• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

gulden yeni topigin hayirli olsun canim cok iyi dusunmussun burda hamisler fln karistik iyice. insallah herkese cok faydali olur 1kelime bile faydali bilgi kardir...
kizlar bugun kontrole gittm doktor alttan rahim acikligina bakti biraz kanamam oldu gece dogum olabilir dedi. dualarinizi eksik etmeyin sancilarda siz de aklimda dualarimdasiniz...

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeşini :emir_bebek: allah ım kolay ve güzel bir doğum versin:16:

dualarımız seninle :54::emir_bebek:

Sen eskisi gibi buraya takılmayacakmısın sen nerdeysen biz oraya geliriz hiç sorun deği:)
Buarada yeni açtığın yerde faydalı bilgilerde oluyormu bakmaya fırsatım olmadı
canım gülden birkaç topiği birarada idare eder yeter ki pc başında olsunn merak etme sen:42::42:o nerdeyse biz derdayız zatenn üstadın peşindee:16::16::1::1:
o her yere yetişir :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
:46::46::46::46::29::48::48::1::1::1:
gulden yeni topigin hayirli olsun canim cok iyi dusunmussun burda hamisler fln karistik iyice. insallah herkese cok faydali olur 1kelime bile faydali bilgi kardir...
kizlar bugun kontrole gittm doktor alttan rahim acikligina bakti biraz kanamam oldu gece dogum olabilir dedi. dualarinizi eksik etmeyin sancilarda siz de aklimda dualarimdasiniz...

canım sen doğuma mı giidyorsun hey gidi günler dün gibi test sonucu beklediğimiz günlerr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşaal:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::29::38::38::54::54:lah

Tilki Kürkçü dükkanına geri döndü:) 1ay kendime soz verdim bu konulardan uzaklaşıcam diye. Foruma bile girmedim. Tabi sonuç ne oldu? Geciken adet. Tup bebek tedavisinde 28. Gun ertesi ay 26. Gun regli olan ben irtibatı kopardığım ay olan bu ay 29. Günüm olmasına rağmen hala hastalanamadım. 10 gun once spora başladım. Acaba o mu yapıyor? Diye siz bilirkişi hatun kişilere bir danışayım dedim. 3 kilo da verdim bu arada.

bembeyaz bir istanbul sabahındna hepinize günaydınn erken den kalktım kocişime güzel bir kahvaltı hazırladım dualarla işe uğurladımm
vee hooop burdayımm
ve iştee balkonumdan bir saat önceki tablo :
$balkonumdanistanbul.jpg

Tilki Kürkçü dükkanına geri döndü:) 1ay kendime soz verdim bu konulardan uzaklaşıcam diye. Foruma bile girmedim. Tabi sonuç ne oldu? Geciken adet. Tup bebek tedavisinde 28. Gun ertesi ay 26. Gun regli olan ben irtibatı kopardığım ay olan bu ay 29. Günüm olmasına rağmen hala hastalanamadım. 10 gun once spora başladım. Acaba o mu yapıyor? Diye siz bilirkişi hatun kişilere bir danışayım dedim. 3 kilo da verdim bu arada.

hoşgeldin canımm diyet hava değişimi kilo vermek hepsi etkiliyor bünyemizi..benim de yıllardan beri ilk defa 10 gün gecikti adetimm şiştim resmen..2-3 haftadır kilo vermiyordum baktım 2 kilom geri gelmiş...neyse sonrasında adet oldumm şimdi yeniden diyete başlıycam hem tedavim hem de genel sağlığım için ihtiyacım var...:21::21::8::8::32::32:

hoşgeldin canımm diyet hava değişimi kilo vermek hepsi etkiliyor bünyemizi..benim de yıllardan beri ilk defa 10 gün gecikti adetimm şiştim resmen..2-3 haftadır kilo vermiyordum baktım 2 kilom geri gelmiş...neyse sonrasında adet oldumm şimdi yeniden diyete başlıycam hem tedavim hem de genel sağlığım için ihtiyacım var...:21::21::8::8::32::32:

YA evvelki gün bi damla lekelenmem oldu pembemsi. Sora da bişi gelmedi. Gön,ül başka şey istiyo ya ondan bunları gözardı ediyorum galiba:)

Son düzenleme:
Selam dostlar!!!!
nasıl yani başka linke mi gidiyoruzzz :52::52:
canım görmüsündür gülden yazmış cevabı:34:

dualarımız seninle bitanem:16:

bembeyaz bir istanbul sabahındna hepinize günaydınn erken den kalktım kocişime güzel bir kahvaltı hazırladım dualarla işe uğurladımm
vee hooop burdayımm
ve iştee balkonumdan bir saat önceki tablo :
Eki Görüntüle 891699
günaydın canım
burdaki tabloyuda ben cekip ekliyorum hemen:16:

günaydın kızarrrr her yer kar soğuk rabbim evi olmayanlara yardım etsin

canım görmüsündür gülden yazmış cevabı:34:

dualarımız seninle bitanem:16:

günaydın canım
burdaki tabloyuda ben cekip ekliyorum hemen:16:
heryerde kar varr:24::24::24::16::16::16:
ne güzel miss gibi kar manzarası bu yaa çok şanslıısn nafişciimm:16::16:
günaydın kızarrrr her yer kar soğuk rabbim evi olmayanlara yardım etsin
Amin Rabbim evi olmayan sokakta yatan insanlara yardım etsin...kediler köpekler kuşlar bile donuyordur şimdi Allah yardımcıları olsun hepsinin:16::16:

Son düzenleme:
heryerde kar varr:24::24::24::16::16::16:

ne güzel miss gibi kar manzarası bu yaa çok şanslıısn nafişciimm:16::16:

Amin Rabbim evi olmayan sokakta yatan insanlara yardım etsin...kediler köpekler kuşlar bile donuyordur şimdi Allah yardımcıları olsun hepsinin:16::16:
canım daha bi sürü yer var da eklemedim belki sonra koyarım heryer bembeyaz bide burası dagın içinde oludugu için cok güzel

aynen canım gelmiyor artık, tesadufe görürsek artıkk .. nasılsın cnm nasıl gidiyor beklemek ::)))

Biraz bende adet belirtisi olmaya başladı cnm kötü düşünmek istemiyorum 1 hafta kaldı sonuç almama inşallah tutunmuştur cnm bebişlerimiz
Ben tam 18 aralıkta kan testi yaptırıcam önceden idrar testi yaptırmayı düşünmüyorum sendemi öyle yapacaksın cnm
Buarada senin nasıl gidiyor cnm heycan var mı ?

Biraz bende adet belirtisi olmaya başladı cnm kötü düşünmek istemiyorum 1 hafta kaldı sonuç almama inşallah tutunmuştur cnm bebişlerimiz
Ben tam 18 aralıkta kan testi yaptırıcam önceden idrar testi yaptırmayı düşünmüyorum sendemi öyle yapacaksın cnm

canım biraz psikolojikte olabilir adet olucakmıssın hissi cünkü çok var daha adetimize... benimde 19 aralık tahlil sonucum senle beraber aynı gün yapayım bende 18 aralıkta beraber müjdelenelim inşaaalllaaahhhhh...benim sadece acayip iştahım açıldı deli gibi yemek yiyorum acaba ilaçların etkisindenmi anlamadım heycan ufak ufak başladııı:))) senin iştah durumun ne hayatım:52:

kızlar opu oldum bu pazartesi.yarında transferim varama opudan sonra dayanılmayacak kadar kasık ağrısı çekiyorum.çikolata kistim var ve kahverengi akıntılarım oluyor 3 gündür.yarın transferde iyice acıtacaklar içimi.normalmi bu ya:26:

canım biraz psikolojikte olabilir adet olucakmıssın hissi cünkü çok var daha adetimize... benimde 19 aralık tahlil sonucum senle beraber aynı gün yapayım bende 18 aralıkta beraber müjdelenelim inşaaalllaaahhhhh...benim sadece acayip iştahım açıldı deli gibi yemek yiyorum acaba ilaçların etkisindenmi anlamadım heycan ufak ufak başladııı:))) senin iştah durumun ne hayatım:52:

Aynen benimde iştahım açık kahvaltımı yaptım yine acıktım :)) ilaçlardan olabilir :)
Belki psikolojik olabilir ama adet olmadan benim 1 hafta önceden göğsüm acımaya başlardı cnm şimdide 1 hafta vAr ve acıyor :(
Bende heycanda yok resmen korku var hep negatif sonuç gördüğüm için ... Ama bak korku psikolojik kesin :))

Aynen benimde iştahım açık kahvaltımı yaptım yine acıktım :)) ilaçlardan olabilir :)
Belki psikolojik olabilir ama adet olmadan benim 1 hafta önceden göğsüm acımaya başlardı cnm şimdide 1 hafta vAr ve acıyor :(
Bende heycanda yok resmen korku var hep negatif sonuç gördüğüm için ... Ama bak korku psikolojik kesin :))

yok yok korku falan düsünme hayırlısı hakkımızda neyse o olucak inşallah.. valla ben her türlü sonuca hazırım iyi yada kotu kendimi baya bi şartlandırdım.. o yuzden bak senle aynı gün test yapıcam bende hatta beraber evden cıkar güzel güzel sonuclarımızıı alır geliriz yada olumsuz sanuclarımızı alır gelir mızmızlanırz tekrar yolumuza bakarız olumluu ol :) bende baya bi polyanna oldum ama napalımm ya içime polyanna kactı bu aralar:))

Canım tedavin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonuçlanır. ama bu belirtileri hiç takma kafana. Çünkü ilaçların etkisiyle regli belirtileri ve hamilelik belirtileri karışıyor birbine

yok yok korku falan düsünme hayırlısı hakkımızda neyse o olucak inşallah.. valla ben her türlü sonuca hazırım iyi yada kotu kendimi baya bi şartlandırdım.. o yuzden bak senle aynı gün test yapıcam bende hatta beraber evden cıkar güzel güzel sonuclarımızıı alır geliriz yada olumsuz sanuclarımızı alır gelir mızmızlanırz tekrar yolumuza bakarız olumluu ol :) bende baya bi polyanna oldum ama napalımm ya içime polyanna kactı bu aralar:))

Hahahaha benimde içime polyana kaçsa keşke hiç fena olmaz :))
Valla fikrini çok sevdim test günü büyük bi ihtimal sabah yaptırmaya gideriz ayy bak şimdi heycanlandım :)))
Hadi inşallahhhh dualarımız kabul olur da bebiş haberleri alırız cnm ...

Back