Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu tempo iyi bence dediğin gibi kendini dinlemezsin saçma sapan şeylerle beynini doldurup üzülmezsin en güzeli böylesi hem bakarsın bu tempoda gelir sıpa sonra evinin kadını bebelerinin anası olursun

bu tempo iyi bence dediğin gibi kendini dinlemezsin saçma sapan şeylerle beynini doldurup üzülmezsin en güzeli böylesi hem bakarsın bu tempoda gelir sıpa sonra evinin kadını bebelerinin anası olursun

yani kendimi dinlemediğim bi aydı ama prolaktin tavan çıktı adetim geciktiii..
inş. bundan sonra arıza yapmazsa kendiliğinden kalırıım inş.. bu konuda pek ümidim yok demiycemde mevlamdan ümit kesemem...
ama böyle şeyler olunca iştee ...
kafam karışıyor ama rabbimin oldurmyacağı bişey yok ol desin yeterkii...
çalışırken yoğunken hani hiçç beklemezdim hesabııı
diyorlar yaa bakıcazz

daha yeni girdin bu tempoya du bakalım...
bebek fikrini bu tempoda unutman mümkün değil zaten önemli olan kötü düşüncelere kafayoracak vaktinin olmaması sen gebe kalmalısınki bende kalayım rüyama göre unutma çalış litfen

Güüünnnaaayyddıınnnnnnnn cancağızlarım...
Güne yirmilik dişimin ağrısı ile merhaba dedim sanırım şahane birgün beni bekliyooo

yok canım halledemedim tam daktır bakıyordum paşalarım geldiler kaldı şimdi başa döndüm bi doktor var onunla görüşüp çektircem artık yiter yaniii
hallet bi an önce kuzum bilirim zor diş agrısı cekmek
şimdiden geçmiş olzun

sağol canım ağrımadan harekete geçmiyoruz işte belliki icabına bakılacak er ya da geç daha önceden halletseydim ya diye söyleniyorum kendime
söylenip durma canım kendine kısa zamanda halletmeye bak..
malesef herşey tamam dediğimiz anda olmuyor o yüzden söylenme

söylenip durma canım kendine kısa zamanda halletmeye bak..
malesef herşey tamam dediğimiz anda olmuyor o yüzden söylenme

aynen canım...
diğer topiğede gelsene gerçi orda tüp bebişten çok bahsediyoruz malum gebe kalmaya çalışanlar tazecik adaylar var muhabbetten sıkılmazsan gel...

aynen canım...
diğer topiğede gelsene gerçi orda tüp bebişten çok bahsediyoruz malum gebe kalmaya çalışanlar tazecik adaylar var muhabbetten sıkılmazsan gel...
tamam canım geleyim ama benm 2014 te olurmu tedavim bilmiyorum neyse zaten benmde soracaklarım vardı sana orda sorayım madem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…