Amin canım benim teşekkür ederim. Darısı senin başına inşallah. Umarım bu sefer bebegine kavusursun. Ben bugün keseyi gördüm tekmiş. Ama çok sevindim. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
evet haklısın... doktor deyişebilir dedi... ama benimde ümidim yok... 3 senedir olmuyorrrrrr
tatlım doktor 12.gün değerine değişebilir dediyse ben birşey diyemem tabii sadece kendi fikrimi söyledim.
peki test tekrarı yapacakmısın?
evet saiı birdaha cağırdılar... doktor 2 günde deyişebilir dedi...ilaçlara devam dediler...hic bi olumsuz belirtimde olmadı...anlamadım bende...
iyi pazarlar kızlarrrr
iyi pazarlarrGünaydın iyi pazarlar kızlar
iyi pazarlar yetercimmmiyi pazarlar kızlarrrr
kızlar bugün benim 12. gün...hastanede test yaptırdım deyerim 0.0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sizce deyisebilirmi...moralim cok kötüüüü
hazır kocişi anasına göndermişken temzilik yapaıyım... gelmesi akşamı bulurr nasılsa..pazartesi den itibaren yoğun olacam derslere başlıcam inşaallah..kuran öğrenicemm Rabbim nasip ederse...görüşmek üzere güzel kalpli kadınlar
evet kızlar haklısınız... Ben zaten ihtimal vermiyorum...yinede salı gitcem... 3 senedir olmuyor... 2 aşılama denedim olumsuz oldu... Ilk tüpbebek tedavisinde yumurtalar toplandı döllenmedi transfer olmadı... 2 tüpbebek denemesinde herşey yollunda gitti...ümitlendim deyerim 12.gün 0.0 cıkdı.... Yoruldum cok zor... Birde güneydoğuda olduğum için işim daha zor... Daha 2 sene burdayız...
canımm ben 37 yaşımdayım 7 defa tüp denedim 4 defa iptal oldu tedavim 3 defa transfer yapıldı ama negatifle sonuçlandı zor zamanlar zor sınavlar yaşıyoruz ama rabbim büyüktür bir çıkış yolu gösterecektir inşş
cok zor... Inşallah allahım sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasib eder... Bende 30 yaşındayım... Yaş ilerdikce panik oluyom olmayacak deyil...inş rabbim nasib eder
Benim yarin opum var yumurtalar toplanacak insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürürAmin cnm benim
Benim tüp bebek denemem başarısız oldu cnm sen ne aşamadasın inşallah güzel haberler alırsın cnm allah yardımcın olsun
Benim yarin opum var yumurtalar toplanacak insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür
Insallah allah büyük dualarinizi benden esirgemyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?