• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sensin can taammııııı:16:
balıktan güzelimi var süpperrr olmuş valla haftada en az 2 kez yenmeli diyoya hani o çok bilen uzamanlar sende 3 yersen harika olur bebeğimize kan can olsun annesi ye...

her zamanda evde yenmiyorki canım iyi olmuş dışardan doymuş gelmişsiniz hem sana yorgunluğun üzerine zor olurdu yemek yapmak çorbada misss sıcak sıcak bu soğuklarda yeterde artar bile..
yeni topikimiz var 2014 de gebe bırakıyorum herkesi orayada uğra bi liste yaptım:1:

insan bir link atar değilmi :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27:

günaydın yetercim..
nasılsın iyimisin..
en son eşini dr a götüreceğinden bahsetmiştin geçmişe bakamadım umarım iyidir arkadasım acil şifalar versin Rabbim

sağol kuzumm çok şükür kötü bir şey yok YAAAA YENİ TOPİĞİ BULMADIM EGUŞ DAVET ETTİ LİNK ATMADI

Sen eskisi gibi buraya takılmayacakmısın sen nerdeysen biz oraya geliriz hiç sorun deği:)
Buarada yeni açtığın yerde faydalı bilgilerde oluyormu bakmaya fırsatım olmadı

gulden yeni topigin hayirli olsun canim cok iyi dusunmussun burda hamisler fln karistik iyice. insallah herkese cok faydali olur 1kelime bile faydali bilgi kardir...
kizlar bugun kontrole gittm doktor alttan rahim acikligina bakti biraz kanamam oldu gece dogum olabilir dedi. dualarinizi eksik etmeyin sancilarda siz de aklimda dualarimdasiniz...

Back