- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
cnm bahçeciye 6.100 ödemiştik ama zam gelmiş sanırım 6.500 olmuş :44: Gerçi sigorta geçiyor ama ben pek uğraşmadım allah korusun bu seferde olmazsa sigorta için koşturucam sigorta olunca 3 bin kadar çıkıyor çepten
eşimde ve bende çok şükür sorun yok cnm ama 5 senedir olmuyor
Allahım bizlerinde yüzünü en kısa zamanda bebiş haberleriyle güldürür inşallahhhh
Bizide bilgilendir hangi merkezi gittiğini meraklıyımdırda ben
merhaba arkadaşlar,
bende 1 hafta önce eşimin sperm sayısının 1,5 milyon olduğunu öğrendim.. bende çok şükür kadınsal bir sorun yoktu 1 yıldır çocuk olmuyordu test verdi eşim ve 1,5 milyon sperm çıktı doktor direkt tüp bebek dedi..
istanbulda tedavi gören ve tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı.. varsa bilginizi rica ederim.. burada olumlu sonuçlar alan arkadaşları okuyorum inanın umut oluyor insana.. ne kadar güzel... böyle ısrarla istemekte Allaha bir isyanmı bilemiyorum ama rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah yaradan da o öldürende..
herkes umarım dileğine kavuşur inşallah
bende memorial da tedavi oldum.tavsıye ederim.imşallah evladına kavusursun
sağol canım bahçeci ve brükseli çok metediyolar..ama ben istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.. Hisar ınternatıonal hastanesi var orada birgül hanım varmış tvyede çıktı.. Orda da 5.000 tl ye yapılıyormuşş.. Ben onunla bir görüşme randevusu ayarlıycam.. Herşey dahil 5.000 dedi yardımcıları ama bakalım görüşelim ne diyor..
Bende sorun yokta eşimde sperm 1,5 milyon hareketlilik hiç yok. Kürlerede başladık 1 haftadır bakalım 1 ay sonra hisar ınt. Hastanesinde hem tekrar sperm örneği vericez hemde tüp için görüşme yapcaz allah hepimizin yardımcısı olsun amin...
amin canım inşallah sağol... Sen tüp bebek mi yaptırdın hangi aşamadasın inşallah sen ve tüm dileyenler kavuşur.
Evet cnm tüp bebek yaptırdım suan hamilerim 6.ayım bitmek üzere.Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin
allah tamamını erdirsin cnm.. sen memorialda nekadar tedavi gördün cnm sevgiler
Ne kadar derken canım.teşekkürler
ücreti nekadar canım :)
Tüp bebek ücreti 2100 Euro+ilaçlar
tmm cnm çok sağol.. inşallah rabbim tutunmasına yardımcı olurr. dinlen fazla yorma kendini
Gözünaydın canım saglıkla büyüt inşallah
gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün...cümlemize yaşatsın bu duyguyu inşallah..
canım tebrik ederim..
anne oldun demek..
maşallah arkadaşıma...
sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna Rabbim
teşekkür ederim kızlar Allahım hepinize nasip etsin. İnşallah sizlerin de doğum haberini alıcaz burdan
öpüyoruz teyzelerimizi.
doğumu nerde yaptın hulusi hocamı yaptırdı
merhaba, hayır canım ankaraya gelmek zor olacağı için burda yaptım.
sen ankaradasın inşallah senin doğumunu hulusi yapar.
sezeryan oldum. zaten 1 hafta küvözde kaldık. öyle işte.... öptüm
Maşallah canım uğraşlar sonucunda almışsın bebeiğini kucağına sağlıkla büyüt inşallahGeçmiş olsun cnm. İnşallah bidahakine. Ama siz neden kür yapmıyorsunuz yüp bebek öncesi rahimi gebeliğe hazırlasanız belkide hiç negatif olmicak
Iyi geceler arkadaslar. 1 sene sonra yeniden merhaba herkese. Istanbul Bruksel tup bebek merkezi yucel karamanin hastasiyim ve 15 aylik bir kizim var once allahin izniyle sonra yucel hoca sayesinde. Veeee dun dondurulmus embriyo transferim oldu. Insallah allahin izniyle tutunur bebislerim :) cift embriyo yerlestirildi. Dualarinizda bizede yer verin arkadaslar.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?