• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın canım güzel haberlerle gel inşallah kontrolleriniz çabucak sorunsuz bitsin sende hemencecik gel:16:

bak seennnn demek çekiştirmeye devam etcektin ama minnak izin vermemiş işte annesi uykucu olmaya başladıysan süpsüper bi haber bu progesteron değerin yükseliyor demektir bu değerde gebelikte yükselir:52::52::52:

günaydıınnnn inşallah güzel bir hafta bizimle olur:16:

Fıstık heycanlandım yaw birden :))

ayyy ne diyosun senden 42 yumimi toplanmıştı maşallahhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

cupcakelove ile bir gün arayla gebelik haberlerinizi alcaz inşallah belkide biriniz tarihte oynama yapar aynı gün teste gideriniz mesela sende 5.gün embriyosu transferden sonraki 10.günde en geç belli olur 9.günde bile kanda baktırabilirsin...

Toplandıda ne oldu 1 tane transfer yapıldı en az 3 transfer olaydı keşke :)

Günyadın cnm inşallah güzel bir hafta olur bide bebiş haberleri alsak bizden mutlusu olmaz :)))

Merhaba kızlar, nasılsınız umarım bu bir hafta içinde güzel haberler vardır...Ben daha dün döndüm Allahın izniyle bend e şimdilik herşey yolunda bebişlerimi aldım geldim.. sizler nasılsınız
inşallah güzel haberler sizlerden gelicek kızlarrr:16::16:
günaydıınnnn inşallah güzel bir hafta bizimle olur:16:
inşallah canım

Doğru yaa :))
Bana özellikle hemşire yatma dedi yemeğini yap evini topla demişti hatta eşin bişi isterse getir dedi bide eşimin yanında dedi o da isteyip duruyor:))) yediğine içtiğimize dikkat et yeter cnm
inşallah pozitif sonuç alırız

evvett canım benim doktorumda öyle cok fazla tembih yapmadı sadece stres kesinlikle yok, eğilip temizlik yapmak ve merdiven cıkıp inmek devamlı yasak dedi o kadar...bide bana 3 günde bir kalçadan iğne verdii çok acıyoo:)

canım yumurtalar toplanırken nasılmıssın... ben ayılırken hemsirelere kızlar bana ne verdiniz ne güzel kafam sevdim bu kafayı yine verin falan demişim sonrada şarkı söylemişimm:)))) ayıldım hemşireler bana nasıl gülüyor tam bi gırgır oldu haa bide eşimee habire öp beni diyormusumm neyin kafasnı yasadıysam artık:))

canlar bebeişlerini alıp gelenlere iğnelerini başlayanlara ya da benim gibi başlayacak olanlara,

ALLAH yardımcınız olsun hepiniz hamiş olun inşallah,bebeleri paçalarında dolaşasıcalar :52:

bende 21 aralık(evlilik yıl dönümümüz) iğnelere başlıycan enteresan bir tesadüf :39:

uzun protokolle inşallah bende yavrularımı alırım kucağıma dilerim bu topikteki bütün arkadaşlarım yavrularına kavuşurlar.:16:

Maşallah maşallah kolay bi doğum olur inşallah cnm
Darısı bizim başımıza :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn isteyen herkezin herkezin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16:

amaannn doğuranlara bakma sen daha var beklesin minnak gelmeye kalkarsa elinle kafasını ittir içeri hakkımı helal etmem de anneliğinle sömür geri gider içeri zamanında gelir:1:

:9::52:ay çok güldüm canım ya olur iterim kafasını geri:27:

ben 6 sene sabrettim oda 9 ay sabretsin ama sıgmıyo daha şimdiden içeri hissediyorum gerim gerim geriliyo daralıyo belli eşimde diyo küçücük yerde nabıyo nabıyo diye bende 4te 3 zaman zaten uyuyomuş diyorum nabsın nabsın içerde karanlık sulu daracık diyo:27: kızınada kıyamıyo al sen taşı sen kocmaansın diyorum bende:35::52::1:

ya bu gittim dokrtorumda hani ttedavi için fakülteye gidiyodum ya o doktor haziranda bırakıyomuşfakülteyi bide kanadaya gidicekmiş galiba allahım yarabbim diyorum 2.leri yaparken kanadayamı gitcez şimdi gülüyolar bana:1: 1.ler olduda 2.leri düşünüyoruz hey yarabbim yarasullullah :31: bi arkadaşımız var eşimin okul arkadaşının eşi onlara gittik akşam kızın 9 yaşında oğlu var onunda enelerdir 2.cisi olmuyo ne tuhaf allah vermedimi vermiyo işte millete anlatamıyorum diyo yani olmadıgını bunu kim yaptı diyolar diyo:27: valla mahlale baskısı asıl bebeiş isteyenelre uygulanıyo örümcek kafalı insan coooook etrafta:47:

canlar bebeişlerini alıp gelenlere iğnelerini başlayanlara ya da benim gibi başlayacak olanlara,

ALLAH yardımcınız olsun hepiniz hamiş olun inşallah,bebeleri paçalarında dolaşasıcalar :52:

bende 21 aralık(evlilik yıl dönümümüz) iğnelere başlıycan enteresan bir tesadüf :39:

uzun protokolle inşallah bende yavrularımı alırım kucağıma dilerim bu topikteki bütün arkadaşlarım yavrularına kavuşurlar.:16:

Amin inşaallah canım, seninde güzel mutlu haberlerini alırız inş.su gibi temiz berakk bi şekilde zaman akar gider sende bizlerde alırız bebişlerimizi

canım yumurtalar toplanırken nasılmıssın... ben ayılırken hemsirelere kızlar bana ne verdiniz ne güzel kafam sevdim bu kafayı yine verin falan demişim sonrada şarkı söylemişimm:)))) ayıldım hemşireler bana nasıl gülüyor tam bi gırgır oldu haa bide eşimee habire öp beni diyormusumm neyin kafasnı yasadıysam artık:))

Soma cnm ben polip de aldırdım ya iki kere toplam 3 defa narkoz aldım ilk nargoz aldığımda beni uyandırdıklarında bittimi bittimi diyip durmuşum sonra ikna olmuşum bu seferde bütün hemşirelere allah razı olsun diyip durmuşum ama çok abartmışım eşim bana ikinci narkozu alacağım zaman uyarmıştu lütfen konuşma demişti ama insanın elinde değil ben çok sevmiştim narkozu ben öyle bi uyku yaşamadım çok tatlıydı :)

evvett canım benim doktorumda öyle cok fazla tembih yapmadı sadece stres kesinlikle yok, eğilip temizlik yapmak ve merdiven cıkıp inmek devamlı yasak dedi o kadar...bide bana 3 günde bir kalçadan iğne verdii çok acıyoo:)

Bu mesajını yeni gördüm cnm göbektende iğne verdiler mi o da çok yakıyor benim kalçadan 3 iğnem vardı bi tane kaldı

İnşallah cnm bebişlerimiz olur ben dua ederken sizleride düşünüyorum tek kendime dua etmiyorum zor bi süreç inşallah sonu güzel olacak cnm

doğru diyosun geriye ne kaldığı önemli :26:

demek tarih belli oldu canım bende hep ama hep uzun protokolle tedavi oluyorum olmakta zorundayım zaten kısa protokol yapılanlara özeniyorum bi kaç gün iğne vurup hoopppp toplamaya ne güzel ben günlerce iğne oluyorum fenalık geldi artık..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn isteyen herkezin herkezin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:16:

:9::52:ay çok güldüm canım ya olur iterim kafasını geri:27:

ben 6 sene sabrettim oda 9 ay sabretsin ama sıgmıyo daha şimdiden içeri hissediyorum gerim gerim geriliyo daralıyo belli eşimde diyo küçücük yerde nabıyo nabıyo diye bende 4te 3 zaman zaten uyuyomuş diyorum nabsın nabsın içerde karanlık sulu daracık diyo:27: kızınada kıyamıyo al sen taşı sen kocmaansın diyorum bende:35::52::1:

ya bu gittim dokrtorumda hani ttedavi için fakülteye gidiyodum ya o doktor haziranda bırakıyomuşfakülteyi bide kanadaya gidicekmiş galiba allahım yarabbim diyorum 2.leri yaparken kanadayamı gitcez şimdi gülüyolar bana:1: 1.ler olduda 2.leri düşünüyoruz hey yarabbim yarasullullah :31: bi arkadaşımız var eşimin okul arkadaşının eşi onlara gittik akşam kızın 9 yaşında oğlu var onunda enelerdir 2.cisi olmuyo ne tuhaf allah vermedimi vermiyo işte millete anlatamıyorum diyo yani olmadıgını bunu kim yaptı diyolar diyo:27: valla mahlale baskısı asıl bebeiş isteyenelre uygulanıyo örümcek kafalı insan coooook etrafta:47:

en güzeli ittircen kafasını içeri o arsız bi minnak zaten dikkat etmek lazım tüp olcakken aşılamadan geldi inatla:1:
ikincileri düşünmeye başlayabilirsin şekerim bir kaç arkadaşımız 1.leri tüple yapıp ikincilere doğal yolla gebe kaldılar sende zaten doğal yolla olabilir diye düşünüyorum kanadanın yolları taştan:1::1:

Güldenim çok fazla iyisin canımsın :) istanbula geldiğinde görüşmek çok isterim :)
Açmadın dimi instegram hesabı :(

sağol bitanem :16:
istanbula bi geleyim o kadar çok kişiyle görüşcemki seninlede görüşmeyi çok isterim canım..
hesabı açmadım telefonu değiştirmem gerekiyooo:27:

hatunnnn bu gün kızceni görme günü dimi hadi bakalım git gör gel akşama:16:

:54:evit canım bakalım ne kadar olmuş zilli:21:

en güzeli ittircen kafasını içeri o arsız bi minnak zaten dikkat etmek lazım tüp olcakken aşılamadan geldi inatla:1:
ikincileri düşünmeye başlayabilirsin şekerim bir kaç arkadaşımız 1.leri tüple yapıp ikincilere doğal yolla gebe kaldılar sende zaten doğal yolla olabilir diye düşünüyorum kanadanın yolları taştan:1::1:

:

nabalım bide damat alırız 2 çocumuz var deriz bidaha aynı çileler çekilir mi yahu:ssz: rabbim kimseyi dermansız dertle sınamasın çok zor ama sonu güzel inşallah hepimizin olsunda bitanede yeter deriz nabalım kısmetten öte köy yok en iyi biz biliriz:31:

Biriniz gelin ütülerimi yapın öyle muhabbet etmekle olmuyor iş güç duruyor yapasım yok hayrına el atın litfen:37::1:

Back