Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım bahçeci ve brükseli çok metediyolar..ama ben istanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum.. Hisar ınternatıonal hastanesi var orada birgül hanım varmış tvyede çıktı.. Orda da 5.000 tl ye yapılıyormuşş.. Ben onunla bir görüşme randevusu ayarlıycam.. Herşey dahil 5.000 dedi yardımcıları ama bakalım görüşelim ne diyor..
Bende sorun yokta eşimde sperm 1,5 milyon hareketlilik hiç yok. Kürlerede başladık 1 haftadır bakalım 1 ay sonra hisar ınt. Hastanesinde hem tekrar sperm örneği vericez hemde tüp için görüşme yapcaz allah hepimizin yardımcısı olsun amin...

Bende memorial da tedavi oldum.tavsıye ederim.imşallah evladına kavusursun

Cnm sana yakınsa süper benim umutu aslında tercihetme nedenim bana yakın olması inşallah cnm memnun kalırsın doktorundan

neden kimse yok.... bende 4. tüp bebek tedavisine başlayacaz istanbuldamı bursadamı yapsak bilemedim bursada gürkan uncu ve acabadem hastanesi arasında düşünüyruz ikisi hakkında da çok bilgim yok malasef eşim ikna edersem bahçeciyi istiyorum fiyatları hakkında ve genel bilgisi olan varsa yazabilirmi....

Gözünaydın canım saglıkla büyüt inşallah

gözün aydın canım Allahım analı babalı büyütsün...cümlemize yaşatsın bu duyguyu inşallah..

canım tebrik ederim..
anne oldun demek..
maşallah arkadaşıma...
sağlıklı uzun ömürler versin kuzuna Rabbim

teşekkür ederim kızlar Allahım hepinize nasip etsin. İnşallah sizlerin de doğum haberini alıcaz burdan

öpüyoruz teyzelerimizi.

doğumu nerde yaptın hulusi hocamı yaptırdı

merhaba, hayır canım ankaraya gelmek zor olacağı için burda yaptım.

sen ankaradasın inşallah senin doğumunu hulusi yapar.

sezeryan oldum. zaten 1 hafta küvözde kaldık. öyle işte.... öptüm

merhaba, hayır canım ankaraya gelmek zor olacağı için burda yaptım.

sen ankaradasın inşallah senin doğumunu hulusi yapar.

sezeryan oldum. zaten 1 hafta küvözde kaldık. öyle işte.... öptüm

aklıma geldi aslında Ankaraya gelmek yerine kendi memleketinde yaptırır dedim ama bir yandan da belki hulusi hoca doğurtsun isteyebilirsin dedim...
çok şükür atlattın artık bir annesin hayaline kavuştun çok şükür

Iyi geceler arkadaslar. 1 sene sonra yeniden merhaba herkese. Istanbul Bruksel tup bebek merkezi yucel karamanin hastasiyim ve 15 aylik bir kizim var once allahin izniyle sonra yucel hoca sayesinde. Veeee dun dondurulmus embriyo transferim oldu. Insallah allahin izniyle tutunur bebislerim :) cift embriyo yerlestirildi. Dualarinizda bizede yer verin arkadaslar.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Selam songul :) canim bizimde spermler yaklasik 2 milyondu. Ileri hareketlilik coook azdi birde sekil bozuklugu vardi. Brukselde yaptirdik direkt tup denemesi. Ve cok sukur kizim 15 aylik :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Geçmiş olsun cnm. İnşallah bidahakine. Ama siz neden kür yapmıyorsunuz yüp bebek öncesi rahimi gebeliğe hazırlasanız belkide hiç negatif olmicak
Maşallah canım uğraşlar sonucunda almışsın bebeiğini kucağına sağlıkla büyüt inşallah Neler yaptın banada söyler misin ?

Canım ne oldu test sonucun merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…