transferin hayırlı olsun arkadaşım. bende bi önceki transferimde çok kötü fena grip olmuştum malesef yapıcak çok fazla birşey olmuyor. bol bol meyve ye ve ılık su iç bide gece yatarken pekmez ye boğazın için.
cnm devlet hakkınız yokmu. bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama isterseniz bide üniversite hastanelerini araştırın. hiç olmazsa bari maddi yönden çok sarsılmazsınız. allah yardımcımız olsun hepimizin.
bence en fazla 3 saat maşallah 1 saatte 10 sayfa yazmışsınız
cnm benim ne güzel yaaa rabbim pıt pıt kalp atışınıda duymayı nasip etsin.
bencede güzel olur. iyi fikir.
canim beni hastaneden aradilar az once,14 subat sabah hastaneyi ariyacagim eger 1 tane dondurulmusum saglikli cozulmusse 14 subat sevgililer gununde transferim var allahin izniyle
hoduk kocam zaten cogu randevume gelmezdi islerinden dolayi, ama bu defa hatirlamadi bile,kizdim bende
telefonda ariyor ne konustun doktorla diye bende soylemiyorum
iyiki gecen gun azcik yuz verdik hemen suyunu cikardi
yemek yapti diye simarttim ya,aslinda bunlara yuz vermemekmi gerek acaba
SLM DEMIR AKINCI kardesim transferin hayirli ugurlu olsun rabbim senin ve esinin yuzunu guldursun insallah tamamina erersiniz canim guzel allahim emegini bosa cikartmasin canim.
ne romatik bir buluşmaaaa bebişinle süpperrrr...herşey yolunda gider inşallah...
erkek milletine gösterip elletmemek lazım diye düşünüyorum...ne alaka ama
kizlar karasu geldimi,cok hizli bi baktim sayfalara ama yazmamis galiba,goremedim:44::44:
merak ettim
cannnlaar ben geldiiiim.akşama kadar bi ton iş hallettim.
dr un istediği tahlilleri verdim (pıhtılaşma ,kromozom analizi)araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyo arkadaşlar.bilginize.
sonra akupunktur için bir dr daha gittim ve anlaştım.saati 30 liradan hem migren için hemde tüp bebek tedavisinde işe yaradığı içinnn.Allah hayırlısını versin bakalımmm.
cannnlaar ben geldiiiim.akşama kadar bi ton iş hallettim.
dr un istediği tahlilleri verdim (pıhtılaşma ,kromozom analizi)araştırma hastanesinde ücretsiz yapılıyo arkadaşlar.bilginize.
sonra akupunktur için bir dr daha gittim ve anlaştım.saati 30 liradan hem migren için hemde tüp bebek tedavisinde işe yaradığı içinnn.Allah hayırlısını versin bakalımmm.
kuzum benim kırmızılar geldiii...bu hesaba göre yumurtlama günüm artvine gittiğim otobüsteki gece oluyo...o günde kasıklarımda bi ağrı vardı...ne talihsiz kadınım yaaaaa...atcam kendimi 8.kattan aşağıya
canım ben sana yazcaktım sen benide görmüşsündür diye ama aklına getirmiyim diye yazmamıştımama sen beni görmüşsün bile,,ee iyide ben seni görmeim ne olcak şimdi?haksızlık buuu ben sana demiştim kış pazarı burdada aynı hem don hem cook pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?