aahh gelsemm hem öğrencilik hiç açıköğretime benzemiyor 3.sınıfa geçtim ya dgsyle dersler ağır..
finale az kaldı ama bende çok konu biriktii..
biyandan öğretici olarak çalışmaya başladım eve 3tede gelsem bi anda çok yoğun oldum şaftım kaydı...
biyandan ev hanımlığı ...
yani bi bebe eksik oda olaydı nasıl yetişiridm bilemiycem..
tabii o olsaydıı bunlar olmazdı bebemin anası,evimin kadını olurdum sadece herhalde
anlıyacağın geçen seneki boş ben yokum birden doldum yanii...
geçen sene okadar boşluğa iki tüp sıkıştırdım iştee...
olsun güzel kendimi dinlemiyorum gereksiz üzülmüyorumm öyle yaniii...
bu tempo iyi bence dediğin gibi kendini dinlemezsin saçma sapan şeylerle beynini doldurup üzülmezsin en güzeli böylesi hem bakarsın bu tempoda gelir sıpa sonra evinin kadını bebelerinin anası olursun
yani kendimi dinlemediğim bi aydı ama prolaktin tavan çıktı adetim geciktiii..
inş. bundan sonra arıza yapmazsa kendiliğinden kalırıım inş.. bu konuda pek ümidim yok demiycemde mevlamdan ümit kesemem...
ama böyle şeyler olunca iştee ...
kafam karışıyor ama rabbimin oldurmyacağı bişey yok ol desin yeterkii...
çalışırken yoğunken hani hiçç beklemezdim hesabııı
diyorlar yaa bakıcazz
günaydın canım...Güüünnnaaayyddıınnnnnnnn cancağızlarım...
Güne yirmilik dişimin ağrısı ile merhaba dedim sanırım şahane birgün beni bekliyooo
günaydın canım...
cok geçmiş olsun kuzum yaa sen daha halledemedinmi dişini
ama gülesim geldi benim yaaaaa
katılsınlar herkesler şahane bir kategori ödülde süpperrr daha ne olsun
Seni takip ettimDuyuru yapalım dedik yaptık katılımlarınızı bekliyoruz
iyi yapmışsın canım bende arada bir kızlara dürterim hatırlatırım
hallet bi an önce kuzum bilirim zor diş agrısı cekmekyok canım halledemedim tam daktır bakıyordum paşalarım geldiler kaldı şimdi başa döndüm bi doktor var onunla görüşüp çektircem artık yiter yaniii
Teşekkür ederim canım
Rabbim hepinize hayırlı ,sağlıklı, çifter çifter evlatlar nasip etsin inşaaaaaaaalllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
hallet bi an önce kuzum bilirim zor diş agrısı cekmek
şimdiden geçmiş olzun
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne güzel bir dua oldu sabah sabah
söylenip durma canım kendine kısa zamanda halletmeye bak..sağol canım ağrımadan harekete geçmiyoruz işte belliki icabına bakılacak er ya da geç daha önceden halletseydim ya diye söyleniyorum kendime
söylenip durma canım kendine kısa zamanda halletmeye bak..
malesef herşey tamam dediğimiz anda olmuyor o yüzden söylenme
tamam canım geleyim ama benm 2014 te olurmu tedavim bilmiyorum neyse zaten benmde soracaklarım vardı sana orda sorayım madem..aynen canım...
diğer topiğede gelsene gerçi orda tüp bebişten çok bahsediyoruz malum gebe kalmaya çalışanlar tazecik adaylar var muhabbetten sıkılmazsan gel...
canımrm yaaa ben 1.58 boyunda ve 72 kilodayım....bana da kilolusun dediler ama ben 81 kilodan 72 ye düştüm vermeye devam edeceğim ,inşallah..senin kilona i,nsem yeter de artar bile ....boşver hiç de abartılacak bir kilon yok...ama eski diyetisyenim 58 e düşmen lazım diyordu en azından.. sen de 3 kilocuk versen süper olur hayatımm..üüzlecek bir kilon yok merak etmee...ben daha 12 kilo vericem inşallah
hoşgelmişsen Yetercimm...Çok şükür kötü birşey dememiş doktor iyiye doğru düzelme de olur en kısa zamanda inşallah..afiyet olsun bitanemmm...
ben de bugün zeynep kamile gittim 8 Tüp kan verdim akciğer filmi ekg ve tiroıd guatr muayenesi ultrason muayenesi derken eve geldim ..yemek yedimm çamaşırlarım vardı asılacak onları hallettim...eşim geç gelecek biraz kursu var....kalkıp mutfağa geçecem çorba makarna yapiim adamımaa..
Bu gece beyin Mr ı çekinecek saat 1.20 de randevusu var:26:.....innşaallah temiz çıkar...Doktor Parkinson başlangıcı teşhiis koymuştu..:18::18::26::26:[/QUOTEcanım valla bende bazı testler yaptırdım dün (bir arkadaşımdan bahçdeki dr istemişti) ya ben anlamıyorum böle testler var ve bizim ünvrt yapılıyor ama sen liste yapıp bu testleri istiyorum demezsen buradaki dr istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?