CANIM rabbim HAYIRLISYLA doğurmamı nasip etsin inş:27:

:30:Abooo:53:ben kayra CANIM doğrumanı YAZCAMa ne yazmışım :53:tübe :53:sanki ben doğuracam da :1:ALLAH beni hamile etsin hemi :1:

Benim doğum 12 ekimde tam 38. Hafta olcak o gün ay ben doktora resmen yalvardım saçımı boyayım diye hayır diyo ya inat kadın eşimde onu duyunca izin vermiyo bitkisel boyaya bile izin vermiyo çok istiyosan kına yak diyo kına istemiyorum kaldım böyle bembeyaz saçla saçlarımın ucu açık kumral tepesi beyaz iki renk dolaşıyorum

Yetercim bende senden haber bekliyodum hadi hayırlısı bakalım inşallah güzel haberler alırsın

Benim doğum 12 ekimde tam 38. Hafta olcak o gün ay ben doktora resmen yalvardım saçımı boyayım diye hayır diyo ya inat kadın eşimde onu duyunca izin vermiyo bitkisel boyaya bile izin vermiyo çok istiyosan kına yak diyo kına istemiyorum kaldım böyle bembeyaz saçla saçlarımın ucu açık kumral tepesi beyaz iki renk dolaşıyorum

Az sabret annesi boyarsın :1:renkli hatunsun fenamı işte:1::1::27: bu benim telefonun klavyesine ya yanlış yazdırıyor bana

Son düzenleme:

Eklentiler

• $toplar.gif
    $toplar.gif
    17,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Yokhe nerdesin kiz sen:) yazamasam da ara ara bakiyorum seni goremiyordum.
Derincim doguma az kalmis heyecanli misin:) benim cok ani olduğu icin heyrcanlanmaya firsatim kalmamıştı:) sezeryan olacaksan spinal yaptir cok rahat ve guvenli. Saglikli dogumlar dilerim canim

ya ben döleneceğine ihtimal vermiyorum ki

CANIM karamsar olma iyi düşün dua et bitanecik ama o bebeiş OLCAK Rabb'inin İZNYLE tek taş pırlanta gbi bak derinin de tek taşıyası rabbim ol dedikten sonra HAYIRLISYLA olur inş:40:umudumuz hep var olsun :40:

kızlar mrhb opum vardı bu gün 5 yumurtam toplandı 1 tanesi işlem görmüş yarın arayacaklar

hayırlı olsun Yteercimm inşallah bu biriicik yumoşun kaliteli embriyo olur sonundaa meleğin kucağına gelir evlat hasretiniz biter canım benimm..ağrın sızın var mı canımm:26::26::26::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Yokhe nerdesin kiz sen:) yazamasam da ara ara bakiyorum seni goremiyordum.
Derincim doguma az kalmis heyecanli misin:) benim cok ani olduğu icin heyrcanlanmaya firsatim kalmamıştı:) sezeryan olacaksan spinal yaptir cok rahat ve guvenli. Saglikli dogumlar dilerim canim

Oy oy anne gelmiş napim CANIM iş güç derken okula başladım liseyi bitirmek için yazıldım işte evdeyim halılarımı vermiştim yıkamaya onlar geldi BUGUN düzenleriz bakim :38:Bebiş nasıl öp benim için kuzucugunu senin face neydi kız bebişine göyeydik annesi:16:

Back