Tüp Bebek Günlüğümüz !

tşkr ederim elvencım....

evet birşey yapamamak kötü.... aslınsa ben gripten şikayetçi değilim bebişim bana tutunsun raazıyım ben grip olmaya

beni korkutan grip olmamın bebişimin tutunmasına engel olur mu acaba sorusu????? bu düşünce beni rahatsız ediyor.....

cannnlaar ben geldiiiim.akşama kadar bi ton iş hallettim.
dr un istediği tahlilleri verdim (pıhtılaşma ,kromozom analizi)araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyo arkadaşlar.bilginize.
sonra akupunktur için bir dr daha gittim ve anlaştım.saati 30 liradan hem migren için hemde tüp bebek tedavisinde işe yaradığı içinnn.Allah hayırlısını versin bakalımmm.

ervacımmm güzelimmm ben senide göörrdümmm..Naberrrrrrrrrrrrrrrrrr...Topiğin bütün kızlarının peşinndeyimmmmm..Hiiç sorma hava çok soğuk İstanbuldaaa.Pazarde gerçekten pahalıydııı..

leyliko canım inşş hiç birşey çıkmaycak bakk görr.Benim arkadaşımın da erkek bebek ve ense kalınlığı bir süre meşşgul etti beynimizi ama çok şükürr hiç birşey çıkmadı sonundaa..Şimdi 7. ayın içinde kendisi maşallahh..

35 izmir çok alem kızsınn vallaa.Çok güldümm yazdıklarınaaa..Demek boş zamanlarınızda sizde bizim gibi kan veriyorsunuz:)))

Fulya ne denirki canımmm,Rabbim sabrını versin inşallah...Dualarım seninle...

Son düzenleme:

ne romatik bir buluşmaaaa bebişinle süpperrrr...herşey yolunda gider inşallah...
erkek milletine gösterip elletmemek lazım diye düşünüyorum...ne alaka ama

SLM DEMIR AKINCI kardesim transferin hayirli ugurlu olsun rabbim senin ve esinin yuzunu guldursun insallah tamamina erersiniz canim guzel allahim emegini bosa cikartmasin canim.

sağol nurcanım....

bende sürekli dua ediyorum... hayırlısı artık.... rabbim bizim için herşeyin en iyisini bilir...

ne romatik bir buluşmaaaa bebişinle süpperrrr...herşey yolunda gider inşallah...
erkek milletine gösterip elletmemek lazım diye düşünüyorum...ne alaka ama

insallah canim dondurulmusun seni bekiliyordur eminim diyordur yeter artik beni anneme kavusturun diye dort gozle seni bekliyordur insalla insalllllhhhhhhhhhhhhhh mutlu sona eresin canim

kizlar karasu geldimi,cok hizli bi baktim sayfalara ama yazmamis galiba,goremedim:44::44:
merak ettim

karasu hatun gezmelerde şekerim...

hoşgeldiiinnn cicim...epey bişiler yapmışsın...aku içinde ucuz yer bulmuşun valla....

kuzum benim kırmızılar geldiii...bu hesaba göre yumurtlama günüm artvine gittiğim otobüsteki gece oluyo...o günde kasıklarımda bi ağrı vardı...ne talihsiz kadınım yaaaaa...atcam kendimi 8.kattan aşağıya

gördünmü SU HATUNUN yazdıgını işe cocugum egunal teyzenle,erva teyzenin üstüne yazmış,,ayy ne ayıp cocuga neler ögretiyo,insan teyzesinin üstüne işermi yabezi yok biz gönderelimde altını baglasın bari canım ne dersin?

Ohh maşallahh güzelimmm süper bir fiyat 30 TL..Hadi bakalım testlerin 1 aya mı çıkacakkmış?? Benimkiler halen çıkmadı..İlk seans akupunkturunu heyecanla bekliyor olacağımm.Benim konuştuğum kişilerle başka forumlardan da buradanda hepp aynı doktora gittiğimizdenn,farklı doktorda aku yaptıran birinin deneyimlerini çok merak ediyorumm.Kaç iğne olucakk nerelere koyacakk..Sadece elle mi uyaracak yoksa elektrik verecekkmii.Lazerr de uygulayacakkmııı?? Ayyyyyyyyyy ne kadar soordumm yaaa.Bir git de bakalımm neler olucakk

canım ben sana yazcaktım sen benide görmüşsündür diye ama aklına getirmiyim diye yazmamıştımama sen beni görmüşsün bile,,ee iyide ben seni görmeim ne olcak şimdi?haksızlık buuuben sana demiştim kış pazarı burdada aynı hem don hem cook pahalı

kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef ((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?

sen o kadar ekşın ekşın de de,sonrada yumoş günüm yolculuk günümmüş de,,ayy cok talihsizlik haa,at canım kendini ben tutayım seni aşagıdan,tabi burdan yetişebilirsemyetişemezsem ALLAH kerim diyelim..hayırlısı olsun be güldenim işimiz şaka,bu ay da ekşına devam et sen

Hadii yaaaaaaaaa tühhhhhhhhhhh..Neyyseee nazzlı, bacımmmm bizim bu bebişlerrr yapacak birşey yokkk.Atmaaa uçarr tutarımm, alırr bırakmamm senii ona göreeee Hadi bakalımmm kırmızılar gecikmedi en azındannn,darısı başıma ne diyimmm.Bugün akuda ver dedim doktoraa elektriği verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..Durmadan çağırıp ayarını yükselttim kendine gellsin diye yumoşlarımm.Bakalımmmm bu hafta benide çok bekletmeden gelir kırmızılar inşşş...

cook üzüldüm canım,ne desem boş,ama en azından rabbim diger bebegini size bagışlamış,inş.sonuna kadarda sorunsuz gider..

kızlar ben halen abimdeym çok sancım var uzanıyorum sancı gibide değil sağ kasıkta ağrım var zonkluyor resmen burda oturarak yazmk zorundayım ondn cok vakıt geçiremiyorum nette sizler nasılsınızzzzz canlarım benimmm ay evim evim güsel evimm sıkıldım ama burda cok güzel bir bebek var benm yiğenimm kuzum benım bana annesini şıkayet ediyor hı hıı hıı diye uyumak istemiyorda zorla uyutuyor annesi sizler nasılsınızzzzzzzzz özledim sizleri

bugün senden haber almak için ögleden sonra daha fazla kaldım topikte,ama şimdi yazını gördüm..cook üzüldüm canım,rabbim sabır,güç versin size..inş.rabbim hazinelerinden gönderir sizede,umudunu kaybetme lütfen..yazdıgın gibi önce hayırlısı..

Canımm üzülme senn hiççç ben gösteririm kendimi sana,ama bakk benii görenn ekinn hatunnn halennn ortada yokkkk..Sonra sende kaybolma ortadann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…