Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar Biraz girmedim sayfalar ucmus yine masallah Papatya bak
Bosa uzuldun bebisler seninle beraber gitme birdaha o doktora seni morelini bozdu bosubosuna

he valla sayfaları tutamıyoruuuummmm...
bence gün içinde 3 saatte bir girip topiğe bakılırsa geçmişi okumak daha kolay olur

egunelcim nasılsın? sen bi ara kayıplara karıştın nerelerdeydin tedavi falanmı gördün ben pek takip edemedim topiğinizi başka sayfalarıda araştırdığım için bilgi açısından gezinmek iyi oluyor bazen ))

ah canııııımmm geldin demeeekkkkk...çok sevindim baktım ortalıkta yoksun acaba yeni adresimizi farketmedimi dedim hemen yazdım sana...canım ben bir haftalığına kardeşimin yanına tatile gittim o arada baktıysan görememişsindir...tedaviye sanırım bir ay içinde başlarım...senden naberr...

Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.

gerçekten anneler bu süreçte çok yardımcı oluyorlar gelme imkanı yokmu annenin hem özlem giderirsin hem yardımcı olur sana...ayrıca iş kendinizinse geç git bu aralar napalım zor bi süreçten geçiyorsun o kadar olacak...aslında çalışmak ta fazla düşünmeni engeller ve iyi olur...ben beklerken sürekli evdeydim dünyayla irtibatımı kesmiştim resmen ama kendi kendimi yedim bi faydası olmadı...çalışmak iyi gelir...

gecmıs olsun canım benımmm ben 4. basarısız denememı gerıde bıraktım benım esım azospermı... embrıyoolusuyo amatutmuyoo.. kısmet işte bende asm dusunuyorum tavsıye edermısın?

canım hayırlısı olsun asm çok iyi bir merkez özellikle aydın arıcı süper bir doktor benim kızkadeşimde çikolata kisti vardı ve sadece yarım yumurtalığı vardı ve ondan tam 15 yumurta aldı ve şimdi 2,5 yaşında bir kız bir oğlan ikizlerimiz var....ve ogünden sonra oraya kimi yönlendirsek hamile kaldı hep eve bebek götürdüler yani şimdide bodrumdan bir arkadaşım orda tedavide bu listedede 2 kişi var hamile olana mesideaydn ve sudenaz onlarda bebişli yani kısmet bu şans bana gülmedi nasip değilmiş erkek infertelitesinde canım ileri sperm seçme teknikleri çok önemli ben şimdi bunu araştırıyorum ben asm de ımsı tekniği var biliyodum ama yokmuşşş....bence sen bunun üzerine git bir sürü teknik var bununla ilgii iyice araştır aydın beyle ücretsiz görüşme yapabilirisn muayene yapıyor anlatıyor detaylı ve sizi tedaviye yönlenditriyor azosperm olup hamil eolan bir sürü insan var endişelenme sperm kalitesi önemli yani sperm olupta kalitesiz oluncada bi işe yaramıyor ne yazıkki yani kısaca ben sana asm yi tavsiye ederim gönül rahatlığı ile....ama iyice araştır gözün kapalı girme tekrar tedaviye hayırlısı olsun allahım en kısa zamanda nasip etsin sana bebeğini...sevgiler

duy sesimiiiiiiii
şekerim farkındamısın uzun zamandır ne ANTALYAAA dan ne de ATAŞEHİR den haber yok...acaba bizi bulamadılarmı dedim dün özelden yeni adresimizi verdim...ama eski topiktede epeydir yoklardı...merak ettimmm sen bişi biliyonmu???

Egunal canim yine inceligini gosterdin esimin bile unuttugu randevumu sen unutmadin tesk.ederim arkadasim..bu bile moral oluyor insana

Papatya4242 hemserim kendini hirpaladigin yanina kaldi bosunaymis dimi,biraz buyuk sozu dinle taammi neyse sonuc mutlu onemli olanda bu

gelelim benden haberlere,az once hastaneden geldim randevum vardi,ulstrasyonla yumoslarima bakti doktor teyzemiz.))
ve 3 tane 20 mm yumosum var digerleri ise 14-16 arasi degisiyor..doktorcum dediki normal hamile kalabilsen ikiz bile olma ihtimalin var dedi,ama nerde bende o sans
yarin aksam 19.00 da prengly catlatma ignemi vurunacagim,bugun ikindi uzeride nezaman transfer tarihi olacak onun icin ariyacaklar:18:
kararsizdim aslinda ama yumoslari gorunce eridim
birde egerki saglikli cozulmezse embriyom,diger tedavinin listesini falanda verdi...ilaclarimida aldim
zaten sigortatan son hakkim kaldi,egerki son tedavimde olursa olur olmazsa devam etmiyecegim,zorlamaya gerek yok....esimde eskisi gibi istekli degil kendi basima yorucu gittikce zor oluyor surec
benden haber boyle arkadaslarim
suan isteyim,mudurum karsimda bana bakiyor isler beni bekler
aksam gorusmek uzere,birde sayfalar ucmus aksam gelince birsuru isim var oku oku bitmezde masallahhhhhh

iyiki varsiniz,positif hatunlarrrrrrrr
yazi hatalarim varsa ozur,cok hizli yaziyorum iste oldugum icin

karasu da kim ya ben hiç tanımıyorum sollar geçerim ben onu

tabi canım açarım ben bayrak bende

ay bu doktorlar varya hiç ciddiye almıyolar insan okadar sinir oluyoki

egunal yaşlanıyomusun acaba :52. ayıp ya ayıp kınıyorum seni

Kızlar keseyi gördüm bugün, 1 tane kese var, zaten tek embriyo transfer edilmişti. Haftaya salı tekrar gel dedi.

maşallah ya çok sevindim hadı inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

evet ilk denememde yanımdaydılar çok iyi olmuştu ama bu sefer gelemiyorlar babamın işleri çok yoğun annemde babamı orda tek başına bırakıp gelemiyor (ayrılmaz ikili) işyeri kendimizin o yüzden rahatım eşim allaha şükür çok iyi destek oluyor. artık hayırlısı allahım duysun sesimizi :))

unuturmuyum canım benimm..kocişin niye unuttuuu bunu ayrıca konuşup arkasından atıp tutalım yine taammıııı:13:
ne güzel yaaa 3 tane yumoşşşş sen dondurulmuşları bırak normal ilişkiyle hamile kalırsın bu ay...daktırında demiş ikiz bile olabilir...nerde bende öyle şans dersen rabbim isyan sayar geçen ay kendiliğinden meleğini göndermişti dimi ama neyse ALLAHLA aranıza girmeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…