Tüp Bebek Günlüğümüz !

beğen butonuna ne olmuş :44::44::44::97::97:
bugün kimseyi beğenemiyorumm çok beğenesim vardı halbukiii

iYİKİ DOĞMUSSUN YA RESURULLAH.SENİN ÜMMEDİNE LAYIK OLAN KULLARINDAN EYLE BİZİ.KANDILINIZ MUBAREK OLSUN

Günaydın kızlar.
Epeydir yoktum işe girdim hiç fırsatım olmuyor. Ama özledim hepinizi. Şimdi ben yeni işe girdim ama yine de bu ay bi dondurulmuşlarla deneyim dedim. Beylikdüzünden bahçeci fulya ya taşıtıcam embriyolarımı. Yalnız burası benden genetik test istedi. bide HSG. tüp bebekte neden hsg istiyorlar anlamadım. tüp bebekte tüplerle işimiz yokki.Bide dün çok hastalandım ben. bütün vücudum batıyo genetik test için kötü mü olur acaba?

slm kızlar acil cevab....

bende tüpbebk yaptırdım tutmadı adet oldum.... adetim 1 hafta önce bitti....bugün kalkdım yine adet olmuşum...sicze normal mi bu...dokt.gitmeliyimiyim

ben dedim bu topiğin pabucu çoktaaaaaaaan dama atıldı diye.

kaç gündür 1-2 sayfa bile ilerlemiyor. diğer topiğe de giremiyoruz.

neyse ben sezeryan olabilirim. az kaldı yani çok stresliyim. çanta falan hazırlıyorum.

şaşkınım. herkes yaşasın bu stresi inşallah. hepinizi öptüm. yani topiğe girenleri öpüyorum.

kızlarr teyze oldunuz benım bebiş doğdu bugun tam 15 günlük oldu normal doğum yaptım bebeğimde ıyı allaha sukur :) hepnzıı opuyoruzz

kızlarr teyze oldunuz benım bebiş doğdu bugun tam 15 günlük oldu normal doğum yaptım bebeğimde ıyı allaha sukur :) hepnzıı opuyoruzz
ayyy daha dün gibiydi hamilelik haberini almamızz
Rabbim hayırlı evlat etsin canım gözünüz aydın...
benm için 1 kezz kokla yavrunu ve bizlere dua et

erkendenmi geliyo kuzu acaba doğum oldumu merak ettim şimdi..
haklısın canım burayı çok boşladım

ayyyy yerim ben kuzunuuuuuuu..
maşallah size geçmiş olsun canım çok tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…