Tüp Bebek Günlüğümüz !

öyle canım önce bir tanesi gelsin sağlıkla sonrasını sonra düşünürüz olursa olur olmazsada bir tane bunca yıl beklemiş çekmiş insanlara yeter zaten...bu arada pembe kürkün hayırlı olsun kırmızılar yakışmış

Son düzenleme:
inşallah canım kendiliğinden bi geleydi artık fenalık geçircem yaneee
çankaya demişler adreste...

sebepsiz infertilitemi dendi
kolaylarına ne geliyorsa direk onu yazıyorlar herhalde

inşallah canmm..
deldiler deştiler arastırdılar birsey bulamadılar bizde sebepsiz olarak kayıtlara gectik

evet canım haklısın bi geleceğinden emin olsak ömür boyu iğne olurum ben dert değil yani..
stres önemli tabii ama hepimizin hayatında var nasıl atabilirizki ne stres sahibi insanlar bilirim karı koca çiftler gebe kalan bizleremi etki ediyo bu stres dene şey

inşallah canmm..
deldiler deştiler arastırdılar birsey bulamadılar bizde sebepsiz olarak kayıtlara gectik

çok garip gerçekten ama dediğin gibi laparaskopiyede girdin çok şükür tüpler duruyor sperm de var yumi zaten var o sebepten sebepsiz dediler herhalde:26:

ayy demi hayatım yerim seni yer yer
insanın ağzından böle bal mı damlar kardeşim maşallah çok pozitifsin canım bizlerede moral veriyosun kuzum yaa bişi daha sorim sana 1.58 boy 63 kiloyum çok mu yaa hamile kalamıcak kadar şişko diyo bana doktorlar

aynen canım kızım üşümesin diye aldım ama üşüttüm galiba içim acı acı yanıyo ekşi böle ıyy çok fenayım bugün hiç keyfim yok akşama kızımı görimde inşallah iyileşirim

Selam kızlar nasılsınız herkes iyimi ben malum bebişle uğraşıyorum gaz sancısı falan filan derken zaman geçiyor 48 günlük olduk bilem Allah sizlerede yaşatsın bu duyguları inşallah.

Canlarım eşimin kontrolü vardı (sabahta yazmıştım ya) gittik geldik çok şüküryorucu bol koşturmalı bir gündü ama dr her şey iyi (en azından kötüye gitmiyor dedi) dedi 1 ya sonraya yeniden gelin dedi şimdi çayımı yaptım keyifle içiyorken size yazmasam olmaz dedim ve geldim

canım benim
kilo olarak çok sayılmazsın ama pko var sende o sebepten 60 kilonun altına düşsen iyi olur canım yumi kalitesi içinde önemli bu doktorum öyle demişti bana pko kilo yapar yumi kalitesini kötü etkiler kilolu olsan zayıfla derdim sana demişti..

oyy kıyamaammmmm canımcım gebeliğin son dönemlerinde mide şikayetleri yanmaları çok oluyor kızlardan çok duydum bebiş mideye baskı yapıyor artık az kaldı sık dişiniiiii..

Selam kızlar nasılsınız herkes iyimi ben malum bebişle uğraşıyorum gaz sancısı falan filan derken zaman geçiyor 48 günlük olduk bilem Allah sizlerede yaşatsın bu duyguları inşallah.

ne ara 48 günlük oldunuz siz yaaa Rabbim uzun ömürler versin sağlıkla hep iyi olun inşallah...
bi mesaj yazıp gidiyorsun hep minnak seni bırakmıyo herhalde

çok şükür canım çok sevindim...
afiyet olsun bu arada bende bir yandan yemek işiyle ilgileniyorum...

yok daha neler benim gelip sana yemek yapmam lazım hatun bana gelip hamiş haliyle ütü yapcak nasla nolamaazzzzzz

Canım benim yapmış kadar oldun cansın sen :)
Hem Bugün yemek yapma derdim yok eşim balık yapacak bana yaptırmaz kendisi yapar benimde işime geliyor :) hafta 3 gün balık mı yesem acaba nasıl olsa yapan var :))

çok şükür canım çok sevindim...
afiyet olsun bu arada bende bir yandan yemek işiyle ilgileniyorum...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM BİZ BU GÜN HAS (cafede )YEMEK YEMEK ZORUNDA KALDIK o YÜZDEN EVE GELİNCE ÇORBA YAPTIM ONUNLA GEÇİŞTİRDİK AKŞAMI HAFİF OLDU

Canım benim yapmış kadar oldun cansın sen :)
Hem Bugün yemek yapma derdim yok eşim balık yapacak bana yaptırmaz kendisi yapar benimde işime geliyor :) hafta 3 gün balık mı yesem acaba nasıl olsa yapan var :))

sensin can taammııııı
balıktan güzelimi var süpperrr olmuş valla haftada en az 2 kez yenmeli diyoya hani o çok bilen uzamanlar sende 3 yersen harika olur bebeğimize kan can olsun annesi ye...

ELLERİNE SAĞLIK CANIM BİZ BU GÜN HAS (cafede )YEMEK YEMEK ZORUNDA KALDIK o YÜZDEN EVE GELİNCE ÇORBA YAPTIM ONUNLA GEÇİŞTİRDİK AKŞAMI HAFİF OLDU

her zamanda evde yenmiyorki canım iyi olmuş dışardan doymuş gelmişsiniz hem sana yorgunluğun üzerine zor olurdu yemek yapmak çorbada misss sıcak sıcak bu soğuklarda yeterde artar bile..
yeni topikimiz var 2014 de gebe bırakıyorum herkesi orayada uğra bi liste yaptım

canımrm yaaa ben 1.58 boyunda ve 72 kilodayım....bana da kilolusun dediler ama ben 81 kilodan 72 ye düştüm vermeye devam edeceğim ,inşallah..senin kilona i,nsem yeter de artar bile ....boşver hiç de abartılacak bir kilon yok...ama eski diyetisyenim 58 e düşmen lazım diyordu en azından.. sen de 3 kilocuk versen süper olur hayatımm..üüzlecek bir kilon yok merak etmee...ben daha 12 kilo vericem inşallah

hoşgelmişsen Yetercimm...Çok şükür kötü birşey dememiş doktor iyiye doğru düzelme de olur en kısa zamanda inşallah..afiyet olsun bitanemmm...
ben de bugün zeynep kamile gittim 8 Tüp kan verdim akciğer filmi ekg ve tiroıd guatr muayenesi ultrason muayenesi derken eve geldim ..yemek yedimm çamaşırlarım vardı asılacak onları hallettim...eşim geç gelecek biraz kursu var....kalkıp mutfağa geçecem çorba makarna yapiim adamımaa..
Bu gece beyin Mr ı çekinecek saat 1.20 de randevusu var:26:.....innşaallah temiz çıkar...Doktor Parkinson başlangıcı teşhiis koymuştu..:18::18::26::26:

oyyy kilo demeyinn banaa...
güya diyetsiyene başladım ama maalesf geciken adetm yüüznden tardıda az bile çıkmadım ...
meğerr prolaktin tavan yapmışşş:26:
pkoydum zaten zor veiyodum bide üstüne prolaktinki oda kilo verme düşmanı hatta aldıran merett..
neyseki 46.günd eoldum adetde azalıyorum hergün az az inş...
doktorum bile dedi çok zor verceksin metobolizmanda ağır...
ama bi kopsa başlasa biyerden..
çabalıyorum dikkat ediyorumm..
çalışmaya başladım artık erkende kalkıyorum çok istiyorum vermeyii...
bunca hormon bozukluğuma,bağırsak tenbelliği metoma rağmen kendimi tebrik bile ediyorum aşırı iştahlı olmadaığımdan ve dikakt ettiğimden daha kilolu olabilirdim maalesef...:2:
buda benim başarım işte...
ama veripte başarılı olmayı çokkk istiyorummmmmmmmmm
..........ikramayam verirsein inşş sağlıkla tedavinide başlarsınn..
canım benim inş. eniştemizin mrıda tertemiz çıkıcak duam sizinleeee

sana kim dedi bu kadar özlee diyeee sık sık gelsen özlemezsin diye düşünüyorum

aahh gelsemm hem öğrencilik hiç açıköğretime benzemiyor 3.sınıfa geçtim ya dgsyle dersler ağır..
finale az kaldı ama bende çok konu biriktii..
biyandan öğretici olarak çalışmaya başladım eve 3tede gelsem bi anda çok yoğun oldum şaftım kaydı...
biyandan ev hanımlığı ...
yani bi bebe eksik oda olaydı nasıl yetişiridm bilemiycem..
tabii o olsaydıı bunlar olmazdı bebemin anası,evimin kadını olurdum sadece herhalde
anlıyacağın geçen seneki boş ben yokum birden doldum yanii...
geçen sene okadar boşluğa iki tüp sıkıştırdım iştee...
olsun güzel kendimi dinlemiyorum gereksiz üzülmüyorumm öyle yaniii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…