evit canım bakalım ne kadar olmuş zilli
nabalım bide damat alırız 2 çocumuz var deriz bidaha aynı çileler çekilir mi yahurabbim kimseyi dermansız dertle sınamasın çok zor ama sonu güzel inşallah hepimizin olsunda bitanede yeter deriz nabalım kısmetten öte köy yok en iyi biz biliriz
Ocakta yemeğim var cnm yoksa gelirdim :))
doğru diyosun geriye ne kaldığı önemli :26:
demek tarih belli oldu canım bende hep ama hep uzun protokolle tedavi oluyorum olmakta zorundayım zaten kısa protokol yapılanlara özeniyorum bi kaç gün iğne vurup hoopppp toplamaya ne güzel ben günlerce iğne oluyorum fenalık geldi artık..
canım ahh olsunda desin 1 sene vur ben razıyım hepimiz razıyız aslında
bana kısa protokolde uygulandı ama yumurta kalitem düşük diye tahmin ediyorlar o yüzden uzun protokol denenecek.
şimdi ballı tarçın yaptım ondan yiyorum ne yapayım kızlar başka yumurta kalitesi için
ama stress çok yaa işten dolayı wallahi bıktım stress kesinlikle yok dio doktorlarda ahh bizim elimizde olsa
şeytan diyo bas istifayı git
inşallah canım kendiliğinden bi geleydi artık fenalık geçircem yaneee
çankaya demişler adreste...
sebepsiz infertilitemi dendi
kolaylarına ne geliyorsa direk onu yazıyorlar herhalde
canım ahh olsunda desin 1 sene vur ben razıyım hepimiz razıyız aslında
bana kısa protokolde uygulandı ama yumurta kalitem düşük diye tahmin ediyorlar o yüzden uzun protokol denenecek.
şimdi ballı tarçın yaptım ondan yiyorum ne yapayım kızlar başka yumurta kalitesi için
ama stress çok yaa işten dolayı wallahi bıktım stress kesinlikle yok dio doktorlarda ahh bizim elimizde olsa
şeytan diyo bas istifayı git
inşallah canmm..
deldiler deştiler arastırdılar birsey bulamadılar bizde sebepsiz olarak kayıtlara gectik
evet canım haklısın bi geleceğinden emin olsak ömür boyu iğne olurum ben dert değil yani..
stres önemli tabii ama hepimizin hayatında var nasıl atabilirizki ne stres sahibi insanlar bilirim karı koca çiftler gebe kalan bizleremi etki ediyo bu stres dene şey
öyle canım önce bir tanesi gelsin sağlıkla sonrasını sonra düşünürüz olursa olur olmazsada bir tane bunca yıl beklemiş çekmiş insanlara yeter zaten...bu arada pembe kürkün hayırlı olsun kırmızılar yakışmış
ayy demi hayatım yerim seni yer yer
insanın ağzından böle bal mı damlar kardeşim maşallah çok pozitifsin canım bizlerede moral veriyosun kuzum yaa bişi daha sorim sana 1.58 boy 63 kiloyum çok mu yaa hamile kalamıcak kadarşişko diyo bana doktorlar
aynen canım kızım üşümesin diye aldım ama üşüttüm galiba içim acı acı yanıyo ekşi böle ıyy çok fenayım bugün hiç keyfim yok akşama kızımı görimde inşallah iyileşirim
Selam kızlar nasılsınız herkes iyimi ben malum bebişle uğraşıyorum gaz sancısı falan filan derken zaman geçiyor 48 günlük olduk bilem Allah sizlerede yaşatsın bu duyguları inşallah.
Canlarım eşimin kontrolü vardı (sabahta yazmıştım ya) gittik geldik çok şüküryorucu bol koşturmalı bir gündü ama dr her şey iyi (en azından kötüye gitmiyor dedi) dedi 1 ya sonraya yeniden gelin dedi şimdi çayımı yaptım keyifle içiyorken size yazmasam olmaz dedim ve geldim
yok daha neler benim gelip sana yemek yapmam lazım hatun bana gelip hamiş haliyle ütü yapcak nasla nolamaazzzzzz
çok şükür canım çok sevindim...
afiyet olsun bu arada bende bir yandan yemek işiyle ilgileniyorum...
Canım benim yapmış kadar oldun cansın sen :)
Hem Bugün yemek yapma derdim yok eşim balık yapacak bana yaptırmaz kendisi yapar benimde işime geliyor :) hafta 3 gün balık mı yesem acaba nasıl olsa yapan var :))
ELLERİNE SAĞLIK CANIM BİZ BU GÜN HAS (cafede )YEMEK YEMEK ZORUNDA KALDIK o YÜZDEN EVE GELİNCE ÇORBA YAPTIM ONUNLA GEÇİŞTİRDİK AKŞAMI HAFİF OLDU
canımrm yaaa ben 1.58 boyunda ve 72 kilodayım....bana da kilolusun dediler ama ben 81 kilodan 72 ye düştüm vermeye devam edeceğim ,inşallah..senin kilona i,nsem yeter de artar bile ....boşver hiç de abartılacak bir kilon yok...ama eski diyetisyenim 58 e düşmen lazım diyordu en azından.. sen de 3 kilocuk versen süper olur hayatımm..üüzlecek bir kilon yok merak etmee...ben daha 12 kilo vericem inşallahayy demi hayatım yerim seni yer yer
insanın ağzından böle bal mı damlar kardeşim maşallah çok pozitifsin canım bizlerede moral veriyosun kuzum yaa bişi daha sorim sana 1.58 boy 63 kiloyum çok mu yaa hamile kalamıcak kadarşişko diyo bana doktorlar
Canlarım eşimin kontrolü vardı (sabahta yazmıştım ya) gittik geldik çok şüküryorucu bol koşturmalı bir gündü ama dr her şey iyi (en azından kötüye gitmiyor dedi) dedi 1 ya sonraya yeniden gelin dedi şimdi çayımı yaptım keyifle içiyorken size yazmasam olmaz dedim ve geldim
canımrm yaaa ben 1.58 boyunda ve 72 kilodayım....bana da kilolusun dediler ama ben 81 kilodan 72 ye düştüm vermeye devam edeceğim ,inşallah..senin kilona i,nsem yeter de artar bile ....boşver hiç de abartılacak bir kilon yok...ama eski diyetisyenim 58 e düşmen lazım diyordu en azından.. sen de 3 kilocuk versen süper olur hayatımm..üüzlecek bir kilon yok merak etmee...ben daha 12 kilo vericem inşallah
hoşgelmişsen Yetercimm...Çok şükür kötü birşey dememiş doktor iyiye doğru düzelme de olur en kısa zamanda inşallah..afiyet olsun bitanemmm...
ben de bugün zeynep kamile gittim 8 Tüp kan verdim akciğer filmi ekg ve tiroıd guatr muayenesi ultrason muayenesi derken eve geldim ..yemek yedimm çamaşırlarım vardı asılacak onları hallettim...eşim geç gelecek biraz kursu var....kalkıp mutfağa geçecem çorba makarna yapiim adamımaa..
Bu gece beyin Mr ı çekinecek saat 1.20 de randevusu var:26:.....innşaallah temiz çıkar...Doktor Parkinson başlangıcı teşhiis koymuştu..:18::18::26::26:
sana kim dedi bu kadar özlee diyeee sık sık gelsen özlemezsin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?